fbpx
E-Packet me Kapacitet të plotë, përdorni CJ Packet në vend!
10 / 22 / 2018
Si të përdorni shërbimin e fotografimit me video / foto të CJDropshipping
11 / 09 / 2018

Si të përdorni CJ Google Chrome Extension për 1688, Transporti Drop Taobao

Dropshipping out of Aliexpress is your smart action! You may plan to switch to 1688 and Taobao because they are much cheaper.

Theështja është që të dy 1688 dhe Taobao janë sit kinez, ata nuk shesin nga Kina dhe as heqin transportin nga Kina!

How can you get through this situation???

_____USING CJ Chrome Extension_____

1. instalim

Ka dy mënyra për të instaluar Extension CJDropshipping në Google Chrome:

a) Instaloni shtesën nga Google Web Store.

b) Vizitoni faqen tonë të internetit: https://app.cjdropshipping.com/ Kliko 'Shko te 1688' / 'Shko te Taobao' / 'Shko tek Aliexpress'

Then you will see a popup window, just proceed to install the extension as it requires.

Pas instalimit, do të shihni një ikonë të kësaj shtese në këndin e sipërm të djathtë të Chrome. Atëherë të lutem refresh faqja në internet për ta filluar atë.

2. Log in/Registration

Identifikohuni me llogarinë tuaj personale CJ. Nëse nuk keni një të tillë, ju lutemi klikoni 'Regjistrohu' për të vendosur një llogari të re.

Për të aktivizuar zgjatjen, gjithashtu duhet të identifikoheni në shtesën Përveç kësaj duke klikuar ikonën e tij dhe më pas futur informacionin e llogarisë suaj CJ.

Pas regjistrimit, do të shihni historinë tuaj të burimit, statusin e porosisë tuaj dhe do të ndryshoni monedhën në favorin tuaj kur bëni blerje.

3. Kërkoni postimin

Klikoni 'Shko te 1688' / 'Shko te Taobao' / 'Shko te Aliexpress' për të kërkuar produktet

After finding an attractive item in 1688/Taobao/Aliexpress, you can click the icon in the bottom right corner of this item to send us your ndihmuese kërkesë. Ne do të kthehemi tek ju me informacionin e tij të hollësishëm në lehtësinë më të hershme. (Konsumatorët e PS mund të dërgojnë vetëm kërkesa ndihmuese 5 në ditë. Ju lutemi kini kujdes me kërkesën tuaj.)

Për blerje, ju lutemi klikoni imazhin e artikullit tek vizitoni faqen e saj të detajuar dhe zgjidhni llojin dhe sasinë që dëshironi. Pasi të përcaktojmë peshën e saj dhe tarifën e mundshme të transportit, mund të vazhdoni më vonë në pagesën e saj në faqen tonë të internetit.

4. Kontrolli i gjendjes

Pasi të keni postuar kërkesën tuaj për burime / blerje, mund të klikoni "MyCJ" ose ikonën shtesë për të parë statusin e saj.

Kontrolli i rezultateve ndihmuese 4.1

Visit ‘My CJ’ and click ‘Sourcing’, a list of your sourcing requests with their status will be presented. For successful sourcing, you can click ‘View Details’ and then ‘View Product Detail’ to see its thorough information.

Më poshtë është një foto e faqes në internet pasi të keni klikuar 'Shiko detajin e produktit'. Gjithçka që doni të dini në lidhje me produktin është këtu.

Kontrolli i statusit të blerjes 4.2

In My CJ, you can click ‘Purchase List’ to view the status of your purchased items and move on to the next step. Besides, you can click ‘View Details’ to learn more about it.

Më poshtë është një faqe në internet pasi të keni klikuar 'Shiko Detajet'.

Shpresoj se ky postim do t'ju ndihmojë të përdorni shtrirjen tonë.

Dhe ju lutem mos ngurroni të lini një koment nëse keni akoma ndonjë pyetje.

———————————–Updated on November 22, 2018——————————–


Përshëndetje! Ne jemi të lumtur t'ju informojmë se CJ Chrome Extension është azhurnuar për të mbështetur tiparet e reja. Përditësime të mëtejshme priten në të ardhmen. Përditësimet zakonisht plotësohen automatikisht në shfletuesin tuaj. Sidoqoftë, në rast se nuk ndodh, këtu është se si ta azhurnoni manualisht.
Hapi 1
Klikoni në ikonën e zgjatjes> Menaxhoni shtesat

Hapi 2
Aktivizoni 'modalitetin e zhvilluesit'> Klikoni në 'Përditësimin'
Kur përfundon azhurnimi, 'Zgjatjet e azhurnuara' do të shfaqen në këndin e poshtëm të majtë të dritares.

Komente Facebook