fbpx

Shërbimi i Kontrollit të Cilësisë

Metodat e Pagesave Online të Brazilit
07 / 01 / 2019
Arsyet dhe rezolutat e mënyrave që përmbajnë media sociale klientët e bezdisshëm
07 / 02 / 2019

Shërbimi i Kontrollit të Cilësisë

provë cilësore
CJ OFERTI INSPEKTIM T FREE CILITYSIS FREE FALAS TANI!
Cilësia është gjithçka dhe pa të, gjithçka nuk është asgjë!

Lloji i inspektimit
Tarifa e inspektimit
Shënimet

Artikujt e blerë nga CJ

FALAS
Inspektimi i rastësishëm 10% - 50%

Inspektimi shtesë / i plotë 120 $ / Dita / Personi
Artikujt e Blerur nga Konsumatorët dhe Ruajtur në CJ
$ 120 / Dita / Person
Inspektimi sipas kërkesave të klientit
Inspektimi në fabrikë
$ 120 / Dita / Person
Shpenzime të tjera për faturë (Transporti, Akomodimi dhe Ushqimi)

Komente Facebook
Andy Chou
Andy Chou
Ju shesni - ne anije burim dhe anije për ju!