fbpx
Qendra Ndërkombëtare e Përmbushjes 10 Ndërkombëtare ose Kompania Logjistike për dropshipping në Kinë
05 / 05 / 2018
Pse të punoni me CJDropshipping dhe çfarë është oferta dhe forca?
05 / 16 / 2018

Si të konfiguroni automatikisht heqin dorë nga përpunimi i porosive të transportit nga CJ APP

Kur regjistruat llogarinë CJ, mund të pyesni veten se si të dorëzoni porositë automatikisht. Këtu janë disa udhëzime për ta arritur atë. Pas këtyre hapave, ekipi i CJ do të trajtojë automatikisht porositë në dyqanin tuaj, do të dërgojë për ju dhe do t'i dërgojë numrat e përcjelljes tek klientët tuaj.

Udhëzime të thjeshta:

  1. Aktivizoni dyqanet : Autorizimi im CJ
  2. Lidhni produktet: connection Lidhja automatike - lista e kërkesës ndihmëse
  3. pagesë

Udhëzime të Detajuara:

Këtu është edhe një video mësimore për ju:

1. Para së gjithash, ju duhet të aktivizoni dyqanet tuaja. Hyni dhe klikoni CJ My. Përfundoni hapat e mëposhtëm për të shtuar dyqanin tuaj, dhe më pas do të gjeni se statusi i dyqanit është aktivizuar.

2. Ekzistojnë tre situata për produktet që dëshironi.

Ou Ju do të na bëni furnizuesin e mallrave tuaj ekzistues. Kështu që ju mund të "Shtoni lidhje automatike" për të lidhur produktet tuaja me tonat.

Pin produktin për të cilin ju doni të jemi furnizuesi, dhe klikoni në "ndeshjen" për të zgjedhur disa fjalë kyçe për të kërkuar. Dhe mund ta kërkoni këtë produkt sipas imazhit të tij. Më në fund, lidhni të njëjtin produkt që mund të gjeni nga CJ APP. Nëse nuk mund të gjesh. Mund të na dërgoni një kërkesë ndihmuese. Gjithashtu, ne kemi një veçori të re që është Tipari i lidhjes automatike të CJ-së.

Lidhni variantet dhe zgjidhni metodën e transportit që do të përdorni, pastaj paraqisni. Atëherë sistemi do të fillojë të sinkronizojë porositë për këto produkte!

② Nëse nuk e gjetët të njëjtin produkt, mundeni postoni një kërkesë ndihmueset në atë produkt. Ekipi ynë ndihmues do të përpiqet të mirën për të gjetur produktin e përputhur për ju. Ju mund të kontrolloni statusin e produktit me burim në faqen ndihmuese.

CJ ime >> Ndihmuese >> Kërkesa e ndihmës postare

Burimet e produkteve që ekzistojnë në dyqanin tuaj.

Burimi i produkteve me lidhjet ose imazhet e tyre

Plotësoni formularin më lart, atëherë mund të na paraqisni.

③ Nëse doni të shtoni disa produkte të reja në CJ në dyqanin tuaj. Thjesht klikoni në butonin "lista" dhe pastaj do të shkojë në dyqanin tuaj.

PS: mimi i përgjithshëm i produktit është i barabartë me çmimin e produktit plus koston e tij të transportit.

3. Ju mund të shkoni te Qendra ime CJ >> DropShipping për të kontrolluar urdhërat që sistemi gjeneron automatikisht dhe të zgjidhni cilat urdhra do të na vendosni tek ne.

Pasi klientët tuaj kanë bërë porosi, gjithçka që duhet të bëni është vetëm të na paguani për produktet. Dhe ekipi i CJ do të bëjë të gjitha gjërat më të mira për ju.

Mos hezitoni të na tregoni nëse keni ndonjë pyetje.

Komente Facebook
Andy Chou
Andy Chou
Ju shesni - ne anije burim dhe anije për ju!