fbpx
Si të konfiguroni formulën e transportit në dyqan Shopify
07 / 11 / 2019
CJ do të integrohet me Shopee për Dropshippers
07 / 15 / 2019

Si të rregulloni politikën e dorëzimit të dyqanit të transportit nga pikat tek klientët?

Transporti i anijes është një nga platformat më të mahnitshme që ka parë individët të ngrihen nga njerëz të thjeshtë të biznesit në marka të shquara që respektohen në të gjithë globin. Fitimi i disa njohuri mbi konfigurimin e kohës së dorëzimit dhe kostove, politikat e kthimit dhe shkëmbimit janë vërtet thelbësore për pronarët e dyqaneve të transportit. Këtu janë pesë shembuj të dyqaneve të suksesshme të transportit nga rënia:

1 Shembull: Sri - dyqan veshjesh
Zotëri është i guximshëm dhe i bukur. Me stilin e tij të fotografimit të qetë, ajo bën një punë të shkëlqyeshme duke dërguar një mesazh qetësues përmes temës së dyqanit. E vendosur në Sidnej, Australi, kjo dyqan vjedh një vend në listë për një nga dyqanet më të habitshme të Shopify për veshje.

Koha dhe kostot e transportit dhe dorëzimit
* Urdhrat e vendosura para 12 pasdite AEST Ditën e Premte - E Premte (Sidnei, Australi) do të dërgohen në të njëjtën ditë.
* Pasi të dërgohet porosia juaj do të merrni konfirmimin e transportit, së bashku me detajet e përcjelljes për porosinë tuaj.
* Urdhrat do të dorëzohen ndërmjet 8 am – 6 pasdite nga e hëna deri të premten. * Ju lutemi sigurohuni që dikush është në dispozicion në adresën tuaj të dorëzimit pasi nënshkrimi do të kërkohet pas dorëzimit. Nëse një person i autorizuar nuk është në gjendje të nënshkruajë për dorëzimin tuaj, shoferi do të lërë një kartë dhe dorëzimi do të kthehet në qendrën më të afërt të grumbullimit për ju që të mbledhni.

Doganat & Detyrat
* Të gjitha paketat ndërkombëtare mund të jenë subjekt i detyrimeve dhe taksave. Kufijtë për paketat pa taksa përcaktohen nga autoritetet tuaja doganore lokale.
* Ne dërgojmë nga Australia, kështu që nëse jeni një klient ndërkombëtar ju jeni përgjegjës për doganat dhe detyrat brenda vendit tuaj.
* Për informacion të mëtejshëm, ju rekomandojmë të kontaktoni zyrën tuaj lokale të doganave.
* SIR kërkohet me ligj që të deklarojë vlerën e plotë të paguar në dërgesa dhe duhet të përfshijë një faturë për doganë nëse ata e kërkojnë atë.

Politikat e Kthimit dhe Shkëmbimit
Nëse nuk jeni të kënaqur me produktet e marra për ndonjë arsye, ne me kënaqësi do të pranojmë një kthim, duke iu nënshtruar kushteve të mëposhtme:
* Artikujt e shitjes ose sendet e blera gjatë një ngjarje promovuese janë të ligjshëm vetëm për një kredit dyqan ose shkëmbim;
* SIR ofron kthime të thjeshta të ditës 30 nga data e dorëzimit në të gjitha artikujt, dhe artikujt duhet të kthehen së bashku me provën origjinale të blerjes;
* Artikujt duhet të kthehen në gjendje origjinale, të palindura, të pandryshuara, të palara dhe me etiketat e tyre të bashkangjitura;
* Ne ju inkurajojmë të ktheni artikujt tuaj përmes një shërbimi postar të regjistruar me paraprakisht të regjistruar ose të gjurmueshëm dhe duke marrë parasysh numrin tuaj të ndjekjes. SIR nuk është përgjegjës për humbjen e rrobave të kthyera.

