fbpx
Xhevahirat më të shitura të nxehta me kërkesë 10 për transportin e lëshuar në 2018
12 / 18 / 2018
Si ta lidhni dyqanin tuaj eBay me aplikacionin CJ Dropshipping?
12 / 20 / 2018

Si të përdorni shtypjen e CJ-së në Karakteristikën e Kërkesës për të Rritur Biznesin tuaj të Dropshipping - Dizajn nga blerësit

Ne kemi prezantuar se si tregtarët hartojnë produkte nga tregu ynë në artikulli i mëparshëm. Por, çfarë nëse klientët dëshirojnë të dizajnojnë pak? Tani, le të shqyrtojmë pjesën e dytë të tiparit tonë të shtypur sipas kërkesës (POD) - modelimi nga blerësit.

Për të filluar, duhet të kontrolloni nëse keni aktivizuar funksionin POD në dyqanin tuaj. Shkoni në faqen e autorizimit në "My CJ" dhe nëse ende mund të shihni butonin "Shto tipar POD" pranë dyqanit tuaj, ju lutemi klikoni atë për t'u ndezur.

Në të vërtetë, shumica e procedurave janë të ngjashme me atë të dizajnit të tregtarëve. Produktet për të shtypur sipas kërkesës mund të gjenden në të njëjtin vend - zona 'Printo në Kërkesë' në faqen tonë të internetit. Sidoqoftë, pasi produktet do të dizajnohen nga blerësit, thjesht mund të rendisni çdo produkt në dyqanet tuaja direkt si zakonisht.

Në faqen e listave, ju duhet të zgjidhni dyqanin tuaj, kategorinë e produktit, metodën e transportit dhe vendin e destinacionit. Dhe vendosni edhe çmimin e produktit. Pas kësaj, ju mund të lëvizni tek 'Lista e tij tani'. (Dizajni PS nga blerësit e veçorisë POD mbështetet vetëm me dyqane Shopify. Më shumë lloje dyqanesh do të shtohen në të ardhmen e afërt. Durimi juaj vlerësohet.)

Kur produkti është i listuar, mund ta shihni në listën tuaj 'My CJ'> 'Print on Demand'> 'Design Design Blerësit'.

Dhe më poshtë është një faqe shembulli që klientët tuaj do të shohin për produktet e personalizuara.

Pasi klientët tuaj vendosin porosi dhe këto porosi importohen në CJ, atëherë mund ta kontrolloni në 'Qendrën e DropShipping'. Shtë njësoj si urdhërat për produktet normale.

Shpresoj se do ta pëlqeni këtë veçori. Dhe ju lutemi jini të lirë të na tregoni mendimet tuaja për komentet më poshtë.

Komente Facebook