fbpx
Modele të shumta biznesi, merita të ndryshme bashkëpunimi
06 / 21 / 2019
Agjentët kryesorë të ndihmës 10 në Kinë për Import dhe eksport të Tregtisë Ndërkombëtare
06 / 21 / 2019

Kompania e Transportit, Logjistikës ose Transportit më të Mirë 10 Dorëzohet nga Kina në botë

Me zhvillimin e globalizmit ekonomik, tregtia ndërkufitare po rritet. Dhe për avantazhin e çmimeve të produkteve kineze, gjithnjë e më shumë produkte kineze eksportohen në të gjithë botën, dhe kështu ka gjithnjë e më shumë kërkesë për produktet kineze të dërgohen në të gjithë botën. Nëse keni nevojë të shesni produkte nga Kina në vende të tjera ose dëshironi të importoni ose blini produkte nga Kina, mund të dëshironi të gjeni një agjent të përshtatshëm transporti dhe të dini më shumë rreth kompanive të mira të logjistikës. Më poshtë do të prezantoni kompaninë e transportit, logjistikës ose transportit më të mirë 10, nga Kina në të gjithë botën.

1. CJDropshipping.com

CJDropshipping themeluar në Kinë mund të jetë një agjent i transportit detar për biznesin e tij mbulon transportin. Kjo është një platformë dropshipping që ofron produkte ndihmuese, përpunimin e porosive dhe transportin e mallrave për të hequr transportuesit nga Kina në të gjithë botën. Ka një avantazh çmimesh si në çmimin e produkteve, ashtu edhe në koston e transportit.

Ajo siguron metoda të ndryshme të transportit për klientët për të zgjedhur, megjithëse disa janë të kufizuara për shkak të vendit të destinacionit dhe peshës së paketës. Ajo ka një ndërfaqe për klientët që të kontrollojnë me lehtësi metodën e transportit, koston e transportit, si dhe kohën e dërgimit nga një vend në tjetrin. Pas futjes së informacionit relativ, ju mund të shihni metoda të ndryshme të transportit me kosto dhe kohë të ndryshme të transportit dhe mund të zgjidhni metodën më të përshtatshme.

2. CJPacket.com

CJPacket është një platformë që siguron vetëm një metodë transporti, por është më e lirë kur i njëjti produkt i dorëzuar në të njëjtën kohë. Dhe gjithashtu siguron një gjurmim logjistik nga origjina në një destinacion që të mund të futni numrin e gjurmimit dhe të kontrolloni informacionin logjistik të paketës. Në një botë tjetër, ajo siguron një zinxhir të plotë logjistik.

Për një produkt të zakonshëm që peshon 1 kg dhe ka një gjatësi 20cm, si gjerësi ashtu edhe lartësi, nëse doni ta dërgoni atë nga Kina në SH.B.A., ju vetëm duhet të paguani 11.63 $ dhe do të dorëzoni në destinacionin midis 5 deri 10 ditë . Në krahasim, produktet që dërgon ngjasojnë nga Kina EMS, por çmimi i CJPacket është më i lirë. I njëjti produkt i ekzaminuar më lart duhej të paguhej 26.65 $ dhe të dorëzohej gjithashtu në destinacionin midis ditëve 5 deri 15 nëse zgjidhni Kinë EMS.

3. Jewelshipping.com

Jewelshipping është një metodë ekskluzive dhe e besueshme e transportit, e krijuar për sende të vogla për tregtinë elektronike, si bizhuteri që mund të jetë origjina e emrit të saj. Mund të dërgojë pjesë të vogla nga Kina në SH.B.A. me një mesatare prej ditësh 7 me një kosto të vërtetë të ulët. Nuk është vetëm transporti i shpejtë por edhe i gjurmueshëm. Thjesht shkruani numrin e gjurmimit dhe do të merrni informacionin logjistik të paketës.

