fbpx
CJDropshipping WooCommerce
Si ta lidhni WooCommerce manualisht?
05 / 24 / 2018
Si të filloni një biznes të Transportit Drop?
05 / 26 / 2018

Shërbimi i shtesave që mund t'ju duhet

Kostoja shtesë

 1. 50 $ për një produkt, produkti duhet të jetë send i vogël dhe i lehtë për t’u marrë dhe lëvizur.
 2. Gjatësia e videos më pak se minutë 1.
 3. Thjesht normalisht studio dhe skenë, asnjë model profesional.
 4. E drejta e autorit është në pronësi të CJ dhe ju mund të paguani $ 100 më shumë për të zotëruar të drejtat e autorit.
Si të përdorni shërbimin e xhirimit video nga CJ Dropshipping?
 1. 0.1 $ për një futje përfshirë koston e transportit
 2. Madhësia është e ngjashme me kartën e biznesit
 3. Marrja me porosi nga dizajni juaj
 4. MOQ 2000
 1. 20 $ për një produkt
 2. Më pak se variantet 5
 3. Imazhe të optimizuara të larta 5 dhe imazhe natyrale 5
 4. Thjesht normalisht studio dhe skenë, asnjë model profesional.
 5. E drejta e autorit është në pronësi të CJ dhe ju mund të paguani $ 50 më shumë për të zotëruar të drejtat e autorit.
 1. 0.2 $ për një qese të paketimit të jashtëm përfshirë koston e transportit
 2. Madhësia është e ngjashme me dokumentet A3
 3. Marrja me porosi nga dizajni juaj
 4. MOQ 5000

Operacioni me etiketa të bardha mund të kryhet duke u bërë në sistemin CJ: Si të përdorim tiparin e ri të paketave të personalizuara?

Komente Facebook
Andy Chou
Andy Chou
Ju shesni - ne anije burim dhe anije për ju!