fbpx
CJ APP Zhvendosur në një Pritëse të Re, Mund të Duhet të Pastroni Cache tuaj DNS
05 / 30 / 2018
SH DENDETSI SHRBIMI SUPER KUJDES!
06 / 11 / 2018

Si të blini inventarin ose shitjen me shumicë në CJ APP?

Nëse dëshironi një transport më të shpejtë direkt nga transporti i brendshëm i SH.B.A.-së ose për të parandaluar mungesën e stokut të produkteve, atëherë duhet të blini një inventar privat (do të thotë që aksioni është në dispozicion vetëm për ju, dhe mund ta përdorni këtë inventar për të zbritur çmimin e produktit në porosinë tjetër) dhe shkojini ato në depon tonë në Sh.B.A. Gjithashtu, ju mund të bëni një porosi me shumicë dhe t'i keni ato kudo që dëshironi.

1. Hyni llogarinë tuaj në app.cjdropshipping.com dhe Lista e Blerjeve >> Shtoni Blerje

2. Kërkoni produktet me emër ose SKU që dëshironi të blini.

3. Klikoni butonin portokalli Shtoni në Shportë pasi të keni gjetur produktin.

4. Zgjidhni variantin që dëshironi të blini dhe rritni sasinë gjithashtu >> Shtoni

5. Zgjidhni variantet e produktit që do të blini, mund të shtoni sasinë ose gjithashtu ta hiqni atë. >> Kontrolloni

6. Nëse do të dërgoni këtë blerje në diku tjetër (Transporti në Adresën Më poshtë), ju mund të zgjidhni adresën e paracaktuar ose të shtoni një adresë të re destinacioni, atëherë ne do t'i dërgojmë ato në adresën që ju keni kërkuar. Ju ende duhet të zgjidhni metodën e transportit.

7. Nëse do t'i merrni si inventar në depon tonë, ju mund të zgjidhni Shtoni në Inventar >> Zgjidhni Magazinë >> Dorëzoni rendin. Nëse doni të përdorni tonën Depot e SHBA, Tajlanda, ose Indonezi, sasia e produktit për një SKU është jo më pak se 10 copë dhe shuma totale është jo më pak se 100 copë. Nëse doni të përdorni tonën Magazinë e Gjermanisë, sasia e produktit për një SKU është jo më pak se 100 copë.

8. Pavarësisht nga cili stil i blerjeve dëshironi, mund të vazhdoni me pagesën.

9. Mund të kontrolloni statusin e porosisë në 'Listën e Blerjeve' pasi të keni vendosur porosinë tuaj të parë, dhe gjithashtu të shikoni ose shkarkoni këtu faturën.

10. Nëse blerja është për qëllime të inventarit, atëherë mund të shkoni >> Inventari im për të kontrolluar rezervat që ju përkasin. Ju mund të vendosni urdhërat e transportit rënie duke përdorur ato inventar.

Meqenëse ne gjithmonë azhurnojmë sistemin tonë, nëse do të kishte ndryshime në shikimin e faqeve, duhet të ndiqni udhëzimin e ri ose hap pas hapi me udhëzime. Koncepti i sistemit nuk do të ndryshojë. Faleminderit

Komente Facebook
Andy Chou
Andy Chou
Ju shesni - ne anije burim dhe anije për ju!