fbpx
Si të përdorni CJ Google Chrome Extension për 1688, Transporti Drop Taobao
11 / 06 / 2018
Metodat më të mira të transportit 3 për transportimin nga Kina në 2018 - CJ Packet, Epacket, USPS +
11 / 09 / 2018

Si të përdorni shërbimin e xhirimit të videove nga CJ Dropshipping

A jeni ende duke vjedhur video nga Fushata tjetër në Facebook?

Ju duhet të keni videon tuaj për të shfrytëzuar lartë koston e reklamave tuaja. CJ po ofron video falas për ta shkarkuar, mund t'i kontrolloni ato këtu: Produkte Video

Ju gjithashtu mund të postoni një kërkesë për fotografim video në CJ duke ndjekur hapat.

Hapi 1 Regjistrimi / Regjistrimi

1.1 Klikoni këtu për të Hyrja ose Regjistrimi.

1.2 Hyni me llogarinë tuaj personale CJ. Nëse nuk keni një të tillë, ju lutemi klikoni "Regjistrohu" për të vendosur një llogari të re.

Ekzistojnë mënyra të ndryshme të 3 për të postuar kërkesë për xhirimin e videove për sa i përket produkteve të llojeve të ndryshme 3, duke përfshirë produktet e CJ-së, dyqanit dhe individët. Më poshtë janë shpjegimet e bazuara në secilin lloj produkti. Meqenëse ekziston vetëm një mënyrë për të kryer pagesa dhe për të shkarkuar videot e blera, këto hapa që lidhen me produktet e dyqaneve dhe produktet individuale mund t'i referohen produkteve të CJ.

1. Kërkimi i një produkti

Lloji 1 Sa për produktet e CJ's:

Të gjitha produktet e CJ janë ngarkuar tashmë në "Marketplace" tonë, ju mund t'i kërkoni produktet atje.

Kliko 1.1 "Marketplace" për të kërkuar një produkt

2. Postimi i një kërkese për xhirim video

2.1 Zgjidhni një produkt për të cilin dëshironi të xhironi një video dhe pastaj detajet e këtij produkti mund të shihen. Për të vazhduar hapin tjetër, klikoni "Kërkesë për Videoklip".

2.2 konfirmoni kërkesën tuaj

3. Kërkoni kontrollimin e rezultateve

3.1 Pastaj kërkesa juaj do të ishte në listën e auditimit, duke pritur të auditohet. Klikoni "Videot e mia”, Atëherë do të dalë një faqe në internet.

Kliko 3.2 "Kërkesa për xhirim video" për të parë statusin e porosisë tuaj.

4. pagesë

4.1 Nëse urdhri u kontrollua me sukses, së pari ju duhet të klikoni "Shiko detajet" për të kontrolluar çmimin.

4.2 Më poshtë është një foto e faqes në internet pasi të keni klikuar "Shiko detajet". Ekzistojnë dy lloje të çmimi këtu. Njëra është e të drejtave të autorit që ju mund të shkarkoni dhe përdorni përgjithmonë, dhe tjetra nuk është e të drejtave të autorit që mund të shkarkoni dhe të përdorni vetëm për një kohë të kufizuar.

4.3 Nëse jeni të kënaqur me çmimin, atëherë klikoni "Pay" për të vazhduar.

4.4 Pastaj, do të paraqitet një listë e metodave të pagesës. Zgjidhni një të përshtatshme dhe të përshtatshme për ju, dhe klikoni "Pay" për të përfunduar procesin e pagesës.

5. Kontrollimi i porosisë tuaj

5.1 Për të kontrolluar statusin e porosisë tuaj, klikoni "Videot e mia"

5.2 Pas xhirimit të videos, mund ta shkarkoni videon duke klikuar "Shkarkoni videon"

Lloji 2 Sa për produktet e dyqanit tuaj:

1. Postimi i Ndihmës

Kliko 1.1 "Sourcing", dhe pastaj kliko "Post Kërkesa Ndihmuese" te postoni një kërkesë të re ndihmuese.

1.2 Pas, do të shihni një faqe në internet për plotësimin e Formularit Ndihmues. Shënoni "Produktin e Ekzistuar të Dyqanit" dhe zgjidhni dyqanin, plotësoni informacionin e korrespondentit, pastaj klikoni "Kërko" për të vazhduar.

1.3 Kur të jetë gjetur produkti që dëshironi, klikoni në artikull dhe pastaj kliko "Dorëzo" për të postuar kërkesën tënde.

2. Kontrolli i rezultateve ndihmuese

2.1 Pasi të keni postuar kërkesën tuaj për burim, klikoni "CJ im"dhe pastaj"Sourcing" për të parë statusin e saj. Pastaj do të paraqitet një listë e kërkesave tuaja ndihmuese me statusin e tyre.

Për ndihmimin e suksesshëm, klikoni "Shiko detajet" dhe pastaj "Shikoni detajet e produktit" për të parë informacionin e tij.

Për pagesa dhe shkarkim, përsëritni hapin 4 dhe hapin 5 për Type 1.

Lloji 3: Sa për produktet e individit

1. Posto një kërkesë ndihmuese

Kliko 1.1 "Videot e mia", atëherë do të dalë një faqe në internet

Kliko 1.2 "Kërkesë për Videoklip", do të shihet një listë e kërkesave. Atëherë duhet të klikoni “Posto Kërkesën për Shkrepje Video” në këndin e sipërm të djathtë për të postuar kërkesën tuaj.

1.3 Për të kërkuar produktin që dëshironi, duhet të shënoni llojin e produktit Produkt individual

1.4 Pastaj do të shfaqet një faqe në internet si kjo. Të gjitha boshllëqet duhet të plotësohen. Pasi të jepet informacioni, kliko "Submit" për të postuar me sukses kërkesën tuaj për xhirimin e videos.

Për pagesa dhe shkarkim, përsëritni hapin 4 dhe hapin 5 për Type 1.

Komente Facebook