fbpx
Pse produktet CJ është më e lirë se Aliexpress, por kostoja e transportit është më e lartë?
09 / 18 / 2018
Furnizuesit kryesorë të veshjeve (veshjeve) 10 me madhësi amerikane dhe evropiane.
09 / 21 / 2018

Zgjedhje e zgjuar për të përdorur CJ si furnizuesi juaj i Clickfunnels, sepse CJ mund të kombinojë urdhërat dhe transporti Aliexpress është Fake!

CJ do të kombinojë porositë për produktet tuaja upselling, ajo do të kursejë koston tuaj të transportit gjithashtu vendosni të gjitha produktet e ndryshme në një ngastër.

Shumë transportues të rënies që akoma punojnë me Aliexpress, në të vërtetë është një platformë me pakicë është mirë kur provoni produkte ose nga fillimi. Do të jetë më pak e dobishme kur të shkallëzoni.

Clickfunnels është një platformë e mirë për transportin e mallrave gjithashtu, njerëzit e saj të thjeshtë nuk kanë nevojë të humbin kohë për të ndërtuar një dyqan në internet, të thjeshtë dhe të shpejtë.

Por blerësi juaj nuk do të jetë i lumtur nëse ata vendosin një urdhër pjesa më e madhe por produktet vijnë nga paketa dhe data e ndryshme. Ata do të hapin mosmarrëveshje pasi të marrin urdhrin e parë sepse mendojnë se urdhri është i shkurtër.

E vetmja zgjidhje është të punoni me vetëm një furnizues si CJ.

Këtu është një video që po mendoj pse duhet të zgjidhni CJ për Clickfunnels

Komente Facebook
Andy Chou
Andy Chou
Ju shesni - ne anije burim dhe anije për ju!