fbpx
Garancia e dorëzimit - Mesatarja e transportit ditor të 7 për objekte të mprehta si thika në SH.B.A.
04 / 10 / 2019
CJ nënshkruan Marrëveshjen e Bashkëpunimit Strategjik me DHL në Prill 2019
04 / 15 / 2019

Si duken etiketat e transportit detar?

Aktualisht, Cj është duke përdorur metoda të shumta transporti dhe unë do t'i prezantoj ato sot.

1 Epacket.

Vendet në dispozicion: Gjermania, Norvegjia, Belgjika, Finlanda, Hong Kongu, Portugalia, Japonia, Danimarka, Luksemburgu, Franca, Zelanda e Re, Ukraina, Hungaria, Arabia Saudite, Brazili, Suedia, Singapori, United Kindom, Irlanda, Kanada, Shtetet e Bashkuara, Izrael, Zvicër, Kore, Greqi, Itali, Meksikë, Malajzi, Spanjë, Kazakistan, Austri, Australi, Tajlandë, Vietnam, Poloni, Hollandë, Turqi.

Kohë për dorëzim: ditë 7-60

Cilësia e produkteve: bateria e zakonshme / përmban

Mostër e etiketës së transportit

2.B-Post

Vendet në dispozicion:
Gjermania, Norvegjia, Belgjika, Finlanda, Hong Kong, Portugalia, Japonia, Danimarka, Luksemburgu, Franca, Zelanda e Re, Ukraina, Hungaria, Arabia Saudite, Brazili, Suedia, Singapori, Kindom i Bashkuar, Irlanda, Kanada, Shtetet e Bashkuara, Izraeli, Zvicra , Kore, Greqi, Itali, Meksikë, Malajzi, Spanjë, Kazakistan, Austri, Australi, Tajlandë, Vietnam, Poloni, Hollandë, Turqi dhe vende të tjera, në total vendet e 80. Për më shumë detaje, ju lutemi kontrolloni
https://app.cjdropshipping.com/myCJ.html#/myCJShippingCalculation

Kohë për dorëzim: ditë 10-45

Cilësia e produktit: e zakonshme / bateria përmban

Mostër e etiketës së transportit

3. Linja speciale e Brazilit

Vendet në dispozicion: Brazili

Koha e dorëzimit: 10-20 ditë

Atributi i produktit: i zakonshëm

Mostër e etiketës së transportit

4. Linja speciale e Amerikës (USPS)

Vendet në dispozicion: Shtetet e Bashkuara

Koha e dorëzimit: 10-25days

Atributi i produktit: i zakonshëm

Mostër e etiketës së transportit


5. Yanwen

Vendet në dispozicion:
Gjermania, Norvegjia, Belgjika, Finlanda, Hong Kong, Portugalia, Japonia, Danimarka, Luksemburgu, Franca, Zelanda e Re, Ukraina, Hungaria, Arabia Saudite, Brazili, Suedia, Singapori, Kindom i Bashkuar, Irlanda, Kanada, Shtetet e Bashkuara, Izraeli, Zvicra , Kore, Greqi, Itali, Meksikë, Malajzi dhe vende të tjera, në total vendet e 216. Për më shumë detaje, ju lutemi kontrolloni
https://app.cjdropshipping.com/myCJ.html#/myCJShippingCalculation

Kohë për dorëzim: ditë 10-60

Atributi i produktit: i zakonshëm

Mostër e etiketës së transportit

6.DHL

Vendet në dispozicion:
Gjermania, Norvegjia, Belgjika, Finlanda, Hong Kong, Portugalia, Japonia, Danimarka, Luksemburgu, Franca, Zelanda e Re, Ukraina, Hungaria, Arabia Saudite, Brazili, Suedia, Singapori, Kindom i Bashkuar, Irlanda, Kanada, Shtetet e Bashkuara, Izraeli, Zvicra , Kore, Greqi, Itali, Meksikë, Malajzi dhe vende të tjera, në total vendet e 237. Për më shumë detaje, ju lutemi kontrolloni
https://app.cjdropshipping.com/myCJ.html#/myCJShippingCalculation

Kohë për dorëzim: ditë 3-7

Cilësia e produktit: e zakonshme / bateria përmban

Mostër e etiketës së transportit

Komente Facebook