fbpx
Kthehu në punë pas festave të Vitit të Ri Kinez
02 / 11 / 2019
Si të zgjidhni një vend për të hequr qafe
02 / 13 / 2019

Pse duhet të zgjidhni produkte POD mbi ato normale

Meqenëse ne e filluam tiparin tonë Print on Demand (POD) dhjetorin e kaluar, ne kemi marrë shumë pyetje nga klientët tanë çdo ditë. Pra, pse janë kaq të njohura këto produkte dhe cilat janë avantazhet e tyre?

Për të filluar, kjo do të rritë vetëdijen tuaj për markën nëse i dizajnoni këto produkte vetë. Produktet tona POD mund të lejojnë që klientët tanë dhe konsumatorët e tyre të dizajnojnë. Për klientët tanë, ju mund të shtoni logon tuaj të dizajnuar në të dhe të bëni përshtypje blerësit. Vetëm imagjinoni se sa e mrekullueshme do të ishte që të gjitha produktet tuaja të shtypen me logon tuaj të markës!

Gjithashtu, ju mund të fitoni një themel në konkurrencën e tregut duke shitur produkte unike. Nëse shisni vetëm produkte normale nga ndonjë furnizues, me siguri do të shihni që dikush tjetër të shesë të njëjtat produkte. Dhe nëse çmimet e tyre janë më të ulëta se tuajat, për fat të keq, ju do t'i humbni klientët tuaj gradualisht. Sidoqoftë, gjërat janë të ndryshme me produktet POD. Productdo produkt që shesni është unik; ata ju takojnë vetëm juve dhe askund tjetër nuk mund t'i gjejnë klientët tuaj, kështu që ata duhet t'i blejnë nga dyqanet tuaja.

Për më tepër, produktet e personalizuara janë mjaft të njohura në mesin e konsumatorëve. Njerëzit gjithashtu pëlqejnë të jenë unikë, gjithashtu! Ata do të vendosnin emra ose foto në produktet e personalizuara sepse këto gjëra zakonisht regjistrojnë diçka dhe mund të sjellin shumë kujtime të mira pas viteve.

Dhe për interesin tuaj, arsyeja më e rëndësishme do të ishte që produktet POD janë të barabarta me një diferencë të madhe fitimi. Senseshtë sens i zakonshëm që të gjitha produktet e personalizuara janë të shtrenjta. Prandaj, nëse mund të gjeni furnizuesin e duhur për produktet tuaja dhe të zvogëloni kostot e produktit, dhe shitja e tyre vetëm me një çmim normal të tregut është tashmë mjaft fitimprurës.

E fundit, por jo më pak e rëndësishme, ju mund të shpëtoni nga komplimentet e klientëve në lidhje me kohën e gjatë të transportit, sepse të gjithë e dimë se këto produkte nuk janë gjëra të gatshme dhe kërkon kohë për t'i prodhuar ato. Sigurisht që ata do ta kuptonin situatën dhe do të ishin më të durueshëm.

Me kaq shumë përfitime të theksuara më lart, a nuk do të çmendeni për produktet tona të kërkuara dhe të provoni? Thjesht klikoni këtu për të parë të gjitha këto produkte!

Komente Facebook