fbpx
Si të përdorni shtypjen e CJ-së në Karakteristikën e Kërkesës për të Rritur Biznesin tuaj të Dropshipping - Dizajn nga blerësit
12 / 19 / 2018
Pse po e lë punën time në Alibaba
01 / 04 / 2019

Si ta lidhni dyqanin tuaj eBay me aplikacionin CJ Dropshipping?

Shënim:
Para se të filloni të lidhni dyqanin tuaj eBay me aplikacionin CJ, sigurohuni që emri i regjistruar i dyqanit në CJ të jetë në përputhje me emrin tuaj të dyqanit eBay përndryshe nuk do të jetë i suksesshëm.

Pasi të keni hyrë në llogarinë tuaj CJ, shkoni te 'My CJ'> 'Autorizimi' dhe zgjidhni 'eBay' në shiritin e majtë. Pastaj klikoni në butonin 'Shto dyqane'.

Pas kësaj, futni emrin e dyqanit tuaj në fushën e kërkuar për të autorizuar.

Ndiqni hapat për t'u regjistruar në llogarinë tuaj eBay duke futur emailin dhe fjalëkalimin. Pastaj klikoni në "Pajtohem" për të përfunduar autorizimin.

Pas kësaj, faqja në internet do të drejtohet te faqja fillestare e CJ dhe do të shihni një dritare që shfaqet duke thënë "Autorizimi me sukses".

Gjithashtu, mund të ktheheni në faqen e autorizimeve të eBay, dyqani i lidhur tashmë është në listë.

Dhe mund të mësoni se si të lidhni produktet dhe automatikisht të importoni porositë tuaja në CJ këtu. Ju lutemi thjesht komentoni këtu më poshtë nëse keni ndonjë pyetje.

Gjeni produkte fitues për t'i shitur app.cjdropshipping

Komente Facebook