fbpx

Si të përdorim transportin e transportit nga CJ dhe Aliexpress më mirë në të njëjtën kohë?

Dallimi midis Transportit CJ dhe Shopify Transportit
03 / 07 / 2019
Ne Bëni Transportimin e Barkave Shumë thjeshtë si furnizues të transportit nga pika
03 / 12 / 2019

Si të përdorim transportin e transportit nga CJ dhe Aliexpress më mirë në të njëjtën kohë?

Shtë e pamohueshme që Aliexpress është zgjidhja më e mirë për fillestarët që të fillojnë transportin me pika. Ka shumë lloje të ndryshme të produkteve dhe shitësve në Aliexpress. Për dallim nga Transporti CJ Drop, shumica e dyqaneve në pronësi të çifteve ose vëllezërve në Aliexpress nuk kanë shumë aksione. Shumica e fabrikave në Kinë u shesin vetëm njerëzve vendas, kështu që zakonisht, ato nuk shesin në Aliexpress.

Këtu janë këshilla 4 për ju që të përdorni më mirë CJ Dropshipping dhe Aliexpress.

1. Nëse thjesht po përpiqeni të gjeni produktin tuaj fitues, unë do t'ju rekomandoja Aliexpress, sepse ato kanë një gamë më të gjerë të produkteve për të zgjedhur dhe zakonisht ata kanë aksione (por inventari është zakonisht i ulët), dhe ato mund të dërgojnë paketat tuaja posa të vendosni një urdhër

2. CJ ka shumë klientë dhe disa duan të heqin anije të gjitha produktet nga ne. Ne e vlerësojmë atë që ju na besoni por kjo nuk është mënyra më e mirë për të bërë dropshipping. Ashtu si ato që përmenda më parë, duhet të kuptoni se cili është objektivi juaj.

Nga përvoja jonë, shumica e klientëve të CJ shesin vetëm disa produkte fitues në dyqanet e tyre. Merrni drone për shembull. Ju mund të keni mijëra porosi çdo ditë, por shumica e porosive tuaja janë gjithmonë nga të njëjtat disa drone. Pra, a zbatohet ky rregull për produktet e tjera si këpucët? Nëse shisni gjithçka, vështirë se do të keni sukses.

3. Unë do t'ju shpjegoj pse nuk mund të arrini sukses nëse shesni shumë lloje të ndryshme të produkteve.

  • a. Shumë kategori do të thotë që ju nuk mund të shpenzoni shumë kohë në përmirësimin e cilësisë së produktit dhe zinxhirit të furnizimit.
  • b. Shumë kategori nënkupton se do të duhet të kaloni një kohë të gjatë në përpunimin e porosive dhe ne nuk mund të garantojmë që kemi gjithçka që ju shet në magazinë.
  • c. Shumë kategori nënkupton që furnizuesit tuaj nuk mund të rezervojnë për ju për shkak të fitimeve të kufizuara. Dhe pa aksione, koha juaj e përpunimit të porosisë do të ishte shumë e gjatë. Por sigurisht, ju jeni të mirëpritur për të blerë inventarin në depo CJ dhe ne jemi të lumtur të sigurojmë një depo falas.
  • d. Shumë kategori do të thotë që nuk mund t'i drejtoni reklamat tuaja mirë. Pixel-i juaj në Facebook mbase nuk është mjaft inteligjent nëse keni shumë lloje të ndryshme reklamash.

4. Fokusimi çon në sukses. Ju mund të gjeni produktin tuaj fitues përmes Aliexpress. Pasi ta kuptoni, mund të kërkoni nga furnizuesit e CJ që të rezervojnë për ju dhe të shpenzojnë më shumë kohë në përmirësimin e cilësisë së produktit dhe zinxhirit të furnizimit. Ndërkohë, CJ mund të ndihmojë në uljen e kostos së produktit tuaj sepse keni nevoja të vazhdueshme për të njëjtin produkt. Përveç kësaj, ne mund t'ju ndihmojmë të ndërtoni markën tuaj.

Komente Facebook
Andy Chou
Andy Chou
Ju shesni - ne anije burim dhe anije për ju!