fbpx
Pse Numri Ndjekës nuk po funksionon? Sinkronizoni numrat përcjellës para ose pas dispeçimit
07 / 05 / 2019
Praktikat e biznesit, metodat e preferuara të pagesës dhe kohërat e dorëzimit të blerësve në të gjithë botën
07 / 08 / 2019

Analiza e të dhënave në kohë më të mira 8 të XNUMX

Ka një thënie të famshme të romancierit francez Dumas, "të jetosh pa një qëllim është si të lundrosh pa një busull". Kur është fjala për të hequr transportin ose e-tregtinë, ne lehtë mund të konkludojmë se një faqe interneti pa analitikë është si lundrimi pa një busull.

Uebfaqet e analizës së të dhënave janë mjaft praktike dhe të dobishme për optimizimin e faqes në internet dhe kërkimi i tregut është një mjet shumë praktik. Uebfaqet e analizës së të dhënave mund t'ju ndihmojnë të grumbulloni, vlerësoni dhe analizoni të dhënat e vizitave tuaja të internetit.

Everydo zhvillues dhe pronar i faqes në internet dëshiron të dijë statusin dhe informacionin e plotë në faqen e tij të internetit. Ekzistojnë shumë uebfaqe të analizave të disponueshme për momentin, dhe këtu janë faqet kryesore të internetit më të mira për analizën e të dhënave 8 me të dhëna në kohë reale.

1. Google Analytics

Ky është faqja e internetit më e përdorur gjerësisht në analitikën e hyrjes dhe disa javë më parë, Google Analytics prezantoi një veçori të re që ofron një raport në kohë reale. Ju mund të shihni se sa vizitorë janë aktualisht në internet në faqen tuaj, në cilat faqe ata shohin, me cilat faqe lidhen, me cilat shtete nga vijnë, etj.

Makesfarë e bën Google Analytics të ndryshëm?
* Merrni një kuptim më të thellë të klientëve tuaj. Google Analytics ju jep mjetet falas që ju nevojiten për të analizuar të dhënat për biznesin tuaj në një vend.
* Kuptoni përdoruesit e faqes tuaj dhe të aplikacioneve për të vlerësuar më mirë performancën e marketingut tuaj, përmbajtjen, produktet dhe më shumë. Qasni njohjet unike të Google dhe aftësitë e mësimit të makinerive për të ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga të dhënat tuaja. Analytics është ndërtuar për të punuar me reklamat dhe produktet e botuesve të Google, në mënyrë që të mund të përdorni pamjet tuaja analitike për të arritur klientët e duhur. Përpunoni dhe ndani të dhënat tuaja shpejt me një ndërfaqe të lehtë për t’u përdorur dhe raporte të ndara.
* Përfitoni sa më shumë nga të dhënat tuaja me karakteristika si inteligjencë analitike, raportim të detajuar dhe shumë më tepër.
* Qasni me lehtësi të dhënat nga zgjidhjet e tjera të Google ndërsa punoni në Analytics, për një rrjedhë pune pa probleme që ju kursen kohë dhe rrit efikasitetin.
* Analytics ofron zgjidhje të biznesit të vogël dhe ndërmarrjeve për t'ju ndihmuar të shihni se çfarë po funksionon dhe të rregulloni atë që nuk është.

2. Clicky

Klikimi është relativisht i thjeshtë dhe i lehtë krahasuar me Google Analytics që sistemi i madh i analizave. Faqet e internetit të 1,193,949 varen nga Clicky për të monitoruar, analizuar dhe reaguar ndaj trafikut të tyre në kohë reale. Ekzistojnë një seri të të dhënave statistikore për të gjetur në panelin e tij të kontrollit, përfshirë trafikun e tre ditëve të fundit, burimin më të lartë të lidhjeve 20 dhe fjalët kyçe 20. Edhe pse ato janë disa lloje të të dhënave, Clicky intuitivisht pasqyron të dhënat aktuale të faqes, dhe përveç kësaj, UI është konciz dhe i freskët.

Makesfarë e bën Kliky të ndryshëm?
* Gjithçka është në kohë reale
* Detaje të nivelit të lartë
* Vizitorë dhe veprime individuale
* Asnjë bots ose spam referues
* Heatmaps - Shikoni hartat e nxehtësisë sipas faqes, vizitorit ose segmentit.
* Analizat në vend
* Monitorimi në kohë

3. Woopra

Woopra merr statistikat në kohë reale në nivelin tjetër, i cili mund të jetojë në të dhënat e faqes në internet, dhe madje mund të bisedoni me përdoruesit duke përdorur widget Woopra Chat. Ai gjithashtu ka veçori të përparuara të njoftimeve që ju lejojnë të krijoni njoftime të tilla si email, tinguj, pop-ups, etj.

Makesfarë e bën Woopra të ndryshme?
* Analitika për ekipet e produkteve, marketingut, shitjeve dhe ndihmës.
* Optimizoni çdo pikë kontakti në përvojën e klientit - analitikë për t'iu përgjigjur çdo * Shihni * Demokratizimin e njohurive - çdo punonjës duhet të jetë në gjendje të bëjë çdo pyetje të të dhënave të tyre përpara se të marrë vendime.
* Merrni ndërveprime të personalizuara në kohë reale që shkaktojnë veprim me automatizimin e brendshëm. * Integrimet me një klikim 50 + - unifikojnë pa të dhëna të gjitha mjetet, ekipet dhe pikat e prekjes.

4. Chartbeat

Ky është një mjet analitik në kohë reale për botimin e lajmeve dhe llojet e tjera të faqeve të internetit. Analizat profesionale për faqet e tregtisë elektronike po vijnë së shpejti. Kjo ju lejon të shihni se si vizitorët bashkëveprojnë me faqen tuaj, e cila mund t'ju ndihmojë të përmirësoni faqen tuaj.