2 Shembull: Cirku i Ujkut - dyqan aksesorësh
Wolf Circus është një linjë e bizhuterive demi të imëta të dizajnuara dhe të bëra me dorë në Vancouver, pes. Ne jemi krijuar nga, të drejtuar nga, dhe mundësuar nga gratë - me copa për ju, kushdo që ju zgjidhni të jeni. Wolf Circus synon të frymëzojë të tjerët të përqafojnë besimin e tyre gjatë ngutjes së tyre të përditshme.

Koha dhe kostot e transportit dhe dorëzimit
* Ju lutemi lejoni deri në pesë ditë që ngastra juaj të dërgohet me postë.
* Merrni transportin falas brenda Kanadasë me porosi mbi $ 75 (para taksave) dhe me porosi mbi $ 120 brenda SH.B.A.
* Artikujt e bërë për të porositur janë shitje përfundimtare dhe kanë një kohë kthimi në ditë 30.
* Nëse një nga artikujt tuaj është në listën e pritjes, porosia juaj nuk do të dërgojë derisa të gjitha artikujt të jenë në dispozicion, përveç nëse kërkohet ndryshe.

Doganat & Detyrat
* Detyrat shtesë mund të zbatohen pas mbërritjes - ne nuk jemi përgjegjës për këto kosto shtesë. Transporti dhe detyrimet janë të pakthyeshme.

Politikat e Kthimit dhe Shkëmbimit
* Na dërgoni me email në hello@wolfcircus.com për shkëmbime dhe riparime.
* Produkti i rregullt i çmimeve mund të kthehet vetëm për këmbim ose kredi në dyqan online. Fatkeqësisht, ne nuk pranojmë rimbursime monetare.
* Të gjitha porositë me zbritje dhe porosi janë shitje përfundimtare.
* Shkëmbimet mund të bëhen brenda ditëve 14 nga marrja e parcelës tuaj duke na dërguar me email në hello@wolfcircus.com.

3 Shembull: Minerale të betonit - dyqani i kozmetikës
E themeluar në 2009, është një shembull i krijimit të kozmetikës vegan të lartë, pa mizori dhe me një kthesë unike. Politika e tyre është më pak dhe më shumë - më pak përbërës, më shumë pigment. Ata janë të përkushtuar të përdorin asnjë paraben ose konservues në asnjë prej produkteve të tyre dhe gjithashtu janë 100% pa gluten. Të vendosura në Kaliforninë Jugore, ato ofrojnë transportin falas në të gjithë botën me të gjitha porositë 50 $ dhe më lart.

Koha dhe kostot e transportit dhe dorëzimit
* Ju lutemi lejoni ditët e punës 1-3 për përpunimin e porosive (ne premtojmë t'ju marrim mallrat sa më shpejt).
* Pasi të dërgohen, ne do t'ju marrim me një konfirmim të transportit duke përfshirë numrin e ndjekjes!
* Transporti brenda Shteteve të Bashkuara është një normë e sheshtë prej $ 5, të gjitha urdhërat $ 40 + (para taksës) marrin transport falas në të gjithë botën!
* Transporti ndërkombëtar i nivelit të sheshtë është si më poshtë:
- 5.99 $ për porosi deri në $ 27.99
- 7.99 $ për porositë $ 28.00 - $ 39.99
- Transporti FALAS për porositë $ 40.00 +
* Për transportin amerikan: Të gjitha porositë dërgohen përmes USPS të Klasit të Parë / Postë Prioriteti, ju lutemi lejoni ditët e punës të 2-5 për dorëzim. Dorëzimi me nxitim përmes USPS Priority Express Mail gjithashtu është në dispozicion sipas kërkesës.
* Për transportin ndërkombëtar: Shumica e paketave dorëzohen brenda javëve 1-2 përmes postës lokale, megjithatë, ju lutemi lejoni deri në javë 4 për dorëzim. Të gjitha dërgesat përfshijnë përcjelljen e plotë dhe konfirmimin e dorëzimit.
*Shërbimi pas pagesës: Kjo ju lejon të blini dhe të merrni porosinë tuaj së pari, dhe pastaj të paguani për blerjen tuaj me këste të barabarta 4. Të gjitha pagesat janë pa interes, dhe porosia juaj do të dërgojë menjëherë.

