fbpx
CJdropshipping-nënvizoi-punës-ditë-super-169
Pas Promovimit për Ditët e Punës, Dropshipping VS Platforma e Përgjithshme eCommerce
09 / 06 / 2018
Shpallja e partneritetit tonë me Niches Source.com - Agjenti më i mirë ndihmues i Amazon FBA në Kinë
09 / 11 / 2018

Burimet kryesore të 10 për transportin me pika dhe Cili është ndryshimi midis 1688 dhe Taobao? Cila është më e mirë?

Burimi më i lartë 10 për dërgimin me pika

Burimi më i lartë 10 për dërgimin me pika

Alibaba është një nga kompanitë më të mëdha të tregtisë elektronike në botë. Të gjitha këto kompani janë nisur nga Aliexpress.com, Alibaba.com, Taobao.com, Tmall.com, Alipay.com, 1688.com etj. Themeluesi Jack Ma motivoi shumë të rinj për të filluar biznesin e tyre në internet. Unë jam gjithashtu një nga fansat e tij.

Sot, unë do të doja të flas se cili prej tyre do të jetë më i miri për transportin me pika.

Transporti me Oberlo + Aliexpress është një histori, dhe unë thjesht kaloj Aliexpress pasi shumica prej jush e njohin mirë këtë platformë.

Gjithnjë e më shumë njerëz duan të shkojnë më tej në burimin e Kinës.

Nr.1 app.cjdropshipping.com - postive: Mund të punojë me dropshipping ndërkombëtar nga fabrikat e vërteta. Tregtia me shumicë ndërkombëtare, kontrolli i cilësisë drejtpërdrejt. Nuk ka porosi minimale. Negativ: Mimi më i lartë se 1688.

------------Të gjitha në një----------------

Nr.2 1688.com - postive: Burimi i çmimit më të lirë në Kinë. Negativ: Askush nuk flet anglisht. Ka kufij minimale të sasisë së porosisë. Nuk mund të punojë me dropshipping ndërkombëtar. Disa prej tyre nuk janë fabrika reale, as me shumicë ndërkombëtare, as kontroll të cilësisë.

 • 1688 është një shqiptim i njohur për Alibaba në gjuhën kineze. Dhe njerëzve të Chiese u pëlqen numri "6" dhe "8" sepse do të thotë të jesh i suksesshëm dhe i pasur. Ma Yun themeloi uebfaqen Alibaba në 1999, paraardhësi i 1688. 1688 tani është biznesi i flamurit të Ali Group dhe është platforma kryesore e tregtisë elektronike e tregtisë së brendshme në shkallë të vogël të Kinës. Si një filial i Ali Group, 1688 përfaqëson interesat e kompanisë në sistemin e tregtisë elektronike CBBS. Ajo siguron dhjetëra miliona blerës dhe furnitorë në të gjithë botën me informacione makine dhe transaksione të përshtatshme dhe të sigurta në internet. Shtë gjithashtu një shoqatë biznesi me miq të vërtetë. komunitetit.
  1688 e merr si shumicë biznesin e shitjes me shumicë dhe atë të prokurimit, përmes funksionimit profesional, përsos përvojën e klientit dhe optimizon në mënyrë gjithëpërfshirëse modelin e biznesit të ndërmarrjeve elektronike. Aktualisht, 1688 ka mbuluar industri të mëdha 16 si materiale të papërpunuara, produkte industriale, veshje dhe veshje, departamente shtëpiake dhe mallra të vogla, duke siguruar një seri shërbimesh furnizimesh nga prokurimi i lëndëve të para-prodhimi dhe përpunimi me shumicë në vend.
  Në prill 12, 2018, Alibaba 1688 mbajti një samit në Guangzhou, dhe ditën e parë të platformës ekskluzive të tregut ndërkufitar Ali 1688 të linjës së parë, hera e parë që u zbulua transkriptimi: që nga fundi i marsit, gati gjysma e milion NVM kaluan platformën ndërkufitare 1688. Sigurimi i shërbimeve për AliExpress, Amazon, Wish, eBay, Lazada dhe platforma të tjera në vendet dhe rajonet 220; brenda një viti, shkalla e transaksioneve dhe blerësit e tregjeve ekskluzive ndërkufitare janë rritur më shumë se 4 herë.
 • Me zhvillimin e mjedisit të përgjithshëm të tregtisë elektronike të Kinës, e-commerce B2B gjithashtu ka arritur zhvillim të shpejtë në vitet e fundit. Përveç vazhdimit të ruajtjes dhe zgjerimit të shkallës së transaksioneve në internet, dhe përmes e-commerce për të ndryshuar qarkullimin tradicional të mallrave kineze, faqja e internetit 1688 filloi gjithashtu një seri shërbimesh thellimi në dy vitet e fundit, duke u përqëndruar në biznesin e ofrojnë përvojë të thellë shërbimi për shitësit. Dilni Në të ardhmen, 1688 do të ofrojë më shumë shërbime të thelluara të zinxhirit të furnizimit për shitësit me pakicë të mesme dhe të vogla, duke siguruar më shumë burime të cilësisë së burimit, në mënyrë që shitësit në internet të tipit C dhe pronarët e shitjeve me pakicë offline të ndjehen të personalizuara më të përshtatshme për nevojat e tyre. Shërbimi i tregtisë elektronike.
  Biznesi aktual i 1688 është kryesisht i ndarë në tregun e industrisë vertikale dhe kanalet e paraqitura të shërbimeve. Tregu vertikal i industrisë ka për qëllim kryesisht karakteristikat e industrisë, duke u siguruar tregtarëve mallra me cilësi në industri dhe udhëzues pazar me karakteristikat e industrisë. Kanalet e paraqitura të shërbimit kryesisht përfshijnë punën në grup, prenotim të shpejtë, fabrikën e Amoy, bashkimin e agjentëve, blerjen e qendrës tregtare, etj. Këto kanale përqendrohen në grumbullimin e nevojave të blerësve, thellimin e pjesës së përparme të zinxhirit të furnizimit dhe përmirësimin e efikasitetit të zinxhirit të furnizimit dhe qarkullimit të mallrave. .
  Përveç tregut të tregtimit, faqja e internetit 1688 gjithashtu ka një bashkësi biznesi për të diskutuar kanalin e "shoqatës së biznesit" të bashkësisë së biznesit.

