fbpx
A do të ndikojë Lufta e Tregtisë Kinë-SH.B.A. duke ndikuar në biznesin apo tregtinë elektronike ndërkombëtare?
05 / 16 / 2019
Këpucët më të mira 10 për aromat lëshojnë transportin nga Kina dhe SH.B.A.
05 / 22 / 2019

Si të autorizoni dyqanet Wix në CJDropshipping.com

Pronarët e dyqaneve Wix tani mund ta kursejnë shumë kohën e tyre duke filluar të përpunojnë automatikisht porositë e tyre kur dyqanet e tyre janë të autorizuar në CJDropshipping.com. Ja se si mund ta arrijmë atë.

1. Hyni në CJ, gjeni 'Autorizimet' dhe zgjidhni 'Wix'. Klikoni 'Shtoni Dyqane'. Pastaj ngjisni URL-në e dyqanit tuaj dhe klikoni 'Autorizo'

2. Pasi të jeni lundruar në faqen e hyrjes Wix, shkruani emailin dhe fjalëkalimin tuaj për t'u kyçur në administratorin tuaj Wix

3. Pajtohesh për të instaluar aplikacionin CJ dhe do të kthehesh në faqen fillestare të CJ me njoftimin 'Autorizimi me sukses'

Pasi të jenë bërë të gjitha këto, ju lutemi lidhni produktet tuaja me lehtësi për të sinkronizuar urdhërat e dyqanit tuaj me CJ. Vetëm autorizoni dhe shijoni!

Komente Facebook