Pra, cili është përkufizimi i pjesës së vogël? Somethingshtë diçka që trashësia <1cm dhe pesha <100g. Shtë në dispozicion me transportin nga Kina në vendet e tjera dhe transportin vendas. Nëse jeni të angazhuar në tregti elektronike dhe keni pjesë të vogla për të dërguar nga Kina, është një zgjedhje e mirë.

4. Comeorders.com

Isshtë një platformë e integruar logjistike, logjike ndërkufitare profesionale, e saktë, inteligjente dhe është përfshirje me shumë kompani të famshme si Shopify dhe Aliexpress. Me kalimin e viteve, atij i besohet më shumë se dyqanet e e-tregtisë 100,00 dhe ofron shërbim logjistik për ta. 98% e klientëve janë të kënaqur me disa porosi dhe shërbimi më i mirë logjistik gjithashtu ndihmon klientët të përmirësojnë mbajtjen e klientëve.

Ai gjithashtu siguron ndjekjen e paketave dhe mbështet korrierët 600 në të gjithë botën. Mund të arrijë ndjekje në kohë reale dhe ofron shërbime të sakta dhe të ndjekjes së shpejtë bazuar në analizën inteligjente të madhe të të dhënave. Për më tepër, Integrohet me Shopify dhe platformat e tjera të e-commerce, blerësit mund të ndjekin paketën në dyqanin tuaj.

5. Logjistika MOL

MOL Logistics ka selinë në Japoni dhe ka një rrjet global zyre. Sitet e saj të biznesit mbulojnë vendet e 27 me zyrat 126 / faqet e biznesit. Dhe ka zyra të agjencive 179 jashtë shtetit, të cilat përfshijnë vendet 51.

MOL Logistics operon përmes një rrjeti global të bazuar në të gjithë botën dhe ofron një përbërje të plotë të shërbimeve logjistike përfshirë transportin e mallrave ajror dhe oqeanik. Ata vazhdimisht përmirësojnë cilësinë e shërbimeve tona për t'u përshtatur në diversifikimin e nevojave të logjistikës së klientëve.

MOL Logistics ka marrë transportin ndërkombëtar ajror si biznesin e tij kryesor që nga themelimi i tij në 1960. Falë një historie të gjatë të korporatave, MOL Logistics mund të shfrytëzojë në mënyrë fleksibile përvojën dhe ekspertizën e saj për të ofruar shërbime transporti derë më derë përmes rrjetit të saj global. Shtë e shkëlqyeshme në transportimin e ngarkesave në gjendje kulmore.

Si një kompani transporti NVOCC, MOL Logistics, ashtu si për transportin e saj ajror, përdor përdorimin e plotë të rrjetit të saj të fortë jashtë shtetit dhe ofron shërbime të detajuara dhe cilësore nga dera në derë dera. Në mënyrë të veçantë, Transporti Ndërkombëtar i Detit të saj përfshin Shërbime FCL, Shërbime të Kontejnerëve të Përzier, Shërbime Transporti me Kontenjator special / Anije, Transport trekëndësh Tregtar / Transport shumëpalësh Global, Shërbime të Kontejnerëve të Përzier për Transport të Rrezikshëm, Shërbim Konsolidimi të Blerësit.

6. coscoshipping.com

Kompania e Kinës Oqeani Transport (Grup) i themeluar në 1961 është në pronësi të qeverisë Kineze dhe ka selinë e saj në Shanghai. COSCO është transportuesi më i madh për shumicën e thatë në Kinë dhe renditet si një nga më të mëdhenjtë në të gjithë botën.

Në shkurt 2016, Grupi COSCO u bashkua me Linjat e Transportit të kontejnerëve në Kinë (CSCL), duke formuar kështu Korporatën e Transportit KOSCO të Transportit.

Pas kësaj, tani është kompania më e madhe e transportit në botë 4th, kompania më e madhe e transportit jashtë Evropës dhe një nga vetëm kompanitë 4 që ka një kapacitet të përgjithshëm mbi 1 milion TEU.

