fbpx
Furnizuesit kryesorë të 10 Dropshipping në SH.B.A.
04 / 29 / 2019
Lidhja e CJDropshipping me llogarinë tuaj të shitësit në Amazon
05 / 13 / 2019

Si ta verifikoni adresën tuaj të emailit pas regjistrimit

Pasi të plotësoni formularin e regjistrimit, klikoni në "Regjistrohuni" për të kaluar në verifikimin e postës elektronike.

Në faqen tjetër, nga ju kërkohet të shkruani kodin gjashtë dixhital, të dërguar në adresën tuaj të emailit për të përfunduar verifikimin.

Nëse verifikimi nuk funksionon, akoma mund të regjistroheni në llogarinë tuaj. Por sistemi automatikisht do të kontrollojë nëse llogaria juaj është verifikuar akoma dhe do t'ju kërkojë të përfundoni procesin.

Një mënyrë tjetër për të verifikuar adresën e postës elektronike është të shkoni te profili juaj dhe të gjeni butonin 'Verifiko' atje.

Nëse nuk keni qenë në gjendje ta verifikoni atë, ju lutemi kontrolloni së pari kutinë tuaj të spam-it! Nëse ende nuk e keni marrë atë, ju lutemi dërgoni një email në ANDY@CJDROPSHIPPING.COM me titullin e-mail: JU LUTEM SHUMIF EMAIL MY me përmbajtje: USERNAME SHT ####. (ju lutemi zëvendësoni #### me emrin tuaj të përdoruesit) Ne e rishikojmë atë në ditën e punës 1.

Komente Facebook