fbpx
Qytetet më të mira të tregtisë 10 në Azi për Qendrën e Dropshipping dhe Përmbushjes
07 / 19 / 2019
Kërkesa për Produkte Higjiena Femërore Online po rritet në Indi
07 / 22 / 2019

Si të vendosni një mostër ose një urdhër testimi?

rendi i mostrës

Mostrat ose urdhërat e testimit konsiderohen si urdhra me shumicë në CJDropshipping! Dallimi është me shumicë është me shumicë por mostra ose urdhri i testimit është nga një ose dy artikuj.

Ju mund të shikoni videon më poshtë se si të vendosni një mostër ose një urdhër të testimit?

Ju gjithashtu mund të kontrolloni me detaje këtu: Si të blini inventarin ose shitjen me shumicë në CJ APP?

Komente Facebook
Andy Chou
Andy Chou
Ju shesni - ne anije burim dhe anije për ju!