fbpx
Pasqyrë e Tregut E-commerce të Azisë Juglindore
06 / 20 / 2019
Kompania e Transportit, Logjistikës ose Transportit më të Mirë 10 Dorëzohet nga Kina në botë
06 / 21 / 2019

Modele të shumta biznesi, merita të ndryshme bashkëpunimi

Që nga azhurnimi i Affiliate CJ në fund të majit, unë figuroj që ju të gjithë i keni provuar përfitimet e tij në një farë mase. Nga sa kam mësuar, dizajni i ndërfaqes së përdoruesit është më konciz që mundëson një ndërveprim më të mirë; pauzat janë edhe më të shkurtra për shkak të një operacioni të qetë; analiza të ndryshme të të dhënave janë shtuar në pult, për t'ju ndihmuar të kuptoni qartë biznesin tuaj. Megjithatë. të gjitha këto janë vetëm shtesa shtesë. Karakteristika më e rëndësishme e re është tre modelet tona të reja të biznesit për t'ju ofruar ose setup jashtëzakonisht të thjeshtë ose produkte ekskluzive me fitime të bukura.

Tani ka gjithsej katër modele biznesi. Sidoqoftë, pa marrë parasysh se cilin model ju zgjidhni, gjithmonë mund të ndjeheni të sigurt për produktet, përpunimin e porosive, dërgesën dhe shërbimin pas shitjes - ne do të kujdesemi për të gjithë ata dhe do t'ju mbajmë të përqendruar vetëm në përmirësimin e biznesit. Epo, le të ekzekutojmë së pari dallimet e këtyre modeleve.

1. Modeli origjinal

Ky ka kufizimet më të pakta në dyqanin tuaj online. Ju jeni të lirë për të hartuar ndërfaqen kryesore të faqes tuaj, zgjidhni produkte për të shitur sipas kategorive dhe për të rregulluar çmimin e produktit tuaj dhe shkallën e komisionit. Nëse jeni të interesuar, ju lutemi shikoni këtë artikull për më shumë detaje> https://cjdropshipping.com/2019/03/05/cj-affiliate-program-new-interface-for-being-dropshipping-suppliers/ Ju lutemi vini re se nëse ju jeni tashmë anëtar i bashkuar më parë, modeli origjinal do të zgjidhet si parazgjedhje në versionin e ri.

2. Default CJDropshipping

A nuk doni të vendosni asgjë për sitin e bashkëpunëtorëve tuaj? Më shumë favor të fitimit të parave në mënyrën më të lehtë? Në këtë rast, modeli ynë i paracaktuar do t'ju përshtatet më së miri. Asnjë operacion tjetër nuk kërkohet se regjistrimi dhe shtimi i informacionit tuaj të llogarisë marrëse. Klientët tuaj do të blejnë direkt produkte nga faqja zyrtare e CJ me çmimin tonë përmes lidhjes suaj të përbashkët dhe 2% e vlerës së porosisë së tyre do të llogaritet si komisioni juaj. Kjo eshte. Super e thjeshtë, apo jo?

3. Produkte private

Me këtë model, ju mund të zgjidhni pjesë 40 të produkteve të pritura tuaja prirëse nga CJDropshipping. Këto produkte të zgjedhura do të fshihen në CJDropshipping nga kushdo tjetër dhe do të jenë të dukshme vetëm në faqen tuaj të internetit. Kjo ju lejon të jeni më konkurrues në treg pasi produktet janë ekskluzive për ju. Prandaj, mund ta vendosni çmimin me çdo tarifë komisioni. Për më tepër, veçoria e ndërfaqes është gjithashtu e disponueshme në mënyrë që të mund të keni logon, banderolën dhe domenin tuaj për faqen tuaj të internetit.

4. Produkt i vetëm

Ndërfaqja me porosi është gjithashtu në dispozicion në këtë model. Nëse jeni mjaft të sigurt me vetëm një produkt të vetëm, atë fitues, atëherë trainoni studentët ose miqtë tuaj për ta shitur atë për të marrë një shumë të madhe pagimesh. Mbresëlënës! Thjesht vendosni të gjithë faqen e internetit me vetëm një produkt privat dhe porosisni normën e fitimit ashtu si ju dëshironi. Ju mund të postoni kërkesë ndihmuese për çdo produkt tek ne dhe të plotësoni produktet që importojnë me sistemin tonë të fuqishëm. Produkti nuk është asnjëherë shqetësues për ju.

Një tjetër pikë e rëndësishme e programit tonë të filialeve është fusha me porosi. Shtë në dispozicion për Produkte Private, Produk të vetëm dhe Model origjinal. Prandaj, duhet të zgjidhni së pari një model dhe më pas të vendosni domenin. Ju lutemi vini re se pasi të jetë vendosur fusha ose të keni ndonjë klient të regjistruar në lidhje me llogarinë tuaj të filialit, modeli juaj i biznesit nuk do të jetë në gjendje të ndryshohet. Llogaritë e reja të bashkëpunimit kërkohen për të ndryshuar modelin. Prandaj, hidhni një vështrim më të afërt në përshkrimin e këtyre katër modeleve më lart dhe bëni një zgjedhje me kujdes.

Nëse zgjidhni një model me tipar domain në dispozicion, gjëja tjetër për të cilën mund të interesoheni është se si të lidhni domenin tuaj në ndërfaqen tonë. Kështu që është!

Në "Dyqanin Online"> "Cilësimet e përgjithshme", kliko "Rregulloje" nën Domain aktual. Vendosni domenin tuaj me http: // ose https: // dhe vazhdoni te 'Next'.

Për të verifikuar fushën tuaj, ndiqni hapat në FAQ tonë, kopjoni dhe shtoni informacionin në menaxhimin tuaj DNS dhe siguroni skedarët Pem / Key nëse kërkohet.

Pas kësaj, në 'Dyqanin Online'> 'Vendosja e detajuar', vendosni emrin e dyqanit tuaj, kushtet e përdorimit dhe politikën e privatësisë në mënyrë që klientët tuaj të mund të kuptojnë dhe të ndjehen të sigurt në faqen tuaj të internetit.

E fundit, por jo më pak e rëndësishme, ju mund të pyesni veten se sa do të fitoni nga ky program i filialeve. Kur zgjidhni modelin tuaj të biznesit, do të shihni një pjesë me emrin 'Komisioni Shkalla'. Kjo vërtet përcaktohet nga çmimi i produktit. Nëse çmimi juaj është saktësisht i njëjtë me tonën, atëherë norma është 2% e vlerës. Nëse çmimi juaj është më i lartë se yni, atëherë diferenca në çmim është komisioni juaj. Sido që të jetë niveli, komisioni mund të tërhiqet vetëm kur ka dhjetë klientë të paguar në llogarinë tuaj. Dhe mund të shijoni fitimin nga një klient i veçantë për një vit të tërë duke filluar nga porosia e tyre e parë.

Kjo është pothuajse shumë. Ju lutem më tregoni nëse keni akoma ndonjë pyetje të lidhur duke komentuar më poshtë. Argëtohu!

Komente Facebook