fbpx
Si ta verifikoni adresën tuaj të emailit pas regjistrimit
05 / 05 / 2019
A do të ndikojë Lufta e Tregtisë Kinë-SH.B.A. duke ndikuar në biznesin apo tregtinë elektronike ndërkombëtare?
05 / 16 / 2019

Lidhja e CJDropshipping me llogarinë tuaj të shitësit në Amazon

Për të filluar përdorimin e CJDropshipping, gjëja e parë që duhet të bëni është të lidhni llogarinë tuaj Shitësi Profesional në Amazon. Ju mund t'i ndiqni këto hapa më poshtë për ta përfunduar atë.

1. Hyni në tuaj Shitësi Amazon Qendrore dhe vazhdo Cilësimet> Lejet e përdoruesit

2. Në pamjen e Lejeve të Përdoruesit, klikoni në butonin e verdhë 'Autorizoni një Zhvillues'në pjesën e poshtme, si në pamjen e ekranit më poshtë.

Nëse nuk mund ta gjeni butonin 'Autorizoni një Zhvillues' sipas pamjes së mësipërme, atëherë Amazon mund t'ju ketë përmirësuar në një dizajn të ri. Në këtë rast, ju lutemi hapni Dyqanin e Aplikimeve> Menaxhoni Aplikimet tuaja në menunë e lartë të navigimit dhe zgjidhni 'Autorizoni Zhvilluesin e Ri'atje.

3. Vendosni vlerat e fushave të mëposhtme në faqen e hapur, ashtu si në pamjen e mëposhtme.
Emri i zhvilluesit - CJDropshipping
Numri i Llogarisë së Zhvilluesit - 531110584921

4. Kontrolloni kutinë e zgjedhjes "Unë pajtohem" në faqen tjetër (duke konfirmuar që ju na jepni qasje në llogarinë tuaj) dhe klikoni "Tjetra"

5. Në faqen tjetër, duhet të shihni letrat kredenciale të Amazon MWS API - mos e mbyllni faqen, do t'ju duhet më vonë

6. Hyni në llogarinë tuaj CJ dhe lundroni te 'Autorizimi'> 'Autorizimet e tjera'> 'Shtoni dyqane', zgjidhni 'Amazon' si llojin e dyqanit tuaj.

7. Specifikoni shitësin tuaj emailin qendror në Llogaria Amazon fushë, pastaj kopjoni dhe ngjisni ID e Shitësit Amazon, ID e Tregut dhe MWS Auth Token nga faqja në hapin 5 në fushat e duhura. Më në fund, kliko 'Autorizo' për të përfunduar.

Komente Facebook