fbpx
Pse duhet të konsideroni CjDropshipping Nëse jeni duke kërkuar për një furnizues të ri për heqjen e parave
09 / 11 / 2018
Pse produktet CJ është më e lirë se Aliexpress, por kostoja e transportit është më e lartë?
09 / 18 / 2018

Gjithnjë e më shumë transportues të pikave dëshirojnë të dinë në lidhje me Transportin YANWEN për Dropshipping, FBA, POD

Transporti Yanwen

Transporti Yanwen

Si një nga kompanitë më të mira ndihmuese në Kinë, CJDropshipping gjithashtu siguron shumë burimet e transportit.

Metoda jonë më e njohur e transportit ishte ePacket, por blerësit po merrnin më pak dhe më pak durim për një shpërndarje me kohë të gjatë. Kjo është arsyeja pse ne kanë shumë burime të ndryshme transporti për opsionin transportues me pika.

YANWEN transporti është një zgjedhje më e mirë. Ju keni metoda të tjera të transportit më mirë se YANWEN dhe ePacket gjithashtu.

Pekin YANWEN Logjistika.Co., Shpk është një kompani e specializuar logjistike e cila u themelua me miratimin e departamentit kompetent qeveritar, kryesisht duke përfshirë Departamentin e Logjistikës Ndërkombëtare dhe Departamentin e Express, dhe secila prej tyre ofron shërbime të personalizuara për të përmbushur nevojën e klientëve të ndryshëm. Nga një paketë e vogël tek mallrat e formave dhe madhësive të ndryshme, YANWEN Logistics është në gjendje t'u shërbejë klientëve duke përdorur aeroplanët, tren, automobilave, dhe mjete të tjera transporti me një menaxhim profesional të transportit.

Service Shërbimi i agjentit ekspres

Departamenti i YANWEN Express u krijua në 1998. Për klientët' duhet të përdorin shërbimet e ndërmarrjeve të njohura ndërkombëtare ekspres, YANWEN Express miraton strategjinë e përqendrimit të sasisë për të marrë zbritjet më të mira të çmimeve nga ato kompani të famshme, dhe në kthim përfiton klientët duke u ofruar atyre shërbimin më të mirë me çmimin më të favorshëm. Mbi këtë bazë, YANWEN Express gjithashtu ofron disa shërbime speciale që konsiderohen të vlefshme për klientët, siç është marrja e shpejtë e derës më derë, trajtimi sekondar falas i paketimit, personi i specializuar përgjegjës për përcjelljen dhe hetimin, dhe këshillat profesionale për mënyrën e zgjedhjes së shprehjes. Në të njëjtën kohë, qendra jonë e shërbimit të klientëve mund të merret me aksidente dhe probleme të ndryshme në kohë, i cili siguron një mbrojtje dytësore për shpërndarjen në kohë dhe të saktë të mallrave tuaja.

Që nga themelimi i Departamentit të JANWEN Express, ne kemi tashmë disa klientë ndërkombëtarë afatgjatë dhe të qëndrueshëm. Në industri, ne kemi një avantazh të rëndësishëm konkurrues. Duke ndjekur parimin e "klientit të përqëndruar", ne gjithmonë e ushtrojmë veten për të siguruar një mirëmbajtje të vazhdueshme dhe një standard të lartë shërbimi për klientët.

Service Shërbimi i Logjistikës Ndërkombëtare

Departamenti i Logjistikës Ndërkombëtare YANWEN u themelua në 1998. Me përvojë të mjaftueshme dhe cilësi profesionale të logjistikës ndërkombëtare dhe tregtisë ndërkombëtare, ne mund t'ju ofrojmë shërbime logjistike ndërkombëtare, siç janë agjenti i importit dhe eksportit, Transportuesi ndërkombëtar i ajrit dhe oqeanit dhe zhdoganimi i doganave. Për nevoja të ndryshme të klientëve, ne përpiqemi t'u sigurojmë klientëve planin e përgjithshëm dhe zgjidhjet gjithëpërfshirëse të logjistikës, me qëllim të përmirësimit të efikasitetit të menaxhimit logjistik, duke ulur koston e funksionimit, dhe fitimi i një avantazhi konkurrues për klientin. Aktualisht, Departamenti i Logjistikës Ndërkombëtare ka në pronësi një rrjet ndërkombëtar të krijuar mirë i cili është në gjendje të operohet në vendet 123 në të gjithë botën.

Si një furnizues i shquar i shërbimit logjistik, ne kemi ofruar shërbimet tona për shumë kompani të mëdha shumëkombëshe, dhe gradualisht përfundoi ndryshimin nga një transportues i mallrave në një furnizues të vërtetë global të shërbimit logjistik.

Komente Facebook
Andy Chou
Andy Chou
Ju shesni - ne anije burim dhe anije për ju!