Makesfarë e bën Chartbeat të ndryshme?
* Paneli - një dritare në lexuesit tuaj
Shikoni se si audienca juaj lidhet me përmbajtjen tuaj në kohë reale, vlerësoni KPI-të për një afat të gjatë dhe kuptoni se si videot tuaja tërheq vëmendjen e shikuesit.
* Optimizim-mjete për tu përshtatur dhe optimizuar
Përshtatni përvojën e përdoruesit dhe elementët e faqeve të provës si titujt në rrjedhën tuaj normale të punës, për të ditur se çfarë lëviz audiencën tuaj më të vlefshme.
* Raportimi - një lexim më i thellë
Filloni çdo ditë me të dhënat që ju nevojiten - nëse janë njohuri të automatizuara që ju janë dorëzuar ose mjete fleksibël për të krijuar raporte më të thella.

5. GoSquared

Ajo ofron të gjitha analizat e zakonshme dhe ju lejon të shikoni të dhëna nga vizitorë të veçantë. Integrohet me Olark, duke ju lejuar të bisedoni me vizitorin. GoSquared ju jep një tërësi mjetesh gjithëpërfshirëse për të kuptuar, bashkëvepruar dhe kënaqur klientët tuaj për të nxitur rritjen në çdo fazë të ciklit të jetës, është i besuar dhe i dashur nga mijëra biznese.

Makesfarë e bën GoSquared të ndryshëm?
* Ulja e lodhjes së mjeteve
Konsolidoni mjete të shumta rritjeje në një platformë të fuqishme dhe të integruar. Menaxhoni çdo ndërveprim të klientit në një vend.
* E përkryer për bizneset si shërbime (SaaS) bizneset
Qindra karakteristika për të përzënë më shumë regjistrime në gjyq, të angazhohen dhe të konvertojnë përdoruesit dhe t'i kënaqin klientët të drejtojnë besnikërinë.
* Vlerë e madhe, çmim i vogël
Dollardo dollar që shpenzoni për përpunim mekanik është një dollar që nuk mund ta shpenzoni për rritje. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë GoSquared me një çmim të drejtë.

6. Mixpanel

Uebsajti ju lejon të keni akses në të dhënat e vizitorëve dhe të analizoni trendet, si dhe të dhëna të ndryshme në krahasim me disa ditë më parë. Mixpane mund të analizojë sjelljen e përdoruesit nëpër faqet dhe aplikacionet tuaja. Pastaj dërgoni mesazhe dhe ekzekutoni eksperimente nga ato që keni mësuar. Dhe biznesi juaj rritet duke mësuar pse përdoruesit konvertohen, përfshihen dhe mbajnë.

Makesfarë e bën Mixpanel të ndryshëm?
* Mblidhni të dhëna të sakta të klientit dhe produkteve në kohë reale nëpër platforma mobile, në internet dhe në platforma të tjera.
* Përcaktoni metrikat kryesore të biznesit dhe shihni se si shkelin ato me kalimin e kohës, identifikoni të gjithë platformën që ka rëndësi për biznesin tuaj.
* Kuptoni pse ato shkelje po ndodhin, zbuloni pse përdoruesit me shumë mundësi do të përfshihen, mbajnë dhe konvertojnë.
* Vendosni qëllime për të përmirësuar trendet, pastaj krijoni hipoteza të informuara se si t'i arrini ato qëllime.
* Lidhni hipotezat tuaja përsëri në matjet e biznesit si konvertimi, angazhimi dhe mbajtja.

7. Piwk

Piwk është një mjet analitik në kohë reale që lehtë mund ta shkarkoni dhe instaloni në serverin tuaj. Ekspertët e AdTech dhe MarTech themeluan Piwik PRO në 2013 për shkak të mungesës së një pirg analitik që ishte edhe me performancë të lartë, edhe miqësore për jetën private. Paketa e tyre e produkteve martohet me intimitetin përmes dizajnit, pritjes fleksibël dhe pronësisë së plotë të të dhënave me karakteristika dhe mbështetje të nivelit të ndërmarrjes.

Ekzistojnë tetë kategori të Piwk, duke përfshirë analitikën në internet, analitikën e pikave, menaxherin e etiketave, menaxherin e pëlqimit të GDPR, analitikën e aplikacioneve celular, raportet me porosi, platformën e të dhënave të klientit dhe revartimin në vend.

Këtu është një proces i thjeshtë i analizës së të dhënave:

8. ShinyStat

ShinyStat është një platformë analitike e bazuar në shfletues, e cila ju lejon të matni trafikun e faqes tuaj në kohë reale. Sajti ofron katër produkte, përfshirë ShinyStat Free, ShintStat Pro, ShinyStar Business dhe ShinyStat ISP. ShinyStat Free është një produkt falas i kufizuar i analitikëve në dispozicion si për faqet individuale ashtu edhe për ato jofitimprurëse. Edicioni i biznesit ka zbulimin e rangut të motorëve të kërkimit që ju ndihmon të gjurmoni dhe përmirësoni renditjen e faqes tuaj.

Makesfarë e bën ShinyStat të ndryshëm?
* Përvoja e fituar me vite do të thotë që sistemi dallon nga pjesa tjetër për sa i përket efikasitetit dhe funksionalitetit në gjurmimin e aksesit në internet.
* Platforma është në gjendje të përpunojë dhe shfaqë të dhënat në kohë reale, duke e bërë ShinyStat partnerin ideal për kompanitë që duhet të analizojnë me shpejtësi rezultatet e investimit të tyre dixhital të marketingut.
* Për investitorët në marketing në internet, ShinyStat ofron një gamë mjetesh për të matur dhe optimizuar kthimin e investimeve.

Komente Facebook