COSCO tani posedon 5 të anijeve më të mëdha të kontejnerëve 10, secila prej të cilave mund të trajtojë kontejnerë me njëzet këmbë 19,000. Në total, grupi ka anije 361 nga të cilat 285 janë anije kontejneri. Ai gjithashtu mbulon vendet ose rajonet 85 me porte 267 dhe ka linja transporti 355 si dhe 1,539,618 TEU.

Ajo u ofron klientëve të saj një gamë të gjerë shërbimesh, duke përfshirë Transportin e Kontejnerëve, Transportimin e Transportit me shumicë të thatë, Transportin e Naftës dhe Gazit, Transportin e Specializuar dhe të Përgjithshëm të Transportit, Sektorin e Financave të Transportit dhe Shërbimet e Linerit të Pasagjerëve.

7. ups.com

UPS është ndërmarrja më e madhe në botë e eksportit dhe paketimit të paketave. Me seli në Seattle, SH.B.A., ajo jep më shumë se 14.8 milion pako në më shumë se vendet 200 në mbarë botën çdo ditë. Shtë një agjent mallrash, si dhe agjent korrierësh.

Shërbimi i mallrave UPS Worldwide Express siguron dërgesë të shpejtë ndërkombëtare në të gjithë botën. Nëse keni dërgesë të madhe ndërkombëtare, por koha është urgjente, është një zgjedhje e mirë. Importoni dhe eksportoni mallra që më shumë se 150 LBS / 70 kg do të arrijnë në tregjet kryesore globale brenda ditëve të punës 1-3.

Dhe UPS Worldwide Expedited ofron shpërndarje të pastruar nga dogana, të përcaktuara ditën, për më shumë se vendet dhe territoret 220 për dy deri në pesë ditë pune. Kur afatet janë më fleksibël, ky shërbim global në klasë më të mirë mund t'ju ndihmojë të ekuilibroni shpejtësinë me një kosto. Merrni dërgesat tuaja aty ku duhet të jenë pa dëmtuar buxhetin tuaj.

Si agjenti më i madh në botë i zhdoganimit dhe një nga rrjetet më të mëdha botërore të fluturimeve ajrore, ai u siguron klientëve shërbimin e caktuar për dorëzimin e datës, për të siguruar shpërndarjen e mallrave nga dera në derë me kohë, dhe mbulon më shumë se vendet dhe rajonet 50. Ai gjithashtu siguron shërbime profesionale të transportit, siç janë transporti me shumicë, transporti dhe transporti me shumë transportues.

8. chrobinson.com

CHRobinson është një nga ofruesit më të mëdhenj të logjistikës së palëve të treta në botë dhe ofron zgjidhje inovative të zinxhirit të furnizimit për klientët në të gjithë botën. Me transportin e mallrave, ajo drejton ekonominë botërore. Selia e kompanisë së saj është në Amerikën e Veriut dhe ka kompani të mëdha brunch në të gjithë Azinë, Evropën dhe Amerikën e Jugut.

Me logjistikë të pasur dhe përvojë dhe histori të përcjelljes së mallrave, është transportuesi më i madh jo-anije (NVOCC) me vëllimin më të madh të mallrave nga Kina në Amerikën e Veriut, dhe një nga pesë NVOCC më të mirë që shërben për Azinë, Azinë Juglindore dhe nënkontinentin Indian. Të gjitha këto janë të denja për besim.

Me një rrjet të gjerë të degëve dhe furnizuesve, ajo mund të transportojë shpejt dhe me efikasitet pothuajse çdo ngarkesë kudo në botë. Ai miraton ndërmodale për të lëvizur mallrat në të gjithë Azinë dhe në mbarë botën. Ai jo vetëm që mund të ofrojë mallra me kamion, tren, aeroplan dhe anije në të gjithë botën, por edhe të përmirësojë zinxhirin e furnizimit të klientit.