Doganat & Detyrat
* Konsumatori është përgjegjës për çdo tarifë doganore / detyrimesh të bëra. Ne nuk do të rendisim një total më të ulët në formularin doganor për të paguar më pak tarifa doganore / detyrimesh sepse kjo praktikë është jashtëzakonisht e paligjshme.
* Ne jemi vërtet në ndjekjen e kërkesave ndërkombëtare të transportit për të siguruar që paketa juaj ju arrin të sigurt dhe të shëndoshë.

Politikat e Kthimit dhe Shkëmbimit
* Nëse nuk e doni blerjen tuaj për ndonjë arsye, ne jemi të lumtur të përpunojmë një kthim nëse e ktheni atë tek ne brenda ditëve 30 nga marrja e porosisë tuaj.
* Ne madje ofrojmë kthime falas për klientët tanë në SHBA!
* Vetëm disa gjëra nuk janë të pranueshme për një kthim, përfshirë pastrimin / sendet e ndërprera nuk janë të pranueshme, koleksionet tona "Dua të Gjitha", si dhe çdo send që është përdorur në mënyrë të konsiderueshme.
* Ne nuk ofrojmë shkëmbime, ju jeni të mirëpritur të vendosni një porosi të re sa herë që jeni gati.

4 Shembull: Innaji i dobët - dyqan shëndetësor dhe bukurie
E themeluar në 2012, SkinnyMe Tea është një kompani me bazë në Australi, misioni i së cilës është të ndihmojë njerëzit të arrijnë qëllimet e tyre shëndetësore dhe të shëndetit. Gretta filloi biznesin nga shtëpia e saj në Melburn, duke kombinuar pasionin e saj për çajin dhe detoksikimin në një produkt të vetëm, duke krijuar "Teatox"-in e parë në botë. Programi popullor me dy hapa kombinon një produkte të Pastrimit të Mëngjesit dhe Mbrëmjes, si dhe sugjerime për Ushqim dhe Ushtrim për të arritur rezultatet që keni kërkuar.

Koha dhe kostot e transportit dhe dorëzimit
* Porositë dërgohen ditën tjetër të punës.
* Sapo të dërgohet porosia juaj, një email konfirmimi i transportit do të dërgohet. Informacioni i përcjelljes dërgohet menjëherë pas postës elektronike të konfirmimit të transportit, do t'ju ofrohet një lidhje ndjekëse që mund të përdoret për të ndjekur statusin e porosisë tuaj.
* Ne aktualisht nuk po dërgojmë në Meksikë, Portugali, Guatemalë, Afrikën e Jugut, Korenë e Veriut, Iran, Siri, Jemen dhe Afganistan për shkak të shërbimeve postare jo të besueshme.
* Ne aktualisht nuk jemi në gjendje të ofrojmë transport të lirë pa gjurmues në Kanada për shkak të shërbimeve postare jo të besueshme.

Politikat e Kthimit dhe Shkëmbimit
Për një ndryshim të mendjes:
* Nëse thjesht keni ndryshuar mendjen, ne nuk sigurojmë rimbursime. Kujdes i veçantë do të merret në rrethana të jashtëzakonshme, megjithatë ju duhet të jeni në gjendje të ofroni dëshmi të kënaqshme të blerjes. Më tej, mallrat duhet të jenë:
ne gjendje te palejueshme;
- të papërdorura me të gjithë paketimet origjinale;
- u kthye tek ne me ndonjë dhuratë ose bonus të marrë me mallrat (nëse aplikohet);
- librat elektronikë të mëposhtëm pasi nuk jemi në gjendje të rimbursojmë blerjet (për ndryshimin e mendjes) SkinnyMe Detox Program; Programi i Trupit SkinnyMe Bikini.
* Shkëmbimi ose rimbursimi kërkohet brenda ditëve të blerjes 14.
Për garancitë e klientit:
* Sidoqoftë, nëse besoni se një artikull është i gabuar, ose ka një dështim të madh me një artikull, mund të zgjidhni një rimbursim ose këmbim.
* Nëse dështimi është i vogël, ne do të zëvendësojmë sendin brenda një kohe të arsyeshme.
* Për më tepër, SMT do të kërkojë prova të kënaqshme të blerjes përpara se të sigurojë një ilaç.

