fbpx
Afatet e transportit USPS - VITI I PLANIT!
11 / 21 / 2018
Si të tregoni se cilat urdhra janë kryer nga CJ?
11 / 22 / 2018

Si të filloni dhe të keni sukses në karrierën e transportit rënie

Everydo herë, atëherë, ne marrim shumë email duke pyetur se si të filloni biznesin e transportit transportues dhe cilat janë produktet e shitjes së nxehtë. Në fakt, situata nuk është e njëjtë për të gjithë, dhe gjërat ndryshojnë me kalimin e kohës. Sidoqoftë, gjithmonë ekziston një mënyrë praktike për t'ju ndihmuar ta kuptoni.

Së pari, sigurohuni që zgjidhni vetëm një produkt. Shitja e produkteve të shumta në dyqanin tuaj do t'ju ekspozojë ndaj problemeve të mëposhtme:

1. Zinxhir furnizimi kompleks dhe joefikas.

Zakonisht, ju duhet të buroni të gjitha produktet tuaja nga furnitorë të ndryshëm për të marrë një fitim më të mirë. Do t'ju duhej shumë kohë për të konfirmuar çdo detaj dhe për të komunikuar me furnizuesit tuaj, të cilat duhet të shpenzoni në marketing për të promovuar shitjet tuaja.

2. Cilësia e pakontrolluar e produktit.

Koha juaj është e kufizuar dhe e vlefshme. Shumë produkte do t'ju largojnë vëmendjen nga ajo për të cilën duhet të përqendroheni. Më e rëndësishmja, është e vështirë për ju të kontrolloni cilësinë e produkteve tuaja, gjë që do të çojë në ankesat e klientëve tuaj.

3. Koha e gjatë e përpunimit.

Kur shesni produkte të shumta, është shumë e mundur që disa prej tyre të mos jenë në dispozicion. Atëherë do t'ju duhet më shumë kohë sesa pritet të përmbushni urdhrat nga klientët tuaj. Si pasojë, ju do të humbni klientët tuaj dhe do të prishni biznesin tuaj.

Por si e di cili produkt do të jetë më i shituri? Po sikur produkti që unë zgjedh rrallë merr urdhra? Kjo është kur ju duhet një testim produkti. Zgjidhni disa produkte nga një kategori e caktuar dhe drejtohuni në Facebook për ta ekzekutuar këtë testim. Facebook do t'i postojë produktet tuaja për të gjithë audiencën e synuar dhe do të promovojë shitjet me shpejtësi në një kohë shumë të shkurtër. Testimi do t'ju kushtojë para, por vlen për biznesin tuaj të ardhshëm. Gjatë kësaj periudhe, ne ju rekomandojmë shumë të buroni nga AliExpress, në të cilin mund të gjeni furnitorë të ndryshëm për secilin produkt. Prandaj, rezervat janë të garantuara dhe kurseni kohën e testimit duke përpunuar shpejt porositë tuaja.

Më në fund, produkti me shitjet më të mëdha në testim është produkti juaj fitues. Tani biznesi juaj i anijeve rënie në të vërtetë fillon dhe ju duhet të kontaktoni tek ne, CJ Dropshipping, për ndihmë. Ja çfarë mund të ofrojmë:

1. Produkte me cilësi më të mirë dhe çmim të moderuar.

Ne do të burojmë një produkt të ngjashëm me cilësi më të mirë dhe çmim konkurrues. Për më tepër, çmimet mund të jenë më të ulëta me zbritje për urdhërat pjesa më e madhe.

TIP: Ju lutemi vini re, cilësia dhe çmimi nuk mund të arrihen në të njëjtën kohë. Duhet të sakrifikosh njërën për tjetrën. Për ta mbajtur biznesin tuaj të prosperuar, cilësia është shumë më e preferuar. Në lidhje me çmimin, ju mund t'i referoheni asaj në AliExpress. Tashmë ai jep një çmim më të lirë për një produkt të vetëm, për shkak të tarifës së tij të ulët të transportit me China Post. Nëse furnizuesi juaj është i besueshëm dhe i aftë t'ju ofrojë një çmim ekuivalent, atëherë nuk ka nevojë për krahasim.

Mimi nuk është e vetmja gjë që ka rëndësi. Everythingdo gjë supozohet të merret në konsideratë, të tilla si cilësia, paketimi, dhe transporti, etj. Mosarritja e gjërave të tilla do të rezultojë në mënyrë të pashmangshme në mosmarrëveshje, bllok PayPal dhe kthim mbrapa për të shkatërruar biznesin tuaj.

2. Shpejtësia e shpejtë e përpunimit.

Që kur punoni me ne, ne do të bënim blerje për porositë tuaja të ardhshme paraprakisht. Stoqet janë gjithmonë të disponueshme kur vendosni porositë, dhe ne mund të kalojmë në dërgesë menjëherë.

3. Sistemi i zhvilluar.

Sistemi i CJ është i aftë të përpunojë porositë tuaja automatikisht dhe të shkurtojë kohën totale për përmbushjen e porosive, në kontrast të mprehtë me rreziqet e urdhrave të mbyllur dhe kthimin e ngarkuar të përfshirë në auditimet e porosive të AliExpress.

4. Shërbimi më i mirë

Jo vetëm që mund t'ju ofrojmë komunikime efikase gjatë përmbushjes, por gjithashtu kemi disa shërbime shtesë. Për shembull, ne do t'ju ndihmojmë të krijoni markën tuaj dhe të shtypni produktet tuaja sipas kërkesës. Ju gjithmonë mund të eksploroni më shumë duke na bashkuar.

Ne dëshirojmë që biznesi juaj të mbijetojë dhe të lulëzojë. Kjo është motoja e ekipit tonë sehelper.net

Komente Facebook