fbpx
Si të importoni një mënyrë Excel ose CSV
03 / 26 / 2018
2018 USPS Krahasimi i Vlerësimit për përdoruesit e CJ
04 / 04 / 2018

Tarifa e shërbimit të CJDropshipping

CJ DropShipping depo amerikane

CJ DropShipping depo amerikane


SHERBIMI I SHICERBIMIT NARE SHARERBIM NARE SHARERBIMIN E SH ProductsRBIMIT (Produkte ekzistuese ose të kërkuara në Depo të Departamentit të Shëndetit Amerikan) = Pa

Ne ngarkojmë vetëm çmimin e produkteve dhe koston e transportit, kur ju po lëshoni produkte direkt nga depoja e SHBA. Mimi i përmendur tashmë app.cjdropshipping.com

Asnjë moq

Pa tarifë konfigurimi

Asnjë pagesë mujore

Pa tarifë ruajtjeje


SHERBIMI SHERBIMI SHARERBIMI DHE SHRBIMI SHQIPTAR (Produkte NUK Ekzistojnë në Magazin tonë në SHBA) = FEE PROCESI + FEE DYQANI + FEE E MJETIT

0.1-50g: $ 0.60 / artikull
51-100g: $ 0.80 / artikull
101-500g: $ 1.00 / artikull
501-1000g: $ 1.30 / artikull
1-2kg: $ 1.50 / artikull
2-5kg: $ 1.80 / artikull
5-10kg: $ 3.00 / artikull
10-15kg: $ 5.00 / artikull

(Kostoja e Transportit = Transporti nga Kina në SH.B.A. + Vendet e Brendshme të SHBA)

Nga Deti (Minimum 100kg): Dorëzimi Ditë 15-30 - $ 2.4 / kg
Me Ajër (Minimum 30kg): Dorëzimi Ditë 7-10 - 4.2 $ / kg
Me Ajër (Minimum 30kg): Dorëzimi Ditë 2-4 - 7 $ / kg
Me Ajër (Minimum 100kg): Dorëzimi Ditë 2-4 - 6 $ / kg

(Kostoja e Transportit = Transporti nga Kina në SH.B.A. + Vendet e Brendshme të SHBA)
Ju lutemi kontrolloni mjetin tonë të llogaritjes së transportit këtu: https://app.cjdropshipping.com/myCJ.html#/myCJShippingCalculation
Zgjidhni metodën e transportit nga USPS + dhe futni peshën e porosisë, atëherë kostoja e transportit do të jetë atje.

0.8 $ / CBM / Dita: Ditët e para të 30 për klientët e rinj janë falas. Pagesa e depos vendoset në $ 0.8 / Metra kub / ditë pas ditëve 30.

1.5 $ / CBM / Dita: Shkalla e ulët e qarkullimit të inventarit

FALAS: Përpunimi ditor në SKU ka mbaruar me porosi 100 dhe norma mujore e kthimit mujor është mbi 50%

Tarifa e marrjes me vlerë: $ 0.05 / produkt - Anydo inventar që ka nevojë për marrjen e stokut, d.m.th kontejnerë që përfshin SKU të shumëfishtë

Materiali i paketimit dhe furnizimet: $ 0.2 ea. - Materialet e paketimit, materialet që kushtojnë më shumë se $ 0.2 do të tarifohen shtesë

Tarifa e paketimit: 0.1 $ / produkt - Vendosja e produkteve në materiale paketimi

Tarifa e etiketimit: $ 0.1 / etiketë - Vendosja e etiketave për produktet


SHERBIMI I SHICERBIMIT TARE SHRBIMIT GJERMANI (Produkte ekzistuese ose të kërkuara në Magazinë CJ në Gjermani) = Falas

Ne ngarkojmë vetëm çmimin e produkteve dhe koston e transportit, kur ju po lëshoni produkte direkt nga depoja e Gjermanisë. Mimi i përmendur tashmë app.cjdropshipping.com

Asnjë moq

Pa tarifë konfigurimi

Asnjë pagesë mujore

Pa tarifë ruajtjeje


SHERBIMI I SHICERBIMIT SHARERBIMI GJERMANI GJERMANI (Produkte NUK Ekzistojnë në Magazinën e Gjermanisë sonë) = FEE PROCESIUES + FEE DERAJE + FEE DERI

0.1-50g: $ 0.78 / artikull
51-100g: $ 1.04 / artikull
101-500g: $ 1.30 / artikull
501-1000g: $ 1.69 / artikull
1-2kg: $ 1.95 / artikull
2-5kg: $ 2.34 / artikull
5-10kg: $ 3.90 / artikull
10-15kg: $ 6.50 / artikull

