fbpx
2018 USPS Krahasimi i Vlerësimit për përdoruesit e CJ
04 / 04 / 2018
Artikujt e nxehtë të shitjes me pakicë në dispozicion në Magazina SH.B.A.
04 / 22 / 2018

Si të merrni numrat e ndjekjes?

Situata A: Ju keni pasur dyqanet tuaja të tregtisë elektronike në CJ APP.

- Nëse e kishit lidhur dyqanin tuaj me CJ APP. Pastaj numrat e gjurmimit do të sinkronizohen automatikisht në dyqanet tuaja, nuk keni nevojë të bëni asgjë. Dhe mund ta kontrolloni dyqanin tuaj drejtpërdrejt me azhurnimet e numrave gjurmues.

Situata B: Ju nuk keni asnjë dyqan eCommerce të lidhur me CJ APP.

- Nëse nuk do ta kishit lidhur dyqanin tuaj me CJ APP. Kjo do të thotë që ju paraqitni porositë tuaja te CJ nga EXCEL ose CSV. Pastaj ju duhet të shkarkoni numrat e gjurmimit me dorë.

Këtu janë hapat se si të shkarkoni numrat e gjurmimit.

  1. CJ e mia >> Qendra e DropShipping >> Urdhrat për DropShipping >> Dërguar
  2. Klikoni Numrin e porositjes Bulk CJ për të filtruar urdhërat përpara zgjedhjes së pjesës më të madhe
  3. Zgjidhni urdhërat që duhet të eksportohen numrat përcjellës >> Numrat e përcjelljes së eksportit
  4. Konfirmoni porositë që janë gati të eksportohen
  5. Klikoni lidhjen këtu për të shkarkuar skedarin excel
  6. Ju mund të kontrolloni numrat e gjurmimit në skedarin excel

Komente Facebook
Andy Chou
Andy Chou
Ju shesni - ne anije burim dhe anije për ju!