9. fujibuturyu.co

Fuji Logistics e themeluar në 1975 ka një biznes logjistik vendas dhe ndërkombëtar. Selia e saj është në Japoni me disa kompani brunch në Kinë, Evropë, Malajzi, Singapor. Shtë një ofrues i integruar i Shërbimit Logjistik, përfshirë biznesin logjistik (Transport, paketim, ruajtje, etj.), Biznes menaxhimi logjistik dhe kështu me radhë.

Rrjeti i tij ndërkombëtar i logjistikës u siguron klientëve shërbime logjistike globale pa kufij. Ka një shërbim të transportit të përshtatshëm dhe me kosto të ulët dhe shërbim të shpejtë ajri. Rrjetet e shpërndarjes Fuji Logjistika që ata kanë ngritur në çdo qendër logjistike bëjnë të mundur furnizimin e mallrave të kërkuara vetëm në kohë. Për biznesin e madh dhe të rëndë të logjistikës ndërkombëtare, klientët mund t'ia dorëzojnë atë agjentit të logjistikës Fuji dhe të përqendrohen në biznesin e tyre thelbësor.

Në Kinë, Fuji Logistics (China) Co, Ltd, është një nga kompanitë e saj të lidhura me jashtë. Ata e kanë pozicionuar këtë kompani si një pikë kyçe në shërbimet e tyre gjithëpërfshirëse të logjistikës ndërkombëtare për të siguruar shërbimet më të përshtatshme logjistike vendase brenda Kinës, në bashkëpunim me Fuji Logistics (Dalian FTZ) Co, Ltd, dhe Fuji Logistics (Shanghai) Co, Ltd Për më tepër, nga Shërbimet e Transportit Ndërkombëtar, është e përshtatshme për të dërguar mallra nga Kina në vende të tjera, veçanërisht Japonia, Evropa, Malajzia, Singapori.

10. cargofromchina.com

Si një agjent i mallrave profesional dhe me përvojë të Kinës / Transportit, Cargo From China Limited (aka CFC) është vendor dhe global. Ai vazhdon të përqendrohet në ofrimin e shërbimeve të transportit detar / ajror / hekurudhor / korrier për eksportuesit vendas dhe importuesit në të gjithë botën që nga 2003. Ajo nuk jep vetëm kontejnerë, paleta, kartona, pako, pako, dokumente, më e rëndësishmja, ajo jep biznes dhe lumturi. CFC mund të sigurojë Transporti nga deti, me ajër, me hekurudhor, me korrier dhe mënyra multimode dhe mund t'i ndihmojë klientët e tyre të transportojnë mallra në Kinë në destinacione të ndryshme në vende të ndryshme në një kohë të duhur, efikase dhe në përputhje. Pavarësisht nga dërgesa e saj FCL (ngarkesa e plotë e kontejnerit), dërgesa LCL (më pak se ngarkesa e kontejnerit), dërgesa ajrore, dërgesa hekurudhore ose dërgesa e shprehur ndërlidhëse.

Transportuesit e Transportit Detar

Transportuesit e Transportit Ajror

Falë partnerëve të tyre në të gjithë botën dhe marrëdhënies së gjatë të mirë me linjat detare, linjat ajrore dhe transportuesit e tjerë kryesorë të brendshëm dhe ndërkombëtarë, ata janë ekspertë në:

  • Transportimi i brendshëm nga furnizuesi / prodhuesi juaj në portin e ngarkimit ose aeroportin
  • Konsolidimi dhe deponimi i depove në / afër portit të ngarkimit ose aeroportit
  • Rezervimi i hapësirës së kontejnerëve nga transportuesit më me kosto efektive
  • Shërbimet e dërgimit të detit FCL dhe LCL në botë
  • Shërbimet e përcjelljes së ajrit në botë
  • Shërbime të dërgimit hekurudhor në Rusi, Mongoli, Azi Qendrore dhe Evropë
  • Deklaratë / zhdoganim doganor, sigurim, shkresa të lidhura
  • Dhe më shumë për të zbuluar se si mund të përfitojmë nga menaxhimi juaj i zinxhirit të furnizimit

Gjeni produkte fitues për t'i shitur app.cjdropshipping

Komente Facebook