fbpx
Shtypni në kërkesë Vs. Produkte të Përgjithshme që largohen nga Kina: Cila është më e dobishme?
08 / 18 / 2018
Si të Kthehen Urdhrat për Dropshipping në CJ APP?
09 / 01 / 2018

Si të Ndani urdhërat e mbipeshes në CJ APP?

Urdhërat Split

Urdhërat Split

Metodat e transportit si ePacket mund të lejojnë vetëm peshën e paketave nën 2000g, kështu që nëse nuk doni të zgjidhni DHL si metodën tuaj të transportit, mund ta ndani rendin e mbipeshes në 2 ose më shumë pako duke përdorur ePacket.

1. Klikoni "filtër" për të zgjedhur urdhërat që janë më shumë se 2000g.

Urdhërat për ndarje të CJ të Dropshipping

2. Vendosni kufirin e peshës së një pakete që dëshironi, e cila është zakonisht 2000g, dhe më pas klikoni "split".

Urdhërat Split të Transportit CJ Drop

3. Ndarja bëhet.

Urdhërat Split
Komente Facebook
Andy Chou
Andy Chou
Ju shesni - ne anije burim dhe anije për ju!