fbpx
Pse të punoni me CJDropshipping dhe çfarë është oferta dhe forca?
05 / 16 / 2018
Pse ePacket zgjat kaq shumë? Ku është ePacket ime? Cilat janë alternativat për ePacket?
05 / 19 / 2018

Si të hapni / mbyllni një mosmarrëveshje në CJ APP

Mosmarrëveshja për CJDropshipping

Mosmarrëveshja për CJDropshipping

Ne do të donim të ndihmonim biznesin tuaj të rritet, dhe ne do të jemi përgjegjës për çdo urdhër lëshimi nga CJ. Këtu ne përmbledhim hapat se si të hapni një mosmarrëveshje për rendin me shumicë (filluar me 'ZF') dhe urdhërat dropshipping.

Për urdhërat me shumicë:

Thjesht duhet të vizitosh "Lista e blerjeve CJ"Dhe gjeni rendin për të klikuar në"diskutim"Butonin dhe ngarkoni detajet. Hapat e mëposhtëm janë të njëjtë me atë të urdhrave dropshipping.

Për urdhërat e heqjes dorë nga puna:

1. Shko "Qendra e DropShipping"> "Urdhrat për DropShipping" > Përpunimi, përpunimi, përfundimi (Këto tre seksione janë në dispozicion për të hapur mosmarrëveshje)

2. Përdorimi KERKO bosh për të gjetur rendin e çështjes.

3. Pasi të keni vendosur renditjen e lëshimit, klikoni në numrin e statuseve të ndryshme dhe klikoni "Kontesti".

4. Zgjidhni "Lloji i mosmarrëveshjeve".

5. Zgjidhni një "Operacioni i pritshëm".

6. Vendosni pamjen e fotografisë së ankesave të blerësit (adresa e postës elektronike DUHET) dhe imazhet e parcelës. Gjithashtu, na lini një mesazh për shqyrtim. pastaj, "Confirm" ajo.

7. Pasi të dorëzohet urdhri i lëshimit tuaj, shkoni te “AS Qendra e Shërbimit” dhe klikoni "Shiko detajet".

8. Do ta shihni procesin në këtë dritare që shfaqet.

9. Ju mundeni "Pajtohem" rimbursimi ynë në faqen e mosmarrëveshjeve, pasi të jemi dakord me CJ, rimbursimin. Dhe do të depozitohet në portofolin tuaj dhe mund të përdoret për të paguar për porosi të tjera transporti.

10. Këtu mund të kontrolloni të gjithë bilancin që keni dhe mund ta ngarkoni për përfitime nëse dëshironi.

Ne gjithashtu duam t'ju kujtojmë se ne do të ndalojmë përpunimin e porosive tuaja pasi të keni hapur mosmarrëveshjen. Prandaj ju lutemi mendoni përsëri përpara se ta hapni. Kur dëshironi anuloni ose mbyllni mosmarrëveshjen për të bërë procesin e porositjes, mund të "Shikoni Detajet" dhe klikoni "Mbyll" në fund të faqes.

Këtu është edhe një video mësimore për ju:

Komente Facebook
Andy Chou
Andy Chou
Ju shesni - ne anije burim dhe anije për ju!