fbpx
Qendra e Përmbushjes Kinë
Si Qendrat Kineze të Përmbushjes Mund të Ndihmojnë Bizneset Fillestare të Suksesin
09 / 11 / 2018
Pse duhet të na zgjidhni nëse po kërkoni një alternative të Dropshipping AliExpress
09 / 11 / 2018

Pse Ne jemi Shërbimi më i mirë i Dropshipping për Ndërtimin eBay tuaj, Dyqani Dropshipping Amazon

Shipping

Efikasiteti është thelbësor në drejtimin e një dyqani të suksesshëm të eBay dropshipping, veçanërisht me rritjen e kërkesës nga klientët tuaj. Depot e Cj Dropshipping të vendosura në SH.B.A. na lejojnë të përpunojmë porositë tuaja dhe të ofrojmë produkte në një kohë të shkurtër sa një ditë. Kjo është një hap më lart nga furnitorët e tjerë që do të duhet të dërgojnë mallrat e tyre nëpër kontinente, më shumë se sa ka të ngjarë nga Chine, duke ju rrezikuar të ndesheni me ndonjë numër vonesash që do të rezultojë në një klient të pakënaqur, me të cilët ndoshta nuk do të bëni kurrë biznes përsëri.

Njohja e Tregut

Njohja e asaj që shet është thelbësore në çdo biznes me pakicë, jo më pak se të gjithë një dyqan me anije në eBay. Duke pasur lidhje me një numër platformash të tregtisë elektronike si Shopify dhe WooCommerce, Cj Dropshipping është në gjendje të mbledhë datë nga burime të shumta në lidhje me cilat produkte aktualisht po shesin në tregun e sotëm, dhe cilat strategji të marketingut janë më efektive. Analizat tona të kujdesshme statistikore përmblidhen mjeshtërisht në rekomandimet tona të produkteve lehtësisht të arritshme, të cilat ato përdoren për të gjeneruar. Ekipi ynë i prodhimeve të videove është gjithashtu në dispozicionin tuaj, i gatshëm për të prodhuar video me cilësi të studios për të tregtuar produktin tuaj me një kosto shumë të ulët.

Shumë tregje - Një furnizues

Në të vërtetë, ju mund të jeni duke planifikuar, ose duke planifikuar drejtimin, dyqane të shumta në eBay të cilat apelojnë për demografikë të ndryshëm, ose një dyqan të vetëm që furnizon një gamë të gjerë produktesh. Sido që të jetë, administrimi i një rrjeti të madh të furnizuesve për të përmbushur kërkesat e bazës së klientëve tuaj të larmishëm është një ngarkesë e vështirë, e rëndë dhe e harxhuar nga koha. Me Cj Dropshipping ju do të keni një furnizues të gatshëm për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja, qoftë veshje, bizhuteri, elektronikë ose çdo gjë tjetër që ju dëshironi. Nëse dëshironi ndonjë gjë që nuk është e shënuar tashmë në grupin tonë të gjerë të produkteve, thjesht mund të vendosni një kërkesë direkt me ne dhe ne do të burojmë produktin tuaj të kërkuar për ju, duke trajtuar telashet e telave përmes furnitorëve për të gjetur produkte me cilësi të lartë.

Më pak tarifa; Marzhet me Fitim më të Madh

Do të thotë që sa më pak të kushtojë për të fituar mallrat e tua, aq më shumë fitim do të bësh në çdo shitje. Në Cj Dropshipping ne nuk do t'ju paguajmë ndonjë tarifë të rrezikshme për fillimin. Nuk do të pritet që të paguani ndonjë abonim mujor. Ju nuk do të paguani tarifa shtesë për një numër të madh porosish, duke ju lënë të lirë të bëni një numër të pafund të shitjeve, pa kufi në shumën që do të përmbushim. Ju nuk do të duhet të paguani një tarifë për porosi, ose në të vërtetë për ndonjë gjë tjetër përveç kostove të paketimit dhe transportit të mallrave që keni blerë.

Lehtë e arritshme

Aplikacioni miqësor për përdoruesit e Cj Dropshipping e bën biznesin tuaj po aq shumë më të lehtë për tu menaxhuar. Pavarësisht nëse dëshironi të vendosni porosi ose të shikoni se çfarë është e njohur në tregun aktual, aplikacioni ju lejon të bëni të gjitha këto nga komoditeti i telefonit tuaj celular. Për më tepër, aplikacioni është në gjendje të sinkronizojë porositë nga dyqanet siç janë ato në eBay dhe t'i vendos ato në Cj Dropshipping, duke rritur të ardhurat tuaja pa kërkuar që të lëvizni një muskul. Nëse ka ndonjë gjë që nuk e kuptoni plotësisht, ekipi ynë miqësor dhe i ditur për mbështetjen e klientëve është në gatishmëri 16 orë në ditë, ditë 6 në javë, për t'iu përgjigjur pyetjeve që mund të keni.

Komente Facebook
Andy Chou
Andy Chou
Ju shesni - ne anije burim dhe anije për ju!