5 Shembull: Mjeshtër dhe Dinamik - dyqan pajisje dhe pajisje elektronike
Për të gjithë audiofilet atje, Master dhe Dynamic është duke shitur kufje me cilësi të lartë. Produktet nga kjo dyqan Shopify janë pjesë e tregut të kufjeve 1 $ dhe rivale Beats by Dre me cilësinë e tyre.

Koha dhe kostot e transportit dhe dorëzimit
* Ne ofrojmë anije kompliment përmes FedEx Ground.
* Urdhrat e vendosura E Premte nga 1 pasdite EST zakonisht dërgohen në të njëjtën ditë.
* Ne do t'ju dërgojmë me email informacionin e përcjelljes për dërgesën tuaj, pasi urdhri juaj të largohet nga depoja jonë.
* Nëse dëshironi që blerja juaj të dërgohet përmes ditës së dytë ose gjatë natës, ju lutemi zgjidhni këtë mundësi gjatë arkëtimit. Një tarifë shtesë do të shtohet në totalin e blerjes tuaj.
* Për të gjitha porositë që përmbajnë artikuj të monogramuar, ju lutemi lejoni 5-7 ditë shtesë të anijeve. Të gjitha artikujt e monogramuar janë shitje përfundimtare dhe nuk mund të kthehen ose shkëmbehen.

Doganat & Detyrat
* Do t'ju ngarkohet shuma e kuotuar në kohën e arkëtimit. TVSH-ja dhe Detyrimet nuk ju ngarkohen pas lindjes.

Politikat e Kthimit dhe Shkëmbimit
* Për një altoparlant wireless, mund të kthehet brenda ditëve të blerjes 30 për një rimbursim të plotë.
* Të gjitha produktet e blera nga faqja jonë e internetit, përveç altoparlantit tonë pa tel, mund të kthehen brenda ditëve të blerjes 14 për një kthim të plotë.
* Për të filluar një kthim të tillë, ju lutemi na kontaktoni në support@masterdynamic.com. Ju lutemi të përfshini numrin serial të produktit tuaj dhe adresën e transportit të plotë të kthimit në mesazhin tuaj për ne, dhe ne do të lëshojmë një autorizim kthimi dhe do t'ju dërgojmë një etiketë të transportit të parapaguar për dërgesën e kthimit në paketimin origjinal Master & Dynamic.
* Për ta kthyer altoparlantin, Master & Dynamic do të sigurojë udhëzime specifike për paketimin, si dhe paketim të ri nëse paketimi origjinal nuk do të jetë më në dispozicion.
* Kjo politikë e kthimit është e vlefshme edhe për produktet tona aksesorë, me kufizimin që pads e veshit dhe kabllot e blera si pajisje mund të kthehen vetëm nëse ato nuk janë përdorur.
* Produktet e blera nga një nga shitësit tanë të autorizuar do të ndjekin politikën e kthimit të shitësit. Master & Dynamic nuk pranon kthime ose shkëmbime të produkteve Master & Dynamic të blera nga shitësit e tjerë.
* Për më tepër, ne nuk pranojmë kthime ose dërgesa pa një autorizim të vlefshëm kthimesh nga tavolina e shërbimit tonë të klientit në support@masterdynamic.com.
* Rimbursimi paguhet brenda ditëve të punës 5 nga marrja dhe aprovimi i sendit tuaj të kthyer. Rimbursimet janë në formën e pagesës origjinale. Ne nuk ua kthejmë tarifat e transportit gjatë ditës ose transportit për dhurata.

Këto dyqane ndryshojnë në sukseset e tyre, por të gjitha janë burime të shkëlqyera frymëzimi për tregtinë elektronike të suksesshme. Shumica e këtyre shembujve bëjnë mijëra dollarë në shitje çdo muaj, disa kanë një reputacion për klientë me të vërtetë të lezetshëm. Cila nga këto dyqane ju pëlqeu më shumë? Cila nga dyqanet ju frymëzoi më shumë për të synuar lartë me dyqanin tuaj?

Burimi nga:
https://www.oberlo.com/blog/shopify-stores

Komente Facebook