fbpx
Si të rregulloni politikën e dorëzimit të dyqanit të transportit nga pikat tek klientët?
07 / 12 / 2019
CJ do të Integrohet me Lazada për Dropshippers
07 / 15 / 2019

CJ do të integrohet me Shopee për dropshippers. Shopee është një platformë udhëheqëse e-commerce nën Sea Group. Dhe është një treg celular i krijuar posaçërisht për blerësit dhe shitësit për të shijuar transaksione të shpejta, të qetë dhe të sigurta përmes një pagese të fortë dhe mbështetje logjistike. Shopee u nis për herë të parë në Singapor në 2015 dhe që nga ajo kohë ka zgjeruar shtrirjen e saj në Malajzi, Tajlandë, Tajvan, Indonezi, Vietnam dhe Filipine. Ajo u shërben përdoruesve në Azinë Juglindore dhe Tajvan për të blerë dhe shitur produkte në internet. Dhe Shopee synon të përmirësojë vazhdimisht platformën e saj dhe të bëhet destinacioni i zgjedhjes së tregtisë elektronike të rajonit përmes optimizimit të vazhdueshëm të produktit dhe strategjive të lokalizuara me përdoruesin.

histori

2015, Shopee nisi një treg të orientuar nga shoqëria dhe me në qendër të lëvizshme celularin në Singapor, ku përdoruesit mund të shfletojnë, blerin dhe shesin produkte në çdo kohë dhe kudo. Kombinuar me mbështetjen e logjistikës dhe fluksit të pagesave, platforma synon të bëjë blerjet në internet të lehtë dhe të sigurt si për shitësit ashtu edhe për blerësit. Menjëherë pas kësaj, ajo lëshoi ​​një faqe interneti që do të rivalizonte site të tjera të rritjes së shpejtë të tregtisë elektronike si Lazada, Tokopedia dhe AliExpress. Në mënyrë që të jenë të ndryshëm, Shopee ju garanton blerjen në internet përmes shërbimit të vet të garancisë “Garancia e Shopee”. Më parë, ajo i paguante shitësit derisa blerësi të merrte porosinë.

Në tetor 28, 2015, Ankandi Shopee u fillua zyrtarisht në Tajvan dhe hyri në tregun elektronik të tregtisë C2C, me karakteristikën kryesore të "shitet menjëherë pas ankandit" në sekonda 30.

Në prill 17, 2017, Ankandi Shopee filloi të ngarkojë tarifat e transaksioneve prej 0.5 përqind dhe 1.5 përqind për transaksionet e kartave të kreditit.

Në korrik 3, 2017, në ankand Shopee u fillua një shërbim i ri Shopee Shopping Mall, duke shfrytëzuar mundësitë e biznesit B2B2C.

Në Gusht 24, 2017, Ankandi Shopee, u aktualizua zyrtarisht në Shopee.

Në Mars 14, 2018, Shopee filloi qendrën tregtare 24h, duke njoftuar hyrjen e saj në tregun B2C dhe sigurimin e dorëzimit të 24-orë.

Rritje

Në 2018, GMV e Shopee për të gjithë vitin ishte 10.3 $ miliardë, me një rritje vjetore prej 149.9%. Rritja e Shopee është rezultat i modulit të saj dinamik të punës dhe planit strategjik të zgjerimit në rajonin e Azisë Juglindore. Në tregun e e-tregtisë në Azinë Jug-Lindore më shumë se trafiku 74% lindin nga përdoruesit e celularëve dhe Shopee ka bërë mirë në tërheqjen e këtij trafiku drejt tyre. Prania e saj në kanalet e mediave sociale dhe gjuhët miqësore për përdoruesit e kanë bërë atë më të popullarizuar në mesin e blerësve. Lehtësia e shitjes së joshjeve gjithnjë e më shumë shitësit për të shitur në platformën e saj. Aktualisht, Shopee kishte mbi 7 milion shitës aktiv dhe ky numër po rritet vazhdimisht me kohën. Ka më shumë se shkarkime të aplikacioneve 200 milion. Dhe vizita mesatare mujore për Shopee u ndez tek 147.6 milion vizitorë në Q4 të 2018 me një rritje prej 74%.

seleksionim Product

Ekzistojnë disa informacione nga ku mund të referoheni në lidhje me mendimin e produkteve zgjedhëse të Shopee:

  • Platformat me të njëjtin audiencë, të tilla si Lazada, 11street, Q100, Lelong, Tokopedia
  • Zgjedhja e serive Tik Tok
  • Faqet e burimit

Produkte dhe Kategoritë kryesore

Kategoritë kryesore në Shopee janë Moda e Grave, Moda e Burrave, Lodrat, Fëmijët dhe Foshnjat, Ushqimi dhe Pije, dhe Celularë dhe Vegël.