(Kostoja e Transportit = Transporti nga Kina në Gjermani + Gjermani i Brendshëm)

Nga Deti (Minimum 100kg): Dorëzimi Ditë 15-30 - $ 3.12 / kg
Me Ajër (Minimum 30kg): Dorëzimi Ditë 7-10 - 5.46 $ / kg
Me Ajër (Minimum 30kg): Dorëzimi Ditë 2-4 - 9.10 $ / kg
Me Ajër (Minimum 100kg): Dorëzimi Ditë 2-4 - 7.80 $ / kg

(Kostoja e Transportit = Transporti nga Kina në Gjermani + Gjermani i Brendshëm)
Ju lutemi kontrolloni mjetin tonë të llogaritjes së transportit këtu: https://app.cjdropshipping.com/myCJ.html#/myCJShippingCalculation
Zgjidhni metodën e transportit dhe jepni peshën e porosisë, atëherë kostoja e transportit do të jetë atje.

1.04 $ / CBM / Dita: Ditët e para të 30 për klientët e rinj janë falas. Pagesa e depos vendoset në $ 1.04 / Metra kub / ditë pas ditëve 30.

1.95 $ / CBM / Dita: Shkalla e ulët e qarkullimit të inventarit

FALAS: Përpunimi ditor në SKU ka mbaruar me porosi 100 dhe norma mujore e kthimit mujor është mbi 50%

Tarifa e marrjes me vlerë: $ 0.065 / produkt - Anydo inventar që ka nevojë për marrjen e stokut, d.m.th kontejnerë që përfshin SKU të shumëfishtë

Materiali i paketimit dhe furnizimet: $ 0.26 ea. - Materialet e paketimit, materialet që kushtojnë më shumë se $ 0.26 do të tarifohen shtesë

Tarifa e paketimit: 0.13 $ / produkt - Vendosja e produkteve në materiale paketimi

Tarifa e etiketimit: $ 0.13 / etiketë - Vendosja e etiketave për produktet


SHERBIMI I SHICERBIMIT TARE SHARERBIMIT THAILAND (Produkte ekzistuese ose të ndihmuara në Magazinë CJ në Tajlandë) = Falas

Ne tarifojmë vetëm çmimin e produkteve dhe koston e transportit, kur ju po lëshoni produkte direkt nga depoja jonë THAILAND. Mimi i përmendur tashmë app.cjdropshipping.com

Asnjë moq

Pa tarifë konfigurimi

Asnjë pagesë mujore

Pa tarifë ruajtjeje


SHERBIMI I SHICERBIMIT TARE SHARERBIMIT THAILAND (Produkte NUK Ekzistojnë ose Sourced në Magazin tonë në Tajlandë) = FEE PROCESI + DYQANI I DYQANIT + FEE E KUJDES

0.1-50g: $ 0.20 / artikull
51-100g: $ 0.30 / artikull
101-500g: $ 0.40 / artikull
501-1000g: $ 0.60 / artikull
1-2kg: $ 1.00 / artikull
2-5kg: $ 1.50 / artikull
5-10kg: $ 2.00 / artikull
10-15kg: $ 4.00 / artikull

Ju lutemi kontrolloni mjetin tonë të llogaritjes së transportit këtu: https://app.cjdropshipping.com/myCJ.html#/myCJShippingCalculation
dhe futni peshën e porosisë, atëherë kostoja e transportit do të jetë aty.

0.8 $ / CBM / Dita: Ditët e para të 90 për klientët e rinj janë falas. Pagesa e depos vendoset në $ 0.8 / Metra kub / ditë pas ditëve 90.

1.2 $ / CBM / Dita: Shkalla e ulët e qarkullimit të inventarit

FALAS: Përpunimi ditor në SKU ka mbaruar me porosi 100 dhe norma mujore e kthimit mujor është mbi 50%

Tarifa e marrjes me vlerë: $ 0.05 / produkt - Anydo inventar që ka nevojë për marrjen e stokut, d.m.th kontejnerë që përfshin SKU të shumëfishtë

Materiali i paketimit dhe furnizimet: $ 0.2 ea. - Materialet e paketimit, materialet që kushtojnë më shumë se $ 0.2 do të tarifohen shtesë

Tarifa e paketimit: 0.1 $ / produkt - Vendosja e produkteve në materiale paketimi

Tarifa e etiketimit: $ 0.1 / etiketë - Vendosja e etiketave për produktet


SHERBIMI I SHICERBIMIT SHARERBIMI INDEZI INDEZI (Produkte ekzistuese ose të buruara në Magazinë CJ Indonesia) = Falas

Ne ngarkojmë vetëm çmimin e produkteve dhe koston e transportit, kur ju po lëshoni produkte direkt nga depoja e Indonezisë. Mimi i përmendur tashmë app.cjdropshipping.com

