fbpx
Si të filloni dhe të keni sukses në karrierën e transportit rënie
11 / 21 / 2018
Dropshipping Green - Vizioni dhe misioni i CJDropshipping
11 / 23 / 2018

Si të tregoni se cilat urdhra janë kryer nga CJ?

Një pjesë e lajmeve të mira për ju! Ne kemi azhurnuar CJ Chrome Extension tonë për t'u integruar në dyqanet Shopify. Karakteristika e saj e re ju lejon të kontrolloni statusin e porosive tuaja me CJ dhe të merrni numrat e ndjekjes automatikisht.
Për të instaluar këtë shtesë, ju lutemi kontrolloni postimin tonë të mëparshëm Si të përdorni CJ Google Chrome Extension për 1688, Transporti Drop Taobao

Pas instalimit, mos harroni të regjistroheni me llogarinë tuaj CJ dhe të rifreskoni faqen në internet për ta mundësuar atë. Atëherë do të shihni ndryshimet kur shikoni listën tuaj të porosive Shopify.

Tani, ne do të donim për t'ju prezantuar statusin e mundshëm të porosive tuaja.

1. Porositë e reja në CJ: urdhërat fillimisht importohen në CJ.
2. Marrë CJ: Urdhërat i shtohen karrocave tuaja të CJ.
3. Në pritje të pagesës: Urdhërat duhet të paguhen.
4. Fshirë: Urdhrat e papaguar janë anuluar, por ende mund të merren.
5. Fshihet në mënyrë të përhershme: urdhërat e anuluar nuk mund të merren më.
6. Transferimi i telit: Pagesa përmes transferimit të telit nuk është pranuar.
7. Paguar: Pagesa për porositë tuaja është pranuar. Numrat përcjellës për porositë tuaja janë gjeneruar dhe azhurnuar në dyqanin tuaj Shopify. Ndërkohë, ne jemi duke blerë dhe përgatitur për porositë tuaja.
8. Rimbursohet: Pagesa për porositë tuaja është kthyer.
9. Në pritje të dërgesës: CJ është duke pritur për ardhjen e produkteve të blera dhe do të shkojë në dërgesën e saj më vonë.
10. Përpunimi: CJ është duke kërkuar dhe verifikuar për porositë tuaja në depon tonë. Dërgesa pritet menjëherë nëse gjithçka është në rregull.
11. Dërguar: Paketat janë gati për dërgesë ose janë dërguar tashmë.
12. Mbyllur: Koha e dorëzimit të duhur të paketave tuaja ka kaluar të paktën për tre ditë. Mosmarrëveshjet për këto urdhëra nuk do të pranohen.

PS Për klientët që tashmë kanë përdorur CJ Chrome Extension, nëse azhurnimi nuk ndodh automatikisht, mund ta bëni me dorë. Këtu është procesi.
Hapi 1
Klikoni në ikonën e zgjatjes> Menaxhoni shtesat

Hapi 2
Aktivizoni 'modalitetin e zhvilluesit'> Klikoni në 'Përditësimin'
Kur përfundon azhurnimi, 'Zgjatjet e azhurnuara' do të shfaqen në këndin e poshtëm të majtë të dritares.

Shpresoj se ajo që ne kemi bërë përfiton vërtet nga ju.

Komente Facebook