fbpx
Parashikimet në pajisjet më të shitura të nxehta 10 POD në 2019
01 / 14 / 2019
Trendi i kësaj jave: Mallrat Creative 10, të specializuara për ju! Zgjidhni të preferuarën tuaj!
01 / 19 / 2019

Zgjidhje për vonesat e dorëzimit që vijnë nga goditjet në Evropë

Sapo ka kaluar një kohë pasi Canadian Post përfundoi grevën e tyre. Tani, ne po përballemi me një grevë tjetër. Siguria gjermane e aeroportit u largua nga puna midis 2 am dhe 8 pasdite me kohën lokale në janar 15. Mijëra fluturime u anuluan atje dhe kështu shërbimi i mallrave ajror ndalohet në të gjithë Gjermaninë.

Siç e dimë të gjithë, grevat janë shpesh në vendet evropiane pasi veprimi mbrohet me ligje dhe punëtorët duan të luftojnë për një pagë më të mirë dhe përfitime të tjera me ndihmën e sindikatave të punës. Dhe kjo ushtron një ndikim të fortë në shpërndarjen e paketave. Për transportuesit me pika, kjo nuk është një gjë e mirë. Transporti nga jashtë vendit tuaj tashmë kërkon një kohë më të gjatë dhe çdo vonesë e dorëzimit po teston durimin e tyre dhe e vë në rrezik biznesin tuaj.

Epo, nuk ka asgjë që mund të bëjmë për të përfunduar grevën në vetvete, por gjithashtu nuk duam vonesa të dërgesës. Atëherë a ka ndonjë gjë që mund të bëjmë për të zgjidhur problemin e transportit?

Përgjigja është një PO e madhe! Zgjidhjet tona për vonesat e shpërndarjes të shkaktuara nga ndjekja në Evropë janë transportimi i parcelave përmes linjave speciale dhe vendosja e një depoje evropiane. Dhe unë do t'i prezantoj ato një nga një më poshtë.

E para është linjat speciale evropiane të transportit. Meqenëse linjat speciale lejojnë që paketat të dërgohen direkt nga një qytet specifik në qytetin e destinacionit, ato do të shkurtojnë dorëzimin duke shkurtuar kohën e tranzitit. Merrni si shembull Linjën tonë të drejtpërdrejtë Yanwen. Gjatë kësaj grevë në Gjermani, shumica e metodave të transportit janë prekur dhe nuk mund të garantojnë dërgimin. Sidoqoftë, kjo nuk është e vërtetë kur bëhet fjalë për Yanwen Direct Line. Të gjitha paketat e dërguara nga ai ende mund të dorëzohen në kohë. Dhe ne gjithashtu kemi linja të tjera direkte evropiane për të siguruar një transport të shpejtë ndërkombëtar.

Ekziston një mënyrë tjetër për të trajtuar këtë problem - krijimin e një depoje në Evropë. Dhe kjo është ajo që ne po planifikojmë të bëjmë brenda disa muajve të ardhshëm. Kjo do të thotë që ju do të jeni në gjendje ta përdorni atë si qendrën tuaj të përmbushjes këtë vit. Unë besoj se shumica prej jush kanë përjetuar depon e SHBA në Chino dhe kjo lehtëson dërgesën.

Dhe ka edhe më shumë për këtë. Ndihmon që biznesi juaj të vazhdojë gjatë pushimeve kineze. Konsumatorët që marrin furnizime nga Kina patjetër e dinë që të gjitha fabrikat janë të mbyllura gjatë Vitit të Ri Kinez. Atëherë çfarë duhet të bëni? Nëse dëshironi të përpunoni porositë e ardhshme në këtë periudhë, duhet të vendosni inventar në depot e huaja. Depoja jonë e SHBA ndihmon, dhe kështu do të deponojë edhe BE-ja.

Tani, ne jemi ende duke shqyrtuar vendndodhjen e depove dhe detaje të tjera të lidhura. Do t'ju mbajë të azhurnuar në të. Dhe nëse keni ndonjë sugjerim, ju lutemi lini komentet më poshtë. Faleminderit!

Komente Facebook