fbpx
Whatfarë është shfletimi elektronik në shfletim?
03 / 25 / 2019
Si të lëshohemi në Brazil
04 / 02 / 2019

Si të shkurtoni kohën e përpunimit dhe të transportit ose ta bëni atë më të shpejtë për Shopify Dropshipping?

Unë besoj një gjë që shqetësimet e çdo pronari të dyqanit Shopify është koha e transportit. Nëse klientët tuaj mund të marrin paketat e tyre më herët, unë jam mjaft i sigurt se kjo do të ndihmojë në përmirësimin e përvojës së klientit shumë. Dhe me përvojë më të mirë të klientit, natyrisht, gjithnjë e më shumë njerëz do të vijnë në dyqanin tuaj.

Meqenëse shumica e pronarëve të dyqaneve Shopify po bëjnë transportin e shpejtë, sot unë do të flas se si të zvogëloj kohën e transportit për Shopify dropshipping.

Para se të filloj unë do të doja të prezantoja një term "të ri", surfing, për ju djema. Në fakt, nuk është një gjë e re, por njerëzit e përdorin këtë term kohët e fundit, kështu që është një lloj i ri.

Shfletimi i pikave është një koncept për të gjetur më shumë furnizues pasi të keni një produkt fitues. Me fjalë të tjera, surfimi me rënie është praktika e furnizimit të shumëfishtë të rreshtuar për secilin produkt, kështu që kur shisni një artikull përmes transportit me pika, mund të zgjidhni dhe zgjidhni furnizuesin më të lirë për të dërguar artikullin për ju. (Ju lutemi klikoni këtu për më shumë informacion)

Pra, padyshim nëse mund të bëni mirë të shfletoni mirë, sigurisht që koha juaj e Shopify do të zvogëlohet në masë të madhe, dhe këtu janë këshillat e mia për ju.

1. Koha e përpunimit dhe koha e dërgimit të reklamuar janë mesatarisht. Për kohën e transportit, mund të ketë vonesa për disa pako, veçanërisht gjatë sezonit të pikut. Për kohën e përpunimit, nëse produkti është gati në depon tonë, ata mund të përpunojnë të njëjtën ditë ose ditën tjetër pas porosisë tuaj. Nëse duhet të porosisim nga furnizuesi, koha e përpunimit është rreth 1-3 ditë, përfshirë kohën që na duhet për të marrë produktin në depon tonë. ndonjëherë furnizuesi mund të ketë mungesë të stokut, atëherë ne do t'ju informojmë për vonesën. Nëse keni porosi të qëndrueshme, ne zakonisht rekomandojmë klientin tonë që të blejë inventarin privat për të vendosur në depon tonë në mënyrë që të përshpejtojë kohën e përpunimit. Ne kemi depot tona në YIWU, Shenzhen, SHBA (lindje dhe perëndim) për trajtimin më të mirë të dërgesës.

2. Sigurohuni që furnitorët tuaj ta kenë gjithmonë atë që keni shitur në magazinë. Nëse furnitorët tuaj nuk kanë inventar të mjaftueshëm, ndoshta do t'ju kërkojë furnizuesit tuaj një kohë më të gjatë për të përpunuar porositë tuaja pasi që ata kanë nevojë për të blerë produktet tuaja.

3. Nëse jeni duke shitur produktet më të njohura dhe më të preferuara për momentin, unë sugjeroj që të keni furnitorë të shumëfishtë për produktin tuaj. Sepse artikujt tuaj janë kaq të popullarizuara sa që mund të përballeni me rrezikun që furnizuesit tuaj mund të shesin artikujt tuaj.

4. Ne ju këshillojmë që të porosisni ndonjë inventar në rast emergjencash. Zakonisht, furnitorët tuaj nuk mund të garantojnë që gjithmonë i kanë artikujt tuaj në magazinë. Pra, blerja e disa inventarëve është gjithmonë një zgjedhje e mirë.

5. Nëse jeni duke shitur në Amerikë dhe Evropë, unë jam mjaft i sigurt se koha juaj e transportit do të zvogëlohet shumë nëse furnizuesit tuaj kanë depo në Amerikë dhe Evropë. Vetëm imagjinoni se sa të lumtur do të jenë klientët tuaj kur ata vendosin një porosi sot dhe marrin paketat e tyre 1 ose 3 ditë më vonë.
Duke supozuar se ju dërgoni produkte në të gjithë vendin, është e rëndësishme të keni depo në vende të shumta në vend. Për të pasur depo në pothuajse çdo vend në të gjithë vendin, me siguri do të duhet të tendosni financat tuaja. Kjo është e panevojshme veçanërisht nëse jeni një shitës me pakicë i vogël ose i mesëm në tregti të mesme. Në vend të kësaj, identifikoni depot në vendet strategjike që mund të kujdesen për vende të shumta deri në një distancë të caktuar. Dropshipping CJ ka depo 2 tani në SHBA dhe planifikon të vendosë një në Evropë.

6. Një shërbim i mirë logjistik është thelbësor në zvogëlimin e kohës së lëshimit. Nëse jeni duke u larguar nga Kina, besoj se jeni njohur me ePacket, të lirë dhe të shpejtë. Por unë do të doja të rekomandoja një metodë më të mirë, CJPacket, e cila është shumë më e shpejtë dhe më e lirë se ePacket. Paketa CJ është logjistika e vetë CJ dhe dëshmohet të jetë e besueshme, e shpejtë dhe e suksesshme.

7. Përdorni analiza inteligjente për të parashikuar kërkesën e produktit.
Disa zona ose rajone kanë tendencë të kenë kërkesa për kategori të caktuara produktesh. Për shembull, rajone të cilat, gjatë një kohe në vit, janë jashtëzakonisht të nxehta dhe të lagështa, mund të kenë nevojë për kondicionerë ose ftohës të bollshëm. Keni nevojë për numra analitik ose numra për të parashikuar kërkesën për produkte të caktuara në rajone të caktuara. Në përputhje me rrethanat, ju mund të keni paraprakisht rezerva të mjaftueshme në depot e atyre rajoneve në mënyrë që të mos humbni përmbushjen e një kërkese të klientit.

8. Shmangni angazhimin për një afat kohor shumë ambicioz të shpërndarjes së klientit.
Ju nuk dëshironi të angazhoheni në një afat kohor joreal ose të paqëndrueshëm të shpërndarjes dhe zemërimin e klientit. Sidoqoftë, duhet të ruani një ekuilibër të shkëlqyeshëm - mund të vendosni një afat kohor tepër agresiv dhe të mos jeni në gjendje ta mbani atë ose të keni një afat kohor shumë të relaksuar dhe të shihni klientët që braktisin karrocat e blerjeve. Në rastin e fundit, humbja juaj mund të jetë përfitimi i konkurrencës tuaj. Ju nuk dëshironi të dorëzoni pasi konkurruesit tuaj të bëjnë. Koha e dorëzimit do të varet nga efikasiteti juaj i zinxhirit të furnizimit dhe duhet të përpiqeni vazhdimisht të përmirësoni efikasitetin. Në varësi të nivelit të efikasitetit tuaj të zinxhirit të furnizimit, vendosni një afat kohor për shpërndarjen në dyqanin në internet në mënyrë që të jetë i dukshëm për klientin.

Komente Facebook
Andy Chou
Andy Chou
Ju shesni - ne anije burim dhe anije për ju!