fbpx
Nuk ka nevojë për Drop Surfing Anymore - CJ Dropshipping, Zgjedhja juaj më e mirë
11 / 15 / 2018
Vëmendje, Situata e Sulmimit Postar Kanadez është përhapur
11 / 16 / 2018

Makina gdhendëse me lazer Hel Ndihmësi i mirë në prodhimin e produktit të personalizuar (POD)

Në ditët e sotme, me përparimin e kohërave, shkenca dhe teknologjia morën shpejtësinë e saj për tu zhvilluar vazhdimisht. Ndërkohë, gjithnjë e më shumë njerëz ndjekin personalizimin, duke marrë parasysh që gjithnjë e më shumë mallra të shtypura me markat e tyre unike ishin përmbytur në treg. Në të vërtetë, teknologjitë më të vjetra, më të ngadalta, si stampimi i nxehtë dhe shtypja e jastëkut, kryesisht janë skeduar dhe zëvendësuar me gdhendje lazer, të cilat mund të krijojnë shenja të dizajnuara pa përsosmëri sipas kërkesave tuaja. Me këto shenja, mallrat i mahnitën dhe tërhoqën shumë konsumatorët.

Për të qenë specifik, gdhendja me lazer është praktika e përdorimit të lazerëve për të gdhendur objektet. Teknika nuk përfshin përdorimin e bojrave, as nuk përfshin copa mjetesh që kontaktojnë sipërfaqen e gdhendjes dhe lodhen, duke i dhënë asaj një avantazh ndaj gdhendjes alternative. Për më tepër, lazeri vepron si laps - rrezja që lëshohet nga ajo lejon kontrolluesin të gjurmojë modele në sipërfaqe. Vlen të përmendet se modele të ndryshme mund të gdhenden duke programuar kontrolluesin për të përshkuar një rrugë të veçantë për rrezen lazer me kalimin e kohës. Shpejtësia me të cilën rrezja lëviz nëpër material konsiderohet gjithashtu në krijimin e modeleve të gdhendjes. Ndryshimi i intensitetit dhe përhapjes së rrezes lejon më shumë fleksibilitet në dizajn.

Këtu janë avantazhet e gdhendjes me lazer:

  1. Fusha e aplikimit të saj është e gjerë. Gdhendja me lazer mund të përmbushej pothuajse në secilin material, duke filluar nga bambu, metale, plastikë e deri në çelik inox.
  2. Ju mund të hartoni modelet që dëshironi të shtoni më tej në produkt, të cilat janë plot fleksibilitet.
  3. Makina është mjaft e mençur për të ndjekur urdhrin tuaj për të krijuar një model të përsosur dhe unik që ju takon.
  4. Gjatë procesit të gdhendjes dhe modeli që gdhendet është i qetë dhe i bukur, pa dëmtuar as sipërfaqen e vetë produktit dhe as strukturën e materialit.
  5. Marka e gdhendur mund të rrisë ndikimin e produktit dhe dyqanit tuaj, i cili ndihmon në ekspozimin e dyqanit tuaj para publikut, kështu tërheq gjithnjë e më shumë klientë.

Nëse jeni duke menduar të gdhendni një shenjë në produkt, ose të vendosni së bashku prodhimin ekzistues në një kuti abonimi, në një grup dhuratash ose në ndonjë lloj pako pushimesh, CJ Dropshipping mund t'ju ndihmojë.

Shkoni përpara, na bëni kryeministër ose drejtohuni tek app.cjdropshipping.com për më shumë informacion.

Komente Facebook