fbpx
Si të bëhet një bashkëpunëtor për furnizuesin më të mirë të faqeve në treg
09 / 11 / 2018
Oberlo, Alternativa e Dropifikuar
Pse Ju duhet të përdorni Cj Dropshipping Nëse jeni duke kërkuar për një alternative, të lëshuar nga Oberlo
09 / 11 / 2018

Pse Dropshipping është sipërmarrja e përsosur e biznesit për buxhetin - Mijëvjeçarët e vetëdijshëm

Dropshipping ka perspektivë që një demografi e gjerë e sipërmarrësve i ka parë tërheqëse. Në veçanti, ajo ka tërhequr në ato me një buxhet të ulët dhe individë të rinj të 'gjeneratës Y' të famshëm. Nëse përshtateni në të dy kategoritë e lartpërmendura, atëherë ja pse dropshipping është perfekt për ju.

Pa investime të kushtueshme

Shumë biznese kërkojnë investime të kushtueshme në formën e fondeve të mëdha fillestare ose angazhimeve me kohë të gjera. Dropshipping është një përjashtim nga kjo. Ju mund të regjistroheni me një furnizues si Cj Dropshipping, i cili tarifon asnjë tarifë regjistrimi, dhe menjëherë të filloni shitjen. Ju gjithashtu nuk do të lidheni me ndonjë orë pune ose vendndodhje gjeografike, por do të jeni të lirë të punoni kurdo dhe kudo që ju përshtatet.

Asnjë hapësirë ​​ruajtjeje

Për dallim nga shitja me pakicë konvencionale, kur ju nevojitet masa e hapësirës ruajtëse për aksione, e cila vetëm sa rritet biznesi juaj dhe mund të bëhet shumë i kushtueshëm në tregun e sotëm të pasurive, me dropshipping nuk do t'ju kërkohet kurrë të merreni me produkte fizike. Furnizuesit do të dërgojnë produkte direkt te klientët, duke ju çliruar të bëni një sasi të pafund shitjesh pa ndonjë kosto shtesë për ju. Ju gjithashtu nuk do të digjen kurrë me grumbuj të aksioneve të shitura, pasi nuk do të keni nevojë të blini më shumë sesa keni shitur tashmë.

Dhoma për Kreativitet

Dropshipping është një platformë e shkëlqyeshme për shitjen me pakicë të produkteve unike dhe krijuese. Si një sipërmarrës i ri, që aspirojnë, ju keni lirinë e shumëkërkuar për të shitur shumicën e gjërave që mund të imagjinoni, duke ju lejuar të futeni në tregjet e ngrohta dhe madje të krijoni disa nga ato tuaja. Shërbimi ndihmues i Cj Dropshipping është një ndihmës i shkëlqyeshëm për këtë, pasi ato mund të ofrojnë produkte unike sipas kërkesës tuaj. Ekziston gjithashtu hapësirë ​​për të përfituar nga aftësitë tuaja artistike në dizajnin e modës ose pikturat.

Ndjekni ëndrrat tuaja dhe bëni jetesën

Pavarësisht nëse jeni një muzikant aspirant ose një student që punon shumë për të fituar gradën tuaj, dropshipping ju jep fleksibilitetin për të fituar jetesën dhe njëkohësisht të fitoni një të ardhur të nevojshme për të ruajtur koston e jetesës. Ju mund një ditë të arrini qëllimet tuaja të larta dhe të bëheni lider në fushën tuaj përkatëse, por ndërkohë qiraja duhet të paguhet dhe faturat duhet të shlyhen. Me dropshipping ju jeni në liri të punoni orë jo konvencionale dhe të rregulloni sa kohë vendosni në biznesin tuaj në varësi të kohës sa është marrë gjatë, për shembull, një sezon provimi.

Lehtë e arritshme

Kompjuterët e fuqishëm po bëhen gjithnjë e më të disponueshëm, (me të vërtetë, smartphone juaj thuhet se është një makinë informatike më e fuqishme sesa ato që përdoren për të vendosur një njeri në Hënë) dhe për këtë arsye, e-commerce po bëhet një treg gjithnjë e më i arritshëm. Kudo ku ka qasje në një kompjuter me lidhje interneti ju do të keni mundësi të hyni në dyqanin tuaj të dropshiping. Disa, të tilla si Cj Dropshipping, e kanë ndërmarrë këtë një hap më tej dhe e paketuan një biznes të tërë në një aplikacion të lehtë për t’u përdorur, duke ju lejuar të gjeneroni të ardhura të konsiderueshme nga komoditeti i telefonit tuaj celular.

Komente Facebook
Andy Chou
Andy Chou
Ju shesni - ne anije burim dhe anije për ju!