fbpx
Si të përdoret përmbarimi nga Amazon (FBA) me aplikacionin CJ Dropshipping
12 / 14 / 2018
Printo TOP 10 në Kompanitë e Kërkesës në Botë
12 / 18 / 2018

Si të përdorni shtypjen e CJ në tipar të kërkesës për të rritur biznesin tuaj të braktisjes - Dizajni nga Tregtarët

Dita e mbare, te gjithe! Pas muajve të punës së palodhur, ne jemi të lumtur t'ju informojmë se tipari ynë POD (Shtypni në kërkesë) është në dispozicion tani! Kjo lloj veçori ju lejon juve dhe klientëve tuaj të shtoni dizajne speciale në produktet tona në 'Printo në Demand'area'.

Sidoqoftë, ekzistojnë disa ndryshime të vogla midis modelimit nga tregtarët dhe blerësit. Prandaj, e gjithë tipar do të prezantohet në dy artikuj të veçantë. Dhe kjo përqendrohet në atë se si tregtarët postojnë planet e tyre në një produkt specifik.

Thjesht kërko dhe zgjedh çdo produkt për të cilin interesohesh nga Printimi në tregun e kërkesës dhe kliko. Dhe më pas vazhdoni në 'Start Design' në faqen e detajeve të produktit.

Ju mund të ngarkoni foton tuaj dhe të shtoni tekst në produkt në faqen e dizajnit. Ju lutemi vini re se madhësia e fotos së dizajnit nuk mund të jetë më e vogël se 1000 * 1000. Dhe zgjidhni ngjyrën POD për të parë rezultatin. Pasi të jenë vendosur të gjitha, thjesht klikoni 'Tjetra'.

Në faqen tjetër, ju mund të ndryshoni emrin e produktit, zgjidhni ngjyrat variant dhe metodën e transportit për produktin tuaj unik. Pastaj kliko 'Dorëzo' për të na dërguar modelin tënd. Mund të duhen disa sekonda për të përfunduar për shkak të madhësisë së figurës suaj.

Pas kësaj, ju mund të kontrolloni modelin tuaj në listën "My CJ"> "Print on Demand"> "Design Myself". Dhe duke klikuar imazhin ose emrin e produktit, ju mund të shihni të gjitha detajet në faqen tjetër.

Siç mund ta shihni nga kjo pamje, produkti i dizajnuar më vete është ekskluziv për ju. Edhe SKU gjenerohet vetëm për ju. Customerdo klient tjetër nuk mund të ketë qasje në të nga platforma jonë.

Para se të renditni produktet e dizajnuara në dyqanin tuaj, ju lutemi shkoni në faqen e autorizimit për të parë nëse tipari POD është i aktivizuar. Nëse mund të shihni 'Shtoni tiparin PODbutonin ', kjo do të thotë që kjo veçori nuk është ndezur ende. Kështu, duhet të klikoni në butonin. Reautorizoni dyqanin tuaj.

Tani, thjesht mund t'i shtoni ato duke klikuar 'Lista' dhe të plotësoni disa boshllëqe në faqen e produktit ose në listën e mëparshme 'Design Myself'.

Më në fund, klienti juaj mund ta shohë këtë produkt nga dyqani juaj ashtu si produkti ynë shembull më poshtë.

Epo, unë jam me të vërtetë një projektues i keq ... Anydokush nga ju mund të bëjë më mirë se unë. Dëshironi të vini dhe të provoni në këtë tipar të shtypur sipas kërkesës nga CJ Dropshipping?

Komente Facebook