Asnjë moq

Pa tarifë konfigurimi

Asnjë pagesë mujore

Pa tarifë ruajtjeje


SHERBIMI I SHICERBIMIT TARE SHARERBIMIT INDONESIA (Produkte NUK Ekzistojnë ose Burim në Magazininë tonë në Indonezi) = FEE PROCESI + SHPENZIMI I DYQANIT + FEE E KUFIZUAR

0.1-50g: $ 0.20 / artikull
51-100g: $ 0.30 / artikull
101-500g: $ 0.40 / artikull
501-1000g: $ 0.60 / artikull
1-2kg: $ 1.00 / artikull
2-5kg: $ 1.50 / artikull
5-10kg: $ 2.00 / artikull
10-15kg: $ 4.00 / artikull

Ju lutemi kontrolloni mjetin tonë të llogaritjes së transportit këtu: https://app.cjdropshipping.com/myCJ.html#/myCJShippingCalculation
dhe futni peshën e porosisë, atëherë kostoja e transportit do të jetë aty.

0.8 $ / CBM / Dita: Ditët e para të 90 për klientët e rinj janë falas. Pagesa e depos vendoset në $ 0.8 / Metra kub / ditë pas ditëve 90.

1.2 $ / CBM / Dita: Shkalla e ulët e qarkullimit të inventarit

FALAS: Përpunimi ditor në SKU ka mbaruar me porosi 100 dhe norma mujore e kthimit mujor është mbi 50%

Tarifa e marrjes me vlerë: $ 0.05 / produkt - Anydo inventar që ka nevojë për marrjen e stokut, d.m.th kontejnerë që përfshin SKU të shumëfishtë

Materiali i paketimit dhe furnizimet: $ 0.2 ea. - Materialet e paketimit, materialet që kushtojnë më shumë se $ 0.2 do të tarifohen shtesë

Tarifa e paketimit: 0.1 $ / produkt - Vendosja e produkteve në materiale paketimi

Tarifa e etiketimit: $ 0.1 / etiketë - Vendosja e etiketave për produktet


SHERBIMI I SHICERBIMIT NDARERMARRJES KINA (Produkte ekzistuese ose ndihmuese në Magazina CJ China) = Falas

Ne ngarkojmë vetëm çmimin e produkteve dhe koston e transportit, kur ju po lëshoni produkte direkt nga depoja e Kinës. Mimi i përmendur tashmë app.cjdropshipping.com

Asnjë moq

Pa tarifë konfigurimi

Asnjë pagesë mujore

Pa tarifë ruajtjeje


SHERBIMI I SHICERBIMIT NARE SHARERBIMIN E KINAVE (Produkte NUK Ekzistojnë ose Sqaruar në Magazininë e Kinës sonë) = T F PROCESIN E T DHNAVE + KOSTOJE TIP DYQ +SIS + + FEE E KUVENDIT

0.1-50g: $ 0.20 / artikull
51-100g: $ 0.30 / artikull
101-500g: $ 0.40 / artikull
501-1000g: $ 0.60 / artikull
1-2kg: $ 1.00 / artikull
2-5kg: $ 1.50 / artikull
5-10kg: $ 2.00 / artikull
10-15kg: $ 4.00 / artikull

Ju lutemi kontrolloni mjetin tonë të llogaritjes së transportit këtu: https://app.cjdropshipping.com/myCJ.html#/myCJShippingCalculation
dhe futni peshën e porosisë, atëherë kostoja e transportit do të jetë aty.

0.8 $ / CBM / Dita: Ditët e para të 90 për klientët e rinj janë falas. Pagesa e depos vendoset në $ 0.8 / Metra kub / ditë pas ditëve 90.

1.2 $ / CBM / Dita: Shkalla e ulët e qarkullimit të inventarit

FALAS: Përpunimi ditor në SKU ka mbaruar me porosi 100 dhe norma mujore e kthimit mujor është mbi 50%

Tarifa e marrjes me vlerë: $ 0.05 / produkt - Anydo inventar që ka nevojë për marrjen e stokut, d.m.th kontejnerë që përfshin SKU të shumëfishtë

Materiali i paketimit dhe furnizimet: $ 0.2 ea. - Materialet e paketimit, materialet që kushtojnë më shumë se $ 0.2 do të tarifohen shtesë

Tarifa e paketimit: 0.1 $ / produkt - Vendosja e produkteve në materiale paketimi

Tarifa e etiketimit: $ 0.1 / etiketë - Vendosja e etiketave për produktet

Komente Facebook
Andy Chou
Andy Chou
Ju shesni - ne anije burim dhe anije për ju!