fbpx
Ja pse Konsumatorët tanë mendojnë se jemi furnizuesi më i mirë i lëshimit nga puna
09 / 11 / 2018
Transporti Yanwen
Gjithnjë e më shumë transportues të pikave dëshirojnë të dinë në lidhje me Transportin YANWEN për Dropshipping, FBA, POD
09 / 12 / 2018

Pse duhet të konsideroni CjDropshipping Nëse jeni duke kërkuar për një furnizues të ri për heqjen e parave

Dropshipping ka potencialin për të qenë një sipërmarrje biznesi tepër fitimprurëse. Shtë lehtësisht i arritshëm, nuk kërkon një diplomë, lejon shitjen me pakicë në masë pa nevojën e hapësirës për ruajtje dhe mund të bëhet nga kudo ku ka qasje në internet (që këto ditë nënkupton kudo nga SH.B.A në Antarktidë). Megjithatë, një gjë që është thelbësore për suksesin tuaj është të keni furnizuesin e duhur. Atëherë, çfarë e bën Cj Dropshipping më të mirën për ju?

Ndihmuese

Cilësia më e rëndësishme e një furnizuesi që lëshon mjete transporti është natyrisht aftësia e tyre për t'ju siguruar produkte me pakicë. Cj Dropshipping, përveç që ka një gamë të gjerë të produkteve të shfaqura nga ju mund të zgjidhni atë që besoni se do të shesë më mirë, ofron shërbimin unik të ndihmuese të produkteve direkt specifike sipas kërkesës tuaj. Kjo ju lejon të futni në tregjet e ngrohta dhe të ekzekutoni ide të reja në botën e shitjes me pakicë pasi do të keni qasje në produkte jo vetëm të shitura zakonisht, por në mallra të cilat mund të jeni një nga vetëm disa individë, ose në të vërtetë mbase i vetmi, që madje të mendoni të ofrimit të publikut të gjerë. Gjithashtu ju kursen telashet për të tundur nëpër një det të pafund të furnizuesve dhe siguron që çdo kujdes do të merret nga profesionistë që kanë ekspertizë në këtë fushë për të gjetur produkte cilësore për biznesin tuaj.

Marketing

Cj Dropshipping ka më shumë për të ofruar sesa furnizimi i mallrave. Shërbimi i tyre për krijimin e videove me cilësi të studios për të reklamuar produktet tuaja është një metodë mjaft e efektshme e marketingut pa ndonjë investim të kushtueshëm monetar ose në kohë në metoda konvencionale siç janë gjetja, zgjedhja dhe përdorimi i shërbimeve të një ekipi marketing. Përveç kësaj, ata gjithashtu ofrojnë paketim të personalizueshëm, markë produkti dhe futje promovuese për të ndihmuar në promovimin e markës tuaj personale.

Tarifat dhe Ngarkesat

Për dallim nga shumë furnizues të tjerë, ju nuk do të gjeni kosto të etiketuara mbi gjithçka me Cj Dropshipping. Nuk ka asnjë tarifë mujore, asnjë kufi në sasinë e porosive që mund të përmbushen pa kosto shtesë, asnjë kosto për ruajtje në një nga depot e tyre bashkë-operative 200, asnjë tarifë për artikullin e shitur dhe asnjë kosto për regjistrim. Në të vërtetë, nuk do t'ju kërkohet të paguani asgjë tjetër përveç transportit dhe paketimit të produkteve.

Magazinimi dhe deponimi

Cj Dropshipping në mënyrë unike ka depo të vendosura në SH.B.A. Kjo lejon për të njëjtën ditë përpunimin e porosive dhe transportin e brendshëm në aq pak sa ditët 2-4. Ky ruajtje, siç u përmendëm më sipër, vjen me kosto zero për ju.

Lidhu me Woocommerce

WooCommerce është regjistruar në statistika (burimi: Builtwith) si platforma aktuale më e njohur e tregtisë elektronike. Ndërsa furnizimet e tjera dropshipping si Oberlo ofrojnë vetëm një lidhje me Shopify, Cj Dropshipping, përveç Shopify, ofron mundësinë për të shitur mallra edhe përmes Woocommerce.

I lehtë në përdorim

Cj Dropshipping ka një numër karakteristikash që ndihmojnë për ta bërë atë sa më të arritshëm për secilin dhe të gjithë. Në faqen e tyre të internetit do të gjeni mësime video 20 + për t'ju ndihmuar të drejtoni nëpër botën e dropshipping. Nëse ende nuk keni kuptuar plotësisht asgjë, ekziston

Ekipi plotësisht i lirë, miqësor për mbështetjen e klientit, i disponueshëm në disa gjuhë, 16 orë në ditë, 6 ditë në javë, për t'iu përgjigjur pyetjeve që mund të keni. Cj Dropshipping ka dizajnuar gjithashtu një aplikacion të lehtë për t’u përdorur që e bën të lejueshëm dropshipping edhe nga telefoni juaj celular.

Komente Facebook
Andy Chou
Andy Chou
Ju shesni - ne anije burim dhe anije për ju!