fbpx
5 Arsyet Pse Dropshipping CJ është Furnizuesi më i mirë i Dropshipping
09 / 11 / 2018
Si Dropshipping Mund të ndihmojë Kickstart Karrierën tuaj Sipërmarrëse sot
09 / 11 / 2018

5 Arsyet Pse Dropshipping është E ardhmja

Pak a shumë, "dropshipping" është një biznes ku shitësi me pakicë nuk e mban në të vërtetë aksionet në zotërimin e tij ose të saj dhe as i përpunon kërkesat. Të gjitha kërkesat janë të kënaqura dhe transportohen direkt nga një shpërndarës, siç është CJDropshipping. Kjo i mundëson shitësit të përqëndrohet në anën e reklamave të biznesit.

Emra të shumtë në këtë biznes me bazë në internet filluan me dropshipping, për shembull, Amazon dhe Zappos. Sot, dropshippers miliardë dollarë si Wayfair dhe Blinds.com milion dollarësh mund të vijnë për t'ju treguar se sa fitimprurës është ky treg.

Më poshtë janë pesë arsyet pse dropshipping është tërheqës për njerëzit që duan të fillojnë një biznes të ri dhe të fitojnë të ardhura pasive.

1. Produkte ndihmuese

Dyqanet e zakonshme të biznesit në internet duhet të burojnë sende posaçërisht nga shitësit me shumicë, të cilat shpesh ndodhen në kombe të ndryshme. Ata presin që gjërat të kërkohen në masë, e cila pastaj përcillet në qendrën e shpërndarjes aty pranë, përpara se të tregtohen dhe shiten. E gjithë procedura kërkon shumë kohë, para dhe pasuri. Ai përfshin shpesh kontributin e një ndërmjetësi të shtrenjtë, për shembull, banka, dërgesa dhe specialistë të importit të mallrave. Sidoqoftë, modeli dropshipping u mundëson shitësve të grumbullojnë sende pa u shqetësuar për ndihmimin dhe mbajtjen e inventarit më parë. Në thelb merr rrezikun nga shitja me pakicë në internet.

Modeli dropshipping i lejon shitësit të grumbullojnë sende pa u shqetësuar për ndihmimin për sasi të mëdha të gjithçkaje. Me një dyqan mbresëlënës e-tregtie të pritur në platforma si Shopify dhe një aplikacion dropshipping si CJDropshipping, e gjithë procedura është e thjeshtë. Shitësi me pakicë mund të kontaktojë shitësit me shumicë me email për t'i informuar ata që artikujt e tyre aktualisht janë duke u përpunuar. Anydo çështje tjetër, siç është përmbushja e produktit dhe kontrollimi i inventarit, të gjitha trajtohen nga shërbimet e përmbushjes si CJDropshipping dhe punonjësit e tyre.

2. ruajtje

Një dyqan i zakonshëm i tregtisë elektronike kërkon dhoma të mëdha magazinimi, veçanërisht kur mbart gjëra të ndryshme ose thelbësore. Ruajtja e dhjetë gjërave nga 100 gjërat mund të jetë e besueshme, por ruajtja larg nga gjërat 1,000 në 1,000,000 mund të kushtojë një pasuri, dhe shërbimet si CJDropshipping merr ato kosto për të përshtatur më mirë klientët, dhe për të rritur kohën e dorëzimit, si dhe për të rritur marzhet e fitimit tuaj.

3. Përmbushja e urdhrave

Shumica e krijuesve të biznesit me bazë në internet nuk shpresojnë të investojnë pjesën më të madhe të urdhrave për paketimin dhe transportimin e energjisë. Natyrisht, ata mund të transferojnë kërkesën e tyre tek Amazon FBA ose një biznes në internet butik, siç është ShipMonk, për kënaqësi, por me këtë, ju humbni marzhet e fitimit. Sidoqoftë, vetë thelbi i lëshimit do të thotë që kostot e përmbushjes së urdhrave nuk do të shënojnë një vrimë në xhep, në vend të kësaj kompanitë si CJDropshipping, ofrojnë të njëjtën paketim të shpejtë si gjigandët e mëdhenj, por me një pjesë të kostos.

4. Video dhe Fotografi

Një pronar i zakonshëm i dyqanit elektronik të tregtisë elektronike duhet të marrë fotografi me cilësi të afta të artikujve, si dhe video për t’u përdorur në fushatat reklamuese, i cili përfshin një përdorim të një aparati fotografik të përparuar, një kuti të lehta, ndriçim dhe ky është vetëm fillimi, i cili mund të jetë shumë shtrenjtë. Megjithatë, kjo çështje zgjidhet nga kompani të tilla si CJDropshipping pasi ato ofrojnë shërbime të lira me qëllim të sigurimit të Videove dhe Fotografive me cilësi të lartë, më shumë informacion mund të gjenden këtu: (https://cjdropshipping.com/2018/05/25/ add-on-shërbim-ju-mund-kërkohet /)

5. Scalable

Wayfair.com është një sukses në industrinë e dropshipping, i cili përpunon një tepricë prej tetë milion artikuj nga ofruesit 10,000. Në të vërtetë, tetë milion! Një shkallëzim i tillë i jashtëzakonshëm është bërë i imagjinueshëm nga modeli i biznesit dropshipping.

Meqenëse shitësi me pakicë duhet të përqendrohet në kënaqësinë dhe tregtimin e klientëve, ata nuk duhet të stresohen mbi koston e marrjes me qira të depove dhe shpenzimeve të tjera.

Duke marrë parasysh gjithçka, modeli dropshipping siguron ndërmarrje / individë të rinj me pasuri të kufizuar mundësinë për të luftuar me shitës me pakicë në internet të mesme dhe të mëdha, për rrjedhojë duke e bërë botën e biznesit të bazuar në internet një zonë të barabartë për të gjithë. Nëse jeni të interesuar të hapni një biznes të tillë, regjistrohuni këtu: (https://app.cjdropshipping.com/register.html) për të mësuar më shumë dhe për të filluar biznesin tuaj sot!

Komente Facebook
Andy Chou
Andy Chou
Ju shesni - ne anije burim dhe anije për ju!