fbpx
10 Produkte Verë me shitje në 2019
05 / 29 / 2019
Blerësit më të mirë të bluzave më të mira 8 për biznesin tuaj të bluzave
05 / 30 / 2019

Krijoni faqen e përcjelljes së parcelave me Aplikacionin Urdhërat Urdhërues për Shopify

Cila është uebfaqja më e mirë e ndjekjes së paketave? A ka ndonjë aplikacion që mund të gjurmojë informacionin e transportit nga të gjithë transportuesit? Sigurisht, me Ejani porositë, ndjekja do të jetë shumë më e lehtë.

Aktualisht, shumica e përdoruesve të Shopify janë duke përdorur 17track.net ose AfterShip për të siguruar shërbimin e përcjelljes së paketave për konsumatorët, sepse këto dy janë faqet më përfshirëse në fushën e tyre. Sidoqoftë, ne kemi Ejani porositë si alternative tani. Jo vetëm që kjo faqe e re është aq e fuqishme sa ajo që u përmend më lart, por ajo është integruar me CJPacket.

Përmes bashkëpunimit tonë, tregtarët si ju mund të fshehin gjithçka që lidhet me transportin nga blerësit tërësisht. Për më tepër, klientët mund të ndjekin me lehtësi porositë e tyre brenda faqes së dyqanit tuaj kur shikojnë informacionin e tyre për porosinë dhe klikojnë numrin e ndjekjes. Dua të provosh tani? Vetëm ndiqni hapat më poshtë!

1. Instaloni aplikacionin nga Uebfaqja

vizitë ComeOrders.com dhe regjistroni një llogari atje. Pastaj mund të lundroni për të autorizuar dyqanin tuaj Shopify përmes menusë drop-down, pranë emrit tuaj të përdoruesit.

Pas kësaj, një faqe përcjellëse e quajtur 'Come Urders' do të krijohet në administratorin tuaj Shopify.

Sidoqoftë, klientët nuk mund ta vizitojnë ose përdorin atë nga dyqani juaj në internet menjëherë derisa të vendosni një hyrje për të. Epo, ja hapi tjetër!

2. Shtoni artikujt në menunë kryesore / footer

Në administratorin tuaj të Shopify, gjeni 'Dyqanin Online'> 'Navigimin' dhe më pas klikoni në 'Menyja kryesore' ose 'Menyja e Footer' për të shtuar një artikull vartës. Për ta bërë më të dukshëm funksionin e gjurmimit, ne ju rekomandojmë të zgjidhni menunë kryesore për të funksionuar.

Në faqen tjetër, klikoni 'Shto artikullin e menusë' dhe jep një emër për faqen e ndjekjes në emër fushë dhe zgjidhni Ejani porositë nga Faqet in lidhje fushë. Pastaj konfirmoni ta shtoni atë dhe ruani këto ndryshime për dyqanin tuaj online.

3. Kontrolloni nga Storefront juaj

Kur artikulli shtohet në shiritin tuaj të navigimit, mund ta kontrolloni nga dyqani në internet dhe ta provoni pak.

Instaloni, krijoni dhe shijoni komoditetin!

Komente Facebook