fbpx
Pse duhet të na zgjidhni nëse po kërkoni një alternative të Dropshipping AliExpress
09 / 11 / 2018
Ja pse Konsumatorët tanë mendojnë se jemi furnizuesi më i mirë i lëshimit nga puna
09 / 11 / 2018

5 Problemet e biznesit që mund të zgjidhen duke përdorur shërbimin tonë të lëshimit

1. Duke mos pasur nevojë të gjeni depo për sasi të mëdha sendesh. Kalimi përmes një kompanie të përmbushjes së transportit si CJ Dropshipping eliminon

nevojë për lehtësirat e ruajtjes së një kompanie të tregtisë elektronike. CJ Dropshipping ka një sasi të madhe të hapësirës depo, si në Kinë ashtu edhe në SH.B.A. Kjo lejon që siti i e-commerce të operojë nga një vend i vogël i punës, duke hapur mundësinë për të punuar nga shtëpia, dhe / ose të bëjë kursime të mëdha në kostot e marrjes me qira ose të zotërimit të një hapësire depo. Kjo gjithashtu eliminon stresin dhe procesin e administrimit të inventarit, duke lejuar kompaninë të përqëndrohet në aspekte të tjera, më të rëndësishme të biznesit të saj.

2. Prerja e ndërmjetësit.
Prerja e burrit të mesëm eliminon shumë stres, vështirësi dhe përpjekje për këtë

pjesa e biznesit, duke e bërë kompaninë më lehtë të menaxhueshme dhe madje duke lejuar mundësinë për të ardhura pasive, ose të paktën, një ngarkesë të zvogëluar në masë të madhe. Ai gjithashtu lehtëson procesin e biznesit të burimit të produkteve nga furnitorët dhe negociimin me ta, dhe bën që i gjithë procesi i të qenurit në gjendje t'u ofrojë klientëve një larmi më të madhe të produkteve shumë më të lehtë. Prerja e burrit të mesëm gjithashtu zvogëlon shpenzimet e sipërme nga ana e kompanisë, pasi ata nuk kanë më nevojë të dërgojnë inventar në një vend tjetër, ta ruajnë atë dhe pastaj t'i dërgojnë përsëri konsumatorit. Kjo gjithashtu zvogëlon rrezikun e mbajtjes së inventarit që bëhet i vjetëruar ose nuk pastrohet.

3. Lejon fleksibilitet dhe rritje më të madhe.
Përdorimi i një qendre të përmbushjes së dropshipping hap mundësi të mëdha për një kompani e-commerce në lidhje me shumëllojshmërinë e produkteve që ata janë në gjendje t'u ofrojnë klientëve, dhe gjithashtu numrin e porosive që ata janë në gjendje të përmbushin. Shpërndarja mund të rregullohet shpejt, ose lart ose poshtë, për të përputhur kërkesën pa rrezikun e mbi ose nën furnizimin e produkteve, dhe pa mundësinë e mbetjes së produkteve të shtrenjta të shitura. Kjo është një zgjidhje e thjeshtë dhe efektive për një nga problemet më të zakonshme të biznesit me një kompani të tregtisë elektronike dhe siguron që një biznes të jetë në gjendje të rritet shumë më shpejt, pasi më shumë produkte mund të ofrohen pa rrezik më të madh të furnizimit të tepërt, dhe pa pasur nevojë për të rritur shuma të mëdha të kapitalit për të para-blerjen e një inventari të madh. Kjo është një nga përfitimet më të dukshme, veçanërisht për fillimin, e përmbushjes së jashtme.

4. Ul stresin dhe kostot e punësimit dhe të punësuarit

menaxhimit.

Për një biznes të tregtisë elektronike, shkurtimi i nevojës për një depo / hapësirë ​​magazinimi, ndërsa njëkohësisht nënshkrimi i paketimit dhe dërgimit në një kompani si CJDropshipping mund të lehtësojë biznesin nga streset dhe kostot e panevojshme të punësimit të punonjësve dhe menaxherëve të shumtë të depove. kërkohet të mbikëqyrë dhe kryejë detyra të tilla si menaxhimi i inventarit, paketimi, etiketimi, etj. Kjo mund të zvogëlojë shumë shpenzimet për një fillestar, ose të rrisë më tej kursimet e kostos për një kompani ekzistuese të tregtisë elektronike, duke hequr njëkohësisht të gjitha

streset dhe çështjet që vijnë me punësimin e një stafi të madh, siç janë zgjidhja e çështjeve të burimeve njerëzore, trajtimi i shumë politikave të taksave dhe sigurimeve dhe menaxhimi i pagave, etj. Të mos kesh marrëdhënie me punonjësit e shumtë dhe të sigurohesh që secili anëtar i stafit po e kryen punën e vet si duhet, që urdhërat të përmbushen si duhet, etj., Mund të jetë një burim i shkëlqyeshëm i stresit dhe zhgënjimit, kështu që dhënia e jashtme nga të gjitha këto detyra e bën drejtimin dhe suksesin e kompania shumë më lehtë.

5. Mundëson që biznesi të ofrojë shërbim më të mirë për klientët.

Duke nënshkruar përmbushjen, është shumë më e lehtë të ofrosh klientëve mundësi dhe çmime të ndryshme të shpërndarjes, porosi të paketuara në mënyrë të përkryer, një larmi më të madhe produktesh me çmime më konkurruese dhe transportim më të shpejtë dhe më të efektshëm. Ndjekja e porosive arrihet lehtësisht përmes programeve të ndryshme, dhe shpërndarja në të gjithë botën mund të arrihet më lehtë dhe me efikasitet, duke hapur tregje të reja për kompaninë. Për më tepër, dhënia e jashtme e të gjithë punës intensive, siç është përmbushja e porosisë, paketimi dhe transportimi, sigurojnë që më shumë kohë dhe burime të jenë në dispozicion për të siguruar që klientët janë të kënaqur dhe ndihmojnë produktet e ndryshme me çmime më konkurruese. Kompania është në gjendje të përqëndrohet më ngushtë në ndërtimin e marrëdhënieve me klientët dhe të kujdeset për aspekte të tjera të rëndësishme të biznesit, në vend se të merret me teknikitetet e porosive.

Komente Facebook
Andy Chou
Andy Chou
Ju shesni - ne anije burim dhe anije për ju!