fbpx
Si t'i paraqisni një biletë ekipit mbështetës të CJ?
02 / 22 / 2019
Metoda e Transportit sipas Linjës Speciale për Transportin ePacket Alternative
03 / 04 / 2019

Si të sinkronizoni nivelet e inventarit të CJ në dyqanin tuaj të Shopify

Dita e mbare, te gjithe! Për tregtarët e Shopify që kanë punuar me CJ për të përmbushur urdhërat e dyqaneve, ne jemi të lumtur t'ju informojmë se tani ne mund t'ju ndihmojmë të menaxhoni nivelin e inventarit në çdo variant të produktit. Pa ado të mëtejshme, le të kalojmë në mënyrën se si ta aktivizojmë këtë veçori.

1. Shkoni te "My CJ"> "Products"> "Lidhja"

Këtu në listën e produkteve të lidhura, ju lutemi klikoni në shigjetën në rënie të produktit për të zgjeruar detajet e variantit.

2. Kontrolloni kutitë përkrah varianteve të produktit për të cilat dëshironi CJ të përmbushë urdhrat dhe kliko në "CJ Përmbushja".

Shënim: Nëse doni që CJ të menaxhojë inventarin tuaj në një produkt të caktuar, duhet të na zgjidhni si shërbimin tuaj të përmbushjes.

3. Zgjidhni butonin Yes Po ’përkrah 'Nivelet e Inventarit të Sinkronizimit të CJ' dhe klikoni një tjetër 'Po', që CJ të menaxhojë inventarin e dyqanit tuaj. Sidoqoftë, nëse dëshironi që ne vetëm të përmbushim urdhërat për ju por jo të menaxhoni inventarin tuaj, ju lutemi zgjidhni 'jo' në pyetje dhe pastaj klikoni 'Po'.

Atëherë është vendosur që të sinkronizojnë automatikisht nivelin e inventarit nga CJ dhe kështu të kurseni energjinë tuaj për gjëra të tjera të rëndësishme.

https://youtu.be/HIjnf4Qn2wE
Komente Facebook