No.3 Taobao.com - Postive: Më shumë produkte dhe kategori. Nuk ka porosi minimale. Imazhet më mirë. Negativ: Askush nuk flet anglisht. Nuk mund të punojë me dropshipping ndërkombëtar. Shumica e tyre nuk janë fabrika reale, as me shumicë ndërkombëtare, as kontroll të cilësisë. Pricemimi më i lartë se sa 1688 dhe CJDropshipping

 • Taobao është një qark i madh në internet me pakicë dhe biznes në rajonin e Azi-Paqësorit. Ajo u themelua nga Alibaba Group në maj 2003. Taobao është platforma popullore e blerjeve në internet dhe e shitjes me pakicë, me afro 500 milion përdorues të regjistruar, më shumë se 60 milion vizitorë të fiksuar në ditë, dhe më shumë se 800 milion produkte në internet në ditë, një mesatare prej 48,000 shitur në minutë. Items.
  Deri në fund të 2011, vëllimi i transaksioneve një-ditore Taobao arriti në miliardë juan 4.38, duke krijuar mundësi 2.068 milion mundësi të drejtpërdrejta dhe të plota të punësimit. Me zgjerimin e shkallës së Taobao dhe rritjen e numrit të përdoruesve, Taobao ka ndryshuar gjithashtu nga një treg i vetëm i rrjetit C2C në një rreth gjithëpërfshirës të shitjes me pakicë, duke përfshirë C2C, blerjen në grup, shpërndarjen, ankandin dhe modele të tjera të tregtisë elektronike. Hasshtë bërë një nga platformat e tregtisë elektronike në botë.
 • Deri në fund të 2014, Taobao kishte afërsisht 500 milion anëtarë të regjistruar, mbi 120 milion përdorues aktivë të përditshëm, dhe 1 miliardë produkte në internet. Në tregun c2c, Taobao zinte% 95.1 të tregut. Momenti i zhvillimit të Taobao në tregun e telefonisë celulare është i shpejtë. Sipas raportit të fundit të blerjeve të telefonisë celulare të lëshuar në 2014, pjesa e tregut të telefonisë celulare Taobao + Tmall arriti në 85.1%. Deri më tani, Taobao ka krijuar mundësi të drejtpërdrejta punësimi prej 4.767 milion.
  Me zgjerimin e Taobao dhe rritjen e numrit të përdoruesve, Taobao ka ndryshuar gjithashtu nga një treg i vetëm i rrjetit C2C në një shumëllojshmëri të modeleve të tregtisë elektronike, përfshirë C2C, shpërndarjen, ankandin, furnizimin e drejtpërdrejtë, mbledhjen e fondeve, personalizimin, etj. rrethi.

Nr.4 JD.com - Më pëlqen Taobao.com, është më i vogël se Taobao.

 • Liu Qiangdong, themeluesi i kompanisë së vetë-operuar të tregtisë elektronike të Kinës, është kryetari dhe CEO i bordit të drejtorëve të Jingdong Group. Ka Jingdong Mall, Jingdong Finance, Paipai.com, Jingdong Inteligjente, O2O dhe Departamenti i Biznesit Jashtë. Në 2013, ajo zyrtarisht mori një licencë të transportuesit virtual. Në maj 2014, ajo u regjistrua zyrtarisht në Bursën e NASDAQ. Në qershor 2016, ajo arriti një bashkëpunim të thellë strategjik me Wal-Mart, dhe dyqani No. 1 u shkrinë në Jingdong.
  Në maj 2014, Grupi Jingdong u regjistrua zyrtarisht në Bursën e NASDAQ. Në korrik 2015, JD u zgjodh për Indeksin Nasdaq 100 dhe Indeksin mesatar të ponderuar të Nasdaq 100 me rritje të lartë.
  Në janar 4, 2017, China UnionPay njoftoi se kompania e pagesave të JD Finance u bë zyrtarisht një anëtar i BillP-së i ngarkimit të UnionPay. Në prill 25, 2017, Jingdong Group njoftoi formimin zyrtar të Nën-Grupit të Logjistikës Jingdong. Në Gusht 3, 2017, u publikua në 100 lista "Top 2017 Kompanitë Kineze të Internetit", dhe Jingdong u rendit në vendin e katërt.
  Në Mars 15, 2018, JD.com njoftoi krijimin e "Departamentit të Përvojës së Përsosmërisë së Konsumatorëve", i cili do të jetë përgjegjës për promovimin e projektit të përvojës së klientit në nivelin e Grupit Jingdong. Yu Rui, nënkryetar i Jingdong Group, u bë shefi i departamentit. Renditur 181th në listën e Fortune Global 500 në 2018. Në korrik 24, 2018, plani i Jingdong për të rritur investimet e tij në Allianz P&C China u miratua nga Komisioni Rregullator i Bankave. Në Shtator 4, Jingdong Group nënshkroi një marrëveshje bashkëpunimi strategjik me Ruyi Holding Group.
Komente Facebook
Andy Chou
Andy Chou
Ju shesni - ne anije burim dhe anije për ju!