fbpx
Urdhërat Split
Si të Ndani urdhërat e mbipeshes në CJ APP?
08 / 31 / 2018
CJdropshipping-nënvizoi-punës-ditë-super-169
Pas Promovimit për Ditët e Punës, Dropshipping VS Platforma e Përgjithshme eCommerce
09 / 06 / 2018

Si t'i ktheni urdhërat e transportit në CJ APP?

Për shumë arsye, blerësit tuaj mund të kenë nevojë të kthejnë urdhërat në CJ. Shumicën e kohës ne nuk e dimë porosinë i përket cilit klient ose blerës dhe cilat produkte brenda kur e morëm. Kjo do ta bëjë XJ të hutohet! Për të zgjidhur këtë çështje, ju duhet të ndiqni hapat e mëposhtëm, në mënyrë që të dimë se kush i kthen urdhërat dhe cilat janë brenda dhe arsyet e kthimit.

Hapat e kthimit:

  1. Shkoni në qendrën e shërbimit AS në CJ dhe klikoni në butonin e kthimit për të hyrë në faqen e kthimit.
  2. Shkoni te "vendosja" për të përfunduar lidhjen e dyqanit dhe imazhin e dyqanit, gjë që e bën klientin tuaj të dijë se kush jeni.
  3. Dërgimi i lidhjes së kthimit tek klienti dhe le të futë formularin. Pasi të kemi marrë paketën e kthimit, ne do t'ju njoftojmë për kthimet.
Komente Facebook
Andy Chou
Andy Chou
Ju shesni - ne anije burim dhe anije për ju!