fbpx
Si të lëshohemi në Brazil
04 / 02 / 2019
Si duken etiketat e transportit detar?
04 / 15 / 2019

Garancia e dorëzimit - Mesatarja e transportit ditor të 7 për objekte të mprehta si thika në SH.B.A.

A keni përjetuar ndonjëherë vonesë doganore dhe shkallë të ulët të dërgimit për dërgesën tuaj që përfshin objekte të mprehta? Këto në të vërtetë janë çështje të shpeshta nëse paketat tuaja dërgohen përmes HKPost, e cila është metoda më e përdorur e transportit nga kompani të tjera. Unë besoj se kjo është me të vërtetë zhgënjyese për ju djema pasi do të pësonte jo vetëm ankesat e klientëve por humbje të mundshme për dyqanin tuaj online.

Sidoqoftë, CJ Dropshipping mund t'ju ofrojë një zgjidhje më të mirë - transportimin përmes USPS, linja jonë speciale në SH.B.A. Nga dërgesa e lidhur me të kaluarën, ne mund të lehtësojmë një shpërndarje më të shpejtë rreth ditëve 7. Këtu janë disa numra gjurmues që kam mbledhur nga të dhënat e sistemit tonë. (Detajet e transportit mund të shihen duke klikuar imazhin më poshtë.)

Ndërkohë, sigurohet edhe shkalla e transportit. Përveç dështimit të dorëzimit për shkak të një adrese të gabuar, pritet një normë dorëzimi 100%. Prandaj, klientët tuaj ka shumë të ngjarë të jenë të kënaqur.

Më e rëndësishmja, kostoja e transportit është edhe më e ulët se ajo e HKPost siç mund ta shihni nga pamja e mëposhtme. Elsefarë tjetër mund të prisni? Transporti më i shpejtë por më i lirë me një shkallë të lartë të shpërndarjes. Për më tepër, mund të jetë më e dobishme për ju nëse paketat bëhen më të rënda.

Me të gjitha avantazhet e përmendura më lart, ekziston ende një kufi i linjës sonë të drejtpërdrejtë të transportit Kinë-SH.B.A. Shtë në dispozicion vetëm për dërgesë nga Kina në Amerikë. Kështu që klientët, tregu i madh i të cilëve është në SH.B.A., vetëm tani i japin një goditje!

Komente Facebook