1. Moda e grave

Produktet kryesore të Modës së Grave janë culotte, vathë dhe atlete.

2. Moda e Burrit

Produktet kryesore të Modës për Meshkuj janë pilula e freskuesve me atlete, forcojnë prodhuesin e bardhë, këpucët.

3.Toys, Kids & Foshnjat

Produktet kryesore të Lodrave, Fëmijëve dhe Foshnjës janë fshinat e lagura, pelenat mamypoko, çanta e lagur.

4.Food dhe Pije

Produktet kryesore të Ushqimit dhe Pijeve janë pije pako milo, indomie e kripur veze, petë kiki.

5.Celularë dhe Vegël

Produktet kryesore të Mobile dhe Gadgets janë pokemon go auto, tastierë mekanike, amazfit xiaomi.

Mos harroni: Shtoni përshkrimin konciz dhe të saktë të produktit dhe provoni të merrni vlerësime të drejta për produktet tuaja, si dhe të përdorni imazhe me cilësi së bashku me produktet tuaja.

Përfitimet në Shopee

1. Falas për të gjithë

Shopee nuk tarifon sidoqoftë, është një platformë që shitësit të eksplorojnë pa pasur ndonjë aftësi për pagesa. Dhe nuk ka asnjë tarifë listë ose komisioni dhe asnjë kosto e shkarkimit.

2. Mbani privatësinë

Shitësi nuk ka nevojë të zbulojë detajet e kontaktit të tij personal tek blerësi për funksionin "Chat" i cili mund të fillojë një bisedë midis shitësit dhe blerësit brenda aplikacionit.

3. Pagesë e lehtë

Blerësit mund të bëjnë pagesa për të gjitha blerjet e tij përmes kartës së kreditit dhe bankarisë në internet pa telashe për të pasur nevojë të bëjnë një udhëtim në makinë për të bërë pagesa. Dhe shitësit nuk duhet të kontrollojnë të gjitha transferimet / pagesa bankare të bëra me anë të kartës së kreditit ose bankar në internet për artikujt e tyre sepse Shopee do të bëjë të gjitha përputhet për të siguruar që pagesa është e saktë.

4. Shërbimi në kohë i klientit

Shërbimi ndaj klientit Shopee është gjithmonë një thirrje larg për të ofruar mbështetje për të gjitha çështjet në lidhje me shërbimin Shopee nga pagesa, deri tek statusi i dorëzimit deri në cilësinë e produktit.

5. Zgjero horizontet e tua

Me Shopee, si një shitës, ju do të jeni në gjendje të zgjeroni bazën e klientit tuaj dhe si blerës, mund të provoni marrëveshje të mëdha dhe të bëni blerje në çdo kohë dhe kudo.

6. shareable

Ju mund të ndani artikujt tuaj të preferuar ose dyqanin tuaj me miqtë dhe familjen tuaj në median sociale, e cila u ofron blerësve një përvojë të madhe blerjeje.

7. Platforma Ndërkombëtare Shopee

Platforma Ndërkombëtare e Shopee (“SIP” për shkurt) synon të sigurojë zgjidhje të shpejtë, efikase dhe të sigurtë për tregtinë elektronike ndërkufitare në Azinë Juglindore për shitësit dhe t'u ofrojë klientëve shërbime të plotë të platformës. Shitësit duhet të hapin vetëm një dyqan në njërën nga shtatë vendet e Shopee dhe ju do të hapni faqe të tjera në të njëjtën kohë. Informacioni mbi produktet gjithashtu mund të përkthehet dhe sinkronizohet automatikisht në faqet e tjera.

Mësoni më shumë rreth Shopee nga lidhjet e mëposhtme:

Uebfaqja Zyrtare: https://shopee.com/ Dhe http://shopee.com.my/mobile/

Facebook zyrtar: https://www.facebook.com/ShopeeMY

Instagram zyrtar: https://instagram.com/shopee.my/

Twitter zyrtar: https://twitter.com/shopeeid

Dhe nëse doni të hapni një dyqan në Shopee, duhet të përgatitni gjërat e mëposhtme:

  • Licencë afariste e ndërmarrjes ose e vetëpunësuar
  • Letërnjoftimi i një personi juridik
  • Fotografi e urdhrave të bëra në sfondin e një platforme e-tregtie për gati 3 muaj

Shënim: Kualifikimi i vetëpunësuar është i disponueshëm vetëm në Tajvan për dyqanin e parë.

Gjeni produkte fitues për t'i shitur app.cjdropshipping

Komente Facebook