fbpx
Filloni - Përmbledhje e CJDropshipping.com
04 / 26 / 2019
Sekretet kryesore të 8 që nuk i dini në lidhje me burimin nga 1688, Taobao, Aliexpress, Alibaba, Lightinthebox, DHgate, MadeinChina
04 / 29 / 2019

Si të përdoret inventari privat në heqjen dorë nga CJ?

Përdorimi i inventarit privat është me të vërtetë i thjeshtë dhe i zgjuar. Nëse produktet me të cilat keni një inventar privat përmbajnë në urdhërat tuaj dropshipping, sistemi ynë automatikisht do të pyesë nëse dëshironi zbritje gjatë pagesës.

Pas zgjedhjes së 'Zbritjes', çmimi i produktit do të lihet jashtë pasi që ju tashmë e keni paguar atë kur blini një inventar privat. Ju mund ta shihni këtë në listën tuaj të porosive ose faturën.

Niveli i inventarit të produkteve është i gjurmueshëm sa herë që bëni një blerje dhe zbritje.

PS
1. Inventari privat mund të përdoret vetëm për urdhërat e transportit. Kjo do të thotë, ju nuk mund të bëni një zbritje kur vendosni porosi me shumicë.
2. Zbritja nuk mund të operohet menjëherë pasi të blini një inventar privat. Ju duhet të prisni derisa të arrijë në depon tonë dhe të paraqitet në listën tuaj të inventarit.

Komente Facebook