fbpx
Një Nicë Trending e Bukurisë: Cannabidiol (CBD)
07 / 01 / 2019
Metodat e Pagesave Online të Brazilit
07 / 01 / 2019

Cila është dhimbja më e madhe në biznesin e transportit detar? - Historia e zhvillimit të metodës së transportit

Me zhvillimin e rënie të anijeve, transporti rënie po bëhet gjithnjë e më i rreptë. Njerëzit do të duhet të mendojnë për përmirësimin e shpejtësisë së transportit për t'i bërë blerësit të lumtur. Askush nuk do të dëshirojë të presë për dorëzimin afatgjatë. Le të kemi një shembull të transportit në SHBA nga Kina, koha mesatare e shpërndarjes ndryshoi nga javë 3 në 2014 në 5-10 ditë tani.

2013-2015 products Produkte falas + dërgesë, metoda e transportit është Paketa e Vogël Plus e zakonshme e Kinës Post.

Dropshipping ishte një model i shkëlqyeshëm biznesi nga 2013 ose 2014. Në atë kohë, CJ ishte shumë e vogël dhe thjesht punonte në një dhomë shumë të vogël. Dhe njerëzit thjesht përdorin një Transport Transport falas. Kjo ishte një strategji e shkëlqyeshme, transportuesit e pikave promovojnë sende të vogla dhe të lira me çmimin ZERO dhe paguajnë dollarë 9.9 si dërgesë nga Kina. Shumica e artikujve të vegjël ishin bizhuteri (Kjo është arsyeja pse CJ gjeti nicat dropshipping dhe duke u përqëndruar në dropshipping, emri i mëparshëm i kompanisë CJ është Yiwu Cute Jewelry Co, Ltd)

Hidhni transportuesit duke përdorur Oberlo për të vendosur porositë në Aliexpress dhe zgjidhni opsionin Transporti Falas kur vendosni një porosi. Dhe shitësit e AliExpress më së shumti duke përdorur Paketën e Vogël të Vogël të Kinës postare të zakonshme, ajo është një dërgesë postare pa ndonjë informacion për përcjelljen sapo artikujt të kalojnë përmes Customit Kinez. Kjo metodë e transportit është e disponueshme vetëm për disa vende të njohura. Asshtë po aq e lirë sa 0.4 USD për një unazë dërgohet në SH.B.A. Në atë kohë funksionon, sepse njerëzit në SH.B.A. mund të blejnë një produkt të lirë dhe Facebook, PayPal nuk ka vendosur kufij të rreptë në dropshipping. Metoda e transportit të Paketave të Vogla të Paketave të Vogla të Kinës u prit nga Aliexpress.

2015-2017: ePacket dhe Kina Postuan Postën Ajrore të Regjistruar

Pas 2015, me rritjen e vëllimit të transportit në rënie, transportuesit e rënies marrin gjithnjë e më shumë ankesa në lidhje me artikujt që nuk dërgohen kur sendet e dërguara nga Paketa e Vogël Plus e thjeshtë e Kinës Post. Dhe disa nga transportuesit e rënies po pezullojnë llogarinë PayPal ose Facebook. Atëherë Produktet Falas + Transporti nuk po funksiononte më. Por ekziston ende mundësia e transportit nga rënia, pasi transportuesit e pikave nuk janë aq shumë, dhe kostoja e reklamave në Facebook nuk ishte aq e lartë.

Transportuesit e pikave janë akoma në tregun blu, ata ndryshuan një metodë transporti në ePacket. EPacket ishte një zgjedhje e mirë e 2.3 USD për në SHBA me javë të dorëzimit 2-3. Ështja është se kjo metodë e transportit nuk është aq e qëndrueshme, dhe çmimi i transportit ndryshoi, dhe mbërthyer gjithmonë, disa prej tyre janë gjithmonë duke lëvizur tashmë në Kinë për gjysmë muaji dhe më pas të dalin nga Kina. Dhe kur sezoni i pikut po vjen, shumë urdhëra janë mbërthyer në Aeroportin e agoikagos për një muaj për t'i shpërndarë ato. Dhe ePacket është i disponueshëm vetëm për vendet 16 në atë kohë.

