fbpx
Dropshipping Green - Vizioni dhe misioni i CJDropshipping
11 / 23 / 2018
Produktet më të mira të nxehtë të lëshimit të 10 në Q4 2018
12 / 05 / 2018

Histori fshehur - Punët e vështira të dorëzimit gjatë sezonit të festave

Në ditët e sotme interneti ka bërë blerjen në internet aq shumë më të lehtë dhe të përshtatshme sa pyes veten nëse konsumatorët në ditët e sotme ende mbajnë mend që paketat e tyre u trajtuan nga të paktën njerëzit 10 para se të merrte nga fabrika në duart e tyre.

Në 6: 30 pasdite, këta shoferë USPS përfunduan ngarkimin oupaketa r, por ata ende duhet t'i transferojnë këto në qendrën e përpunimit që është minutat 30 larg. Sapo të arrijnë këto pako atje, qendra e përpunimit menjëherë rregullon që urdhërat të përpunohen, dhe ata punëtorë të punojnë deri në 11: 00 pasdite gjatë natës, qendra fillon në 4: 30 përsëri jam dhe rifillojnë punën gjatë sezonit të festave.

Qendrat e përpunimit USPS po punojnë rreth orës duke u përpjekur të marrin sa më shpejt dërgesat tek klientët, por për shkak se ata punojnë në sfond, përpjekjet e tyre nuk u bënë publike dhe shpesh mbikëqyrja dhe nënvlerësimi. Ata janë ata që ishin në gjendje t'u japin klientëve tuaj azhurnime në numrat e gjurmimit.

Ashtu si CjDropshipping.com po bën më të mirën në sigurimin e një platforme që mund t'u shërbejë të gjithë klientëve, klientët tanë nuk e shohin se si shoku ynë i skuadrës po thërret furishëm furnizuesit e ndryshëm vetëm që të mund të marrim inventarin ekzistues për të përmbushur porosinë e klientit tonë; se si ekipi ynë përpunues përpiqet të bëjë të gjitha etiketat të shtypura dhe të renditura duke punuar gjatë gjithë orarit, si ekipi ynë blerës negocion çmimet me furnitorët deri sa të rrjedhë dhëmbët e tyre, ose se si transportuesit tanë të anijeve po përpiqen të zgjidhin të gjitha paketat sipas destinacionit duke shpresuar të shohin dysheme në të cilën po qëndrojnë.

Sigurisht, ne mund të jemi si furnitorët e tjerë që shërbejnë vetëm për klientët e mëdhenj që drejtojnë mijëra porosi në ditë, të cilat do të jenë shumë më të lehta për t'u paraprirë me fabrikën dhe për të përpunuar kthimin në të njëjtën ditë, sepse ekziston stoku ekzistues; por neglizhimi i dropshippers që sapo fillojnë me biznesin dhe që ka nevojë për një partner për të ndihmuar për të arritur në nivelin tjetër të biznesit të tyre nuk i përmbahet CjDropshipping.comvizioni.

e vlersoj vertet Shërbimi Postar AmerikanPërpjekjet pasi jam këtu në depo duke parë sesa të vështira punojnë këta njerëz personalisht.

Unë jam gjithashtu mirënjohës që i kemi shokët tanë të skuadrës CjDropshipping.com po punon kaq shumë për ta bërë Q4-in tonë dropshipper një shpërthim këtë festë.

Qëndroni të gjithë të ngrohtë! 😀

Komente Facebook