fbpx
Pesë produkte të shitjeve të nxehta të kampeve gjatë verës, si dhe shënime për zgjedhje
07 / 04 / 2019
Analiza e të dhënave në kohë më të mira 8 të XNUMX
07 / 05 / 2019

Pse Numri Ndjekës nuk po funksionon? Sinkronizoni numrat përcjellës para ose pas dispeçimit

Dikush mund të jetë i hutuar në lidhje me atë se pse një numër gjurmues nuk po funksionon. Artikulli do t'i përgjigjet pyetjes.

Ekzistojnë dy mënyra për të sinkronizuar numrin e gjurmimit të rendit, sinkronizoni para dërgimit dhe sinkronizimit pas shpërndarjes. Ju mund të hapni faqen DropShipping Urdhrat => Qendra DropShipping => Në pritje të pagesës dhe do të shihni dy zgjedhjet në lidhje me sinkronizimin e numrit të ndjekjes së porosive në të djathtë, i cili është pikturuar në një kuti të kuqe në pamjen e mëposhtme. Artikulli do t'i prezantojë ato në detaje.

1.Sinkronizoni përpara Dispeçimit

Nëse zgjidhni Sync Para Dispatching, numri i ndjekjes do të sinkronizohet në dyqanet tuaja përpara se të dërgohen urdhrat.

Pro: Do të tregojë në dyqanin tuaj Shopify që porosia është përmbushur shpejt dhe mund të konsiderohet nga klientët tuaj që po e përmbushni urdhrin shpejt. Nëse porosia juaj është vendosur për një kohë të gjatë dhe ju duhet një përparësi për të siguruar numrin e gjurmimit, mund të zgjidhni të Sync para Dispatching.

Cons: Ne do ta përpunojmë porosinë tuaj në të njëjtën ditë pasi të keni paguar. Nëse kemi magazinë në depon tonë, ne mund të dërgojmë paketën tuaj për ju në të njëjtën ditë. Sidoqoftë, për disa produkte, depoja jonë nuk ka inventar të mjaftueshëm, kështu që duhet të blejmë nga fabrika. Mund të duhen ditë 2-4 për të marrë mallrat. Dhe nëse produkti juaj është një produkt popullor, shumë fabrika mund të mos kenë asnjë inventar. Në këtë kohë, ju mund të duhet të prisni për disa ditë ose më gjatë. Ju mund të kontaktoni agjentin tuaj për kohën e caktuar. Sidoqoftë, pasi që numri i gjurmimit është sinkronizuar në dyqanin tuaj, klienti juaj mund të marrë postën me numrin përcjellës të dërguar nga dyqani Shopify, por numri i përcjelljes në këtë kohë nuk ka informacione për përcjelljen, gjë që do të shkaktojë shumë telashe.

këshilla: Nëse blini një inventar të mjaftueshëm privat në depon tonë ose dëshironi të përparoni numrin sinkron të ndjekjes, mund të zgjidhni të Sync para Dispatching.

2.Sync Pas Dispeçimit

Nëse zgjidhni Sync Pas Dispatching, numri i përcjelljes do të sinkronizohet në dyqanet tuaja pas urdhrave të dërguar.

Pro: Mund të shmangë problemin që nuk ka informacion për përcjelljen për një kohë të gjatë pasi të sigurohet numri i gjurmimit, i cili mund të shkaktojë pyetje dhe ankesa nga klientët tuaj. Ne do të gjenerojmë numrin e gjurmimit, por numri i përcjelljes nuk do të sinkronizohet në dyqanin tuaj derisa të dërgojmë paketën e vërtetë. Pastaj kur sinkronizoni numrin e gjurmimit, CJ do të shkaktojë funksionin e dërgimit të postës elektronike të Shopify për t'ju kujtuar se paketa e klientit tuaj është dërguar. Ju mund të vendosni përmbajtjen e postës elektronike në dyqanin tuaj Shopify dhe ne do të shtojmë vetëm numrin tonë të përcjelljes në përmbajtjen e paracaktuar të Shopify.

Ju mund të vendosni përmbajtjen tuaj të postës këtu.

Cons: Meqenëse nuk ka një numër gjurmues që mund të sinkronizohet në dyqanin tuaj derisa të dërgohen mallrat, porosia e dyqanit tuaj mund të jetë në gjendje mosplotësimi, gjë që e bën të vështirë të gjykoni nëse është paguar urdhri, duke çuar në përpunimin e përsëritur të urdhër. Dhe ndonjëherë, një numër i vogël i porosive mund të jetë i vështirë për t'u sinkronizuar pas lindjes. Në të njëjtën kohë, një shfaqje me kohë e porosive të paplotësuara do të rrisë rrezikun e anulimeve dhe kthimeve të klientëve.

këshilla: Për të zvogëluar ankesat e klientëve, pas çdo pagese ju mund të zgjidhni të sinkronizoni numrin e përcjelljes në cilën kohë sipas porosisë tuaj. Ndërkohë, ju mund të redaktoni përmbajtjen e emailit dhe të dërgoni postë elektronike për klientët tuaj. Për shembull, informacioni i përcjelljes mund të vonohet për shkak të nevojës së kompanisë logjistike për kohë për të përpunuar urdhrin. Ju lutemi tregohuni të durueshëm.

Gjeni produkte fitues për t'i shitur app.cjdropshipping

Komente Facebook