fbpx
CJPay - Një metodë e re por e sigurt por e pagimit
11 / 19 / 2018
Si të filloni dhe të keni sukses në karrierën e transportit rënie
11 / 21 / 2018

Afatet e transportit USPS - VITI I PLANIT!

'Tis këtë sezon për të planifikuar për afatet e transportit tuaj të Krishtlindjeve !! Konsumatorët që po planifikojnë herët po na pyesin se cilat janë afatet e transportit detar për të dorëzuar paketat tek ne, në mënyrë që këto pako të mund të marrin tek klientët deri në Krishtlindje!????????????
Ky orar i afatit të transportit të pushimeve është i freskët nga selia USPS këtu në Kaliforni; kjo na u dorëzua gjatë turneut tonë në objektin USPS (më falni që doja të fotografoja për ju djema por të kapur me duar të kuqe…: P, JO FOTO, dhe JO VIDEOS👹).
Ne nuk përdorim UPS ose FedEx, kështu që unë do të kaloj ato pjesë,
por le të hidhemi drejt në oraret:
1. USPS Klasa e Parë dhe Posta Prioritare (Paketat) = duhet të jenë në objektin e përpunimit nga DHJETOR 20TH, 2018 në mënyrë që të garantoni shpërndarjen deri në ditën e Krishtëlindjes.
Që do të thotë nëse po përdorni Magazinën tonë në Sh.B.A., ju prapë mund të vendosni porosi me ne deri në dhjetor 18th, dhe ne akoma do të jemi në gjendje të marrim paketën tuaj me klientët tuaj me kohë.
Për të mësuar më shumë rreth asaj se si të përdorim depon tonë në SHBA lexoni më poshtë *.
2. Paketat APO / FPO (Ushtria e Postës së Ushtrisë / Zyra e Postës së Flotës) duhet të jenë në objektin e përpunimit nga DHJETOR 16TH, 2018, në mënyrë që të dorëzohen deri në ditën e Krishtlindjes. Përjashtim, kodet zip të APO që fillojnë me "093" duhet të përpunohen deri në dhjetor 6th, 2018 në mënyrë që të dorëzohen deri në ditën e Krishtlindjes. Kodet zip të 093 APO do të shkojnë në trupat tona në: IRAQ / AFGHANISTAN / Lindjen e Mesme
3. Postimi i Parcelave Standarde të USPS (kartat e Krishtlindjeve, postat, etj) - Këto duhet të dërgohen me postë deri në dhjetor 11, 2018, për të garantuar shpërndarjen deri në Krishtlindje.
Nëse dëshironi që Santa t’ua dorëzojë paketat tuaja klientëve tuaj në kohë, ju lutemi respektoni orarin e mësipërm, sepse kukudhët e USPS janë të zënë. Sa e zënë?
Fakte qesharake:
Vetëm në objektin e përpunimit USPS të qytetit të industrisë, ata kanë korsi përpunimi 10, me secilën pajisje makineri të përpunimit të paketave 5,000 - 6,000 për korsi në orë.
Vitin e kaluar një ditë pas Falënderimeve, ata përpunuan pkg 470,000 në ditë në këtë strukturë😱😱😱
Dy javë menjëherë para Krishtlindjes, ky objekt përpunoi paketat 500k - 600k në ditë!
Paketa vjetore e përpunuar ishte rreth copë 128,000,000! Kjo është arsyeja pse qendra e përpunimit të qytetit të industrisë USPS u quajt platforma e përpunimit të klasit botëror (Unë nuk e emërtova, ata e emëruan vetë).
Shtë gjithmonë e mahnitshme të shohësh këto bimë të mëdha sepse ndjehem sikur jam ky milingonë mikroskopike që hyri brenda duke shikuar rrjedhën e arterieve të ekonomisë së tregtisë elektronike në veprim, shumë interesante; por ndjehem sikur nuk është një vend për këdo që ka klaustrofobi të futet në këmbë.
Sidoqoftë, mjaft i tronditur, filloni të planifikoni!
-------------------
* Nëse vendosni të depozitoni inventarin tuaj në depon e SHBA, ne e përpunojmë porosinë tuaj ditën tjetër përmes USPS, dhe ne po shikojmë shkallën e dorëzimit 99.9%.
Pro: FAST, me të vërtetë të shpejtë!
Kundërvajtje: në dispozicion vetëm në SH.B.A. dhe zbatoni kushtet e depove tona në SHBA më poshtë:
Ka mënyra 2 për të përdorur Magazinën e Sh.B.A.-së:
- Ruani inventarin tuaj (min $ 2,000 në vlerë për SKU) duke e vendosur 30% si depozitë. Ne do të organizojmë për një dërgesë të madhe për të dërguar inventarin tuaj në depon tonë në SHBA. Kur informacioni i inventarit të ngarkohet në platformën tuaj CJ, mund të filloni të vendosni porositë të cilat do të dërgohen brenda ditëve 2-5 nga USPS +. Depozita 30% do t'ju kthehet 100%, kur inventari juaj zvogëlohet në 0 $. Arsyeja e vetme pse e ngarkojmë këtë është sepse duam të sigurohemi se jeni serioz në shitjen e produktit dhe jo vetëm ta vendosni atë në depon tonë për të mbledhur rrjete merimangash për Halloween…
- Mund të vendosni të vendosni poshtë 100% në inventar dhe vlera e inventarit për SKU mund të ulet në $ 1,000. Nëse zgjidhni këtë rrugë, pyesni agjentin tuaj të CJ për të parë nëse mund t'ju japin disa zbritje në transportin. Marrëveshja e njëjtë për dërgesat me shumicë për të ardhur në depot tona në SHBA, dhe ne do t'i përpunojmë porositë tuaja ditën tjetër në SH.B.A. dhe do t'i dorëzojmë ato në duart e klientëve tuaj brenda ditëve 2-5.
SHENIM: ne nuk tarifojmë asnjë tarifë depoje, tarifë ruajtjeje ose çfarëdo tarife, çmimi i vetëm që ne ngarkojmë është depozita (e cila do të kthehet tek ju kur inventari zvogëlohet në 0 $), çmimi i produktit + USPS + tarifa e transportit
https://cjdropshipping.com/2018/11/09/top-3-shipping-methods-for-dropshipping-from-china-in-2018-cj-packet-epacket-usps/
Komente Facebook