fbpx
Sa mund të fitoni nga transporti i shpejtë?
02 / 21 / 2019
Si të sinkronizoni nivelet e inventarit të CJ në dyqanin tuaj të Shopify
02 / 23 / 2019

Si t'i paraqisni një biletë ekipit mbështetës të CJ?

Ky është një mesazh që përmban informacione të rëndësishme për të prezantuar funksionin e biletës CJ në dropshipping të CJ.

Kur përdorni CJ dropshipping për të lidhur biznesin tuaj, mund të hasni disa dyshime dhe pyetje në aspekte të ndryshme, atëherë keni dy mënyra për të na kontaktuar. E para është të klikoni në dritaren 'CHAT' në këndin e majtë të shfletuesit, prandaj mund të bisedoni me ndihmësin tuaj të shitjeve. Një mënyrë tjetër është të paraqisni një biletë për mbështetjen tonë të CJ.

1. Dallimi midis biletës CJ dhe CHAT

Funksioni i ndryshëm midis "biletës CJ" dhe "CHAT" është se mbikëqyrësi është i ndryshëm. Nëse klikoni në dritaren 'CHAT', atëherë mund të bëni një bisedë me agjentin tuaj personal. Nëse dorëzoni 'biletën' në platformën tonë, atëherë ai do t'i dërgohet mbështetjes sonë për CJ.

2. Si të lëshoni biletën CJ?

Pasi të keni nënshkruar në platformën tonë, duhet të mbani hyrjen në llogari. Nëse doni të paraqisni një biletë për mbështetjen tonë të CJ, mund të ndiqni hapat e mëposhtëm:

(1) Gjeni 'në Qendrën e Mbështetjes.

(2) Klikoni butonin 'Paraqisni Biletën', do të tregohet si më poshtë:

(3) Zgjidhni lloje të ndryshme të biletave

(4) Ju mund të plotësoni informacionin tuaj si temë, mesazh dhe bashkëngjitje. Më në fund klikoni në butonin 'Dorëzo', kjo biletë do t'i dërgohet Menaxhimit të CJ dhe reagimet do t'ju dërgohen ASAP.

Uroj që kjo prezantim i shkurtër do t'ju japë një vizion mbi funksionimin e ndryshëm të biletës CJ dhe 'CHAT' në platformën tonë, si dhe një mënyrë për të lëshuar biletën tuaj të CJ për menaxhimin tonë.

https://youtu.be/dia5XGJIDM0
Komente Facebook
Andy Chou
Andy Chou
Ju shesni - ne anije burim dhe anije për ju!