fbpx
CJ APP Zhvendosur në një Pritëse të Re, Mund të Duhet të Pastroni Cache tuaj DNS
05 / 30 / 2018
Si të blini inventarin ose shitjen me shumicë në CJ APP?
06 / 05 / 2018

Si ta lidhni ShipStation manualisht?

Nëse keni dyqanet tuaja online të lidhura me ShipStaion, ju mund të zgjidhni të lidhni llogarinë tuaj ShipStation me APP CJDropshipping. Në këtë mënyrë, CJDropshipping do të përmbushë porositë tuaja me produkte me cilësi të mirë dhe kohë të shkëlqyeshme të shpërndarjes.

Sidoqoftë, si ta lidhni llogarinë ShipStation me APP CJDropshipping?

  1. Hyni në llogarinë tuaj ShipStation:
  2. Faqja e Mirëseardhjes -> lundrim -> Vendosja e llogarisë
  3. Llogari -> Vendosja e API -> API kryesore -> Gjeneroni çelësat API
  4. Kopjo dhe ngjit Keys API Dhe Sekreti i API-së e cila do të kërkohet kur të provoni të autorizoni llogarinë tuaj ShipStation me CJDropshipping
  5. Pasi të keni marrë tuaj Keys API dhe Sekreti i API-së, ju lutemi vendosni sistemin CJ për të gjetur faqen e autorizimit të ShipStation siç tregon imazhi i mëposhtëm.

Klikuar Shto Dyqanin, faqja e autorizimit do të shfaqet. Ju lutemi plotësoni informacionin e kërkuar, Keys API dhe Sekreti i API-së ju keni gjeneruar nga sistemi ShipStation.

Deri atëherë, e gjithë procedura e lidhjes së llogarisë tuaj ShipStation ka përfunduar.

Komente Facebook