fbpx
CJDropshipping
Si vjen emri “CJ” i anijeve rënie?
05 / 23 / 2018
Shërbim shtesë që ju nevojitet
05 / 25 / 2018

Si ta lidhni WooCommerce manualisht?

CJDropshipping WooCommerce

CJDropshipping WooCommerce

Para se të shkoni në Woocommerce për të konfiguruar, sigurohuni që operacionet në aplikacionin CJ të jenë të sakta.

Në pultin e aplikacionit CJ, ju lutemi klikoni Autorizim së pari, dhe pastaj kliko Woocommerce. Dhe pastaj ju lutemi klikoni Shto Dyqanin.

Faqja e ndjekur e autorizimit do të shfaqet.

Duke e ditur tashmë këtë?
Ju lutemi shikoni hapat pasues që operohen në WordPress tuaj Woocommerce.

1. Shko tek ti WooCommerce Profili, Në WooCommerce, Kliko Vendosja.

2. Së pari, klikoni Avancuar. Pastaj kliko REST API dhe Shto çelësin.

3. Pasi të klikoni Shto çelësin, do të tregojë që ju duhet të plotësoni Përshkrim gjë që nuk është e rëndësishme dhe leje gjë që është mjaft e rëndësishme sepse është e lidhur ngushtë me autorizimin tuaj të suksesshëm.

4. Kthehu në aplikacionin CJ, plotësoni informacionin mbi faqe autorizimi.

Përveç kësaj, në WordPress tuaj Woocommerce, duhet të instaloni një shtrirje të Ndjekja Dërgesë, e cila është e përshtatshme për ju që të gjurmoni paketat tuaja. Si të instaloni shtesën? Ju mund t'i referoheni këtyre hapave.

(1) Kliko Shtesa

(2) Kërko fjalen Ndjekja Dërgesë

(3) Kliko Instaloj tani

(4) Kliko Aktivizoj

(5) Aktivizimi me sukses do të tregohet

(6) Më në fund, pop-up do të shfaqet në të djathtë

Pasi të lidhni dyqanin tuaj Woocommerce me CJ. Ju mund të zgjidhni të drejtpërdrejtë renditni produktin CJ në dyqanin tuaj ose lidhni artikujt tuaj ekzistues me artikujt CJ. Pas teje vendosni importin e porositjes automatike, porositë do të importohen automatikisht në sistemin CJ.

Gjeni produkte fitues për t'i shitur app.cjdropshipping

Komente Facebook