Posta Ajrore e Regjistruar në Kinë, është një tjetër shërbim postimi sesa Paketa e zakonshme e Kinës Posta plus, ndryshimi është se Kina e Postuar Ajrore e Regjistruar në Kinë është e gjurmueshme. Sidoqoftë, çështja më e dhimbshme është se informacioni i përcjelljes së Postës Ajrore të Regjistruar në Kinë Postar është i padisponueshëm për vendet e Top 5 Dropshipping (SH.B.A., Australi, Gjermani, Francë, Britani e Madhe). Shtë pak më e lirë se ePacket, por nuk ishte një zgjedhje e mirë për dropshipping.

2017-2018: ePacket dhe Yanwen, Transporti Aliexpress, Linja speciale.

Rregulli i Facebook ndryshon shumë, disa transportues të vjetër bie gradualisht nuk mund të përshtaten me ndryshimet, disa brenda dhe disa jashtë. Por gjithçka po bëhet më e mirë për këtë model biznesi, Facebook po bëhet gjithnjë e më i rreptë në lidhje me përvojën e blerjes së klientit. Transportuesit e pikave që akoma përdorin ePacket për shkak të çmimit, janë të lira sepse i përkasin Unionit Postar Universal – UPU. Kompania e tretë nuk ka burime për të dërguar çdo vend me çmim të lirë. Yanwen është një metodë më e shpejtë e transportit sesa ePacket, është një kompani që organizoi një kompani të mirë transporti së bashku dhe bashkëpunoi me shumë platforma të tregtisë elektronike në Kinë. Metodat e tyre të transportit kanë të bëjnë me Linjën Speciale. Transporti është një zgjedhje e mirë për dërgimin në Evropë të shpejtë dhe të garantuar, çmimi është i mirë por funksionon vetëm në Aliexpress.

Linja speciale funksionon vetëm për vendet e larta, transportuesit e rënies marrin një dërgesë me shumicë nga Kina në vendin e destinacionit dhe pastaj hapen ato në zyrën postare për shpërndarje. Kjo metodë e transportit është e mirë për shkak të gjithçkaje të kontrollueshme, kompania e transportit detar vendos që dërgesa të dalë nga Kina shumë shpejt në vend të ePacket ndonjëherë duke punuar në Kinë për gjysmë muaji. Gjithashtu, mund të kundër sezonit të pikut të ngecur kur shumica e paketës së tregtisë dërgohet nga ePacket. Me zhvillimin e këtyre metodave të transportit, transportuesit e rënies nuk duhet të përdorin ePacket.

2018-2019: CJPacket, Linja speciale, Transporti xhevahire dhe depoja e SHBA.

CJDropshipping i konsideron CILITYSIS PRO E PRODUKTET, CILITYSIS SH SHNDETSORE, Cilësinë e SHRBIMIT si tre vlerat më të rëndësishme. Kontrollojmë më të rreptë në cilësi përpara se të përpunojmë urdhërat. Transporti është gjithmonë problemi kryesor, 70% e porosive të transportit nga rënia po vijnë në SHBA. Pastaj CJ lëshoi ​​metodat e tyre të transportit sesa ePacket. Muajin e kaluar, CJPacket është në dispozicion vetëm në SH.B.A., dhe tani është në dispozicion për shumicën e Evropës dhe vendeve të tjera, koha e transportit në SHBA është aq e shpejtë sa koha mesatare është reduktuar në ditë 5-10.

Linja e veçantë është gjithashtu gjithnjë e më popullore sesa ePacket, mund të shihni shumë ankesa ePacket dhe njerëzit nuk e pëlqejnë më atë. Transporti xhevahire në SH.B.A. është gjithashtu shumë e shpejtë dhe e lirë, është një gjë e re për të hequr fushën e transportit. Gjithashtu me rregullin në Facebook, atyre nuk u pëlqen të heqin transportin nga Kina. Kjo është arsyeja pse përdorimi i magazinës së SH.B.A.-së do të ishte një e ardhme